Wilku_kbj Napisano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Witam, Mój nowy nabytek to kolejne BMW e63 tylko tym razem jest to prawdziwe, najprawdziwsze, prawilne M6 Vehicle Information VIN WBSEH93476B797077 Prod. Date 2006-03-07 Type M6 Series E63 (M Series) Body Type Coupé Steering Left Hand Drive Engine S85 Displacement 5 Power 373kw / 507hp Drive HECK Colour Black-sapphire metallic (475) Upholstery Full leather Merino/black (X3SW) Comfort And Interior Equipment S442 Drink Holder S4MC Interior Trimstrips, Carbon Fibre S488 Lumbar Support, Driver And Passenger S430 Interior/Outside Mirror With Auto Dip S494 Seat Heating Driver/Passenger S423 Floor Mats Velours S441 Smoker Package S459 Seat Adjustment, Electric, With Memory S464 Ski Bag Multimedia S639 Preparation F Mobile Phone Cpl. USA/CDN S609 Navigation System Professional S677 HiFi System Professional DSP S655 Satellite Tuner S653 High Definition Radio S672 CD Changer For 6 CDs S620 Voice Control S697 Area-Code 1 For DVD S610 Head-Up Display S645 BMW US Radio Driver Assistance And Lightning S524 Adaptive Headlights S502 Headlight Cleaning System S508 Park Distance Control (PDC) S563 Light Package S522 Xenon Light S534 Automatic Air Conditioning S540 Cruise Control Wheels And Drive S216 Hydro Steering-Servotronic Environment And Safety S876 Radio Frequency 315 MHz S8SP Control Unit COP S322 Comfort Access S845 Acoustic Fasten Seat Belt Reminder S818 Battery Master Switch S302 Alarm System S853 Language Version, English S319 Integrated Universal Remote Control Individual Equipment S760 High Gloss Shadow Line Other Equipment S925 Dummy-SALAPA S9AA Outer Skin Protection Samochód 2 lata w kraju zakupiony od znajomego z Krakowa, zdecydowałem się na niego bo był to pewny zakup samochodu doinwestowanego po lekkiej kolizji z przodu. Samochód gdy przypłynął z USA miał tylko oberwane lampy i lekko zagiętą maskę w okolicy znaczka. Silnik po wymianie panewek profilaktycznie, stare panewki w bardzo dobrym stanie. Wnętrze odświeżone, deska w nowej skórze, fotel kierowcy posiada wymienione skóry na boczkach. Wnętrze osiada oryginalne listwy carbonowe oraz wzbogacone jest o blende kierownicy i osłonę skrzyni w carbonie dodatkowo elementy na kierownicy i drzwiach w czarnym połysku. Zaciski polakierowane na niebiesko z logiem M. Wydech aktywny podłączony pod przycisk ściszania-pogłaśniania radia na kierownicy (radio dalej ścisza lub pogłaśnia ale dodatkowo jednym kliknięciem + lub - otwiera lub zamyka wydech). Wymienione nowe lampy front eu. Panel od klimatyzacji eu. Całe podwozie kompletne w osłony. Spojler SCHMIEDMANN Carbon tylnej klapy. Zamówiona już dokładka przedniego zderzaka SCHMIEDMANN Carbon. W planie gwint oraz dobre koło, dodatki najlepiej w carbonie Thepiekarz, Mikael, feconi i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Dawaj ja w germana szybciutko na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Czekam na mody bo na razie to "zwykle" m6 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asmo Napisano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Z czasem coraz bardziej doceniam tą budę, już nie mówiąc o silniku Jest kozak, a czuje że będzie jeszcze lepiej, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Na razie to taka top seria na wypasie. Czekam na germana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 kiedy lakierujesz na biało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Dobrze rozkodowało vin? Stoi że manual, a na zdjęciach widzę automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku_kbj Napisano 14 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 2 godziny temu, qbak napisał: Dobrze rozkodowało vin? Stoi że manual, a na zdjęciach widzę automat Tak dekoduje ale sprawdzałem inne M6 z otomoto to tez manual pisze (WBSEH91035B777925, WBSEH9C54ACY25185) na bimmer.work i mdecoder.com to chyba błąd dekodera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku_kbj Napisano 14 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 4 godziny temu, BartoszzG napisał: kiedy lakierujesz na biało? Hehe nie no chyba zostanie czarna :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku_kbj Napisano 14 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 W dniu 13.02.2022 o 12:05, kamil napisał: Dawaj ja w germana szybciutko na sezon Bedzie gwint i kolo w tym roku ale nie wiem jak sie wyrobie bo d2 racing do m6 czas oczekiwania ma 90dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 2 godziny temu, Wilku_kbj napisał: Bedzie gwint i kolo w tym roku ale nie wiem jak sie wyrobie bo d2 racing do m6 czas oczekiwania ma 90dni Sprawdz BC Racing. Chlopaki ci co mają chwala ten zawias. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czuczu Napisano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Zamawiałem BC Racing do e60 na początku grudnia u Mapeta. Gwint był u mnie po dwóch tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku_kbj Napisano 15 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Zastanowię się nad BC ale miałem D2 Racing w 650i i było bardzo dobrze Jeszcze kilka fot w dzień zrobionych qbak, Mikael, Vitek_Słupsk i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Fajna sztuka! Dobrze siadły te owale, miałem dylemat jakie zamówić i poszedłem w owal, zobaczymy na żywo jak założę u mnie tez manual wychodzi z vin, w sumie to zwykła skrzynia tu siedzi tylko dołożyli hydraulikę jak byś chciał na szybko i masz zdrowe amorki to mam sprężyny H&R na sprzedanie, akurat jestem w PL tydzień mogę wysłać Wilku_kbj dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku_kbj Napisano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 5 godzin temu, Mikael napisał: Fajna sztuka! Dobrze siadły te owale, miałem dylemat jakie zamówić i poszedłem w owal, zobaczymy na żywo jak założę u mnie tez manual wychodzi z vin, w sumie to zwykła skrzynia tu siedzi tylko dołożyli hydraulikę jak byś chciał na szybko i masz zdrowe amorki to mam sprężyny H&R na sprzedanie, akurat jestem w PL tydzień mogę wysłać Juz zamowilem gwint d2 ver. street (bez EDC), a w dodatku fabryczne amorki cos właściwie juz słabe :p Tak ta skrzynia to manual tez to potem stwierdzilem a opcja w niej jazdy na fukcji D jest dramatyczna w porownaniu do jakiegokolwiek normalnego automatu. Mi sie tym autem najlepiej jezdzi jak sam zmieniam biegi to samo znajomy w e46 m3 smg gadal. dawid82, orzel i Mikael dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku_kbj Napisano 20 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Przednia carbonowa dokładka schmiedmanna już dotarła i teraz mi to pasuje z tylnym spojlerem po kilku myciach auta okazało sie ze lewa przednia lampa ma juz bardzo zniszczone szkło tylko musiała być przepolerowana xo dało efekt chwilowy więc usunołem z niej cały stary lakier, został nałożony nowy i wypolerowane obie lampy. Efekt front jak nowy teraz czekam na gwint Mikael, Thepiekarz, dawid82 i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku_kbj Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 Koła upolowane są to 20 calowe Schmidt CC-Line o szerokościach 10,5j i 12j, posiadają ranty radinox 4" i 5,5". Do tego zakupie opony Michelin ps4s. Tył 285/25 i przod 245/30 może zmienie kolor rotorów na ciemy lub zostawie sobie to na przyszły sezon. orzel i Dawiid dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzel Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 Ha skądś znam ta rolkę:D będzie elegancko Piona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert_96 Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 4 godziny temu, Wilku_kbj napisał: Koła upolowane są to 20 calowe Schmidt CC-Line o szerokościach 10,5j i 12j, posiadają ranty radinox 4" i 5,5". Do tego zakupie opony Michelin ps4s. Tył 285/25 i przod 245/30 może zmienie kolor rotorów na ciemy lub zostawie sobie to na przyszły sezon. To te z olxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku_kbj Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 40 minut temu, hubert_96 napisał: To te z olxa? Na olx ich od świąt nie było bo jakiś pajac je rezerwował a potem cisza... na szczeście na allegro lokalnie wisiało jeszcze ogłoszenie to telefon do chlopa i od razu w trase na olx sa teraz jakies z infiniti suva szroty popekane z marnym rantem za 5k... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 Jakoś mam słabość do tych felg, świetnie będą pasować! Wilku_kbj dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku_kbj Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 25 minut temu, Oleeek napisał: Jakoś mam słabość do tych felg, świetnie będą pasować! Bedzie podobnie chodz na ten sezon zostaną rotory w ori chromie a może na przyszły zmienie kolor no i mam chyba wieksze ranty niz te na filmiku. Oleeek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 Teeeeera tak, może namieszać te koło tutaj i od razu zrobi się ciekawie Pozdro , czekam na więcej Dawiid i Wilku_kbj dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert_96 Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 14 godzin temu, Wilku_kbj napisał: Na olx ich od świąt nie było bo jakiś pajac je rezerwował a potem cisza... na szczeście na allegro lokalnie wisiało jeszcze ogłoszenie to telefon do chlopa i od razu w trase na olx sa teraz jakies z infiniti suva szroty popekane z marnym rantem za 5k... Też się na nie czaiłem na m5 ale nie liczyłem czy się zmieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi