gamek2 Napisano 5 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca Udało sie dzis okleic kilka listw i powoli zaczac zabawe z lakierem Oczywiscie najpierw zająłem sie komorą i wszystkimi zakamarkami Jutro zabieram sie juz powoli za dopieszczenie lakieru na tyle ile to mozliwe bo trzeba wziasc pod uwage ze ma 37 lat jak skoncze lakier zostanie poskladac i cieszyc sie jazdą CDN... Mr_M, Thepiekarz, MAREK GERMAN i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witboy Napisano 6 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca na ten biały lakier i te brudy szczerze u mnie w alpinweiss mega się sprawdza adb beetle juice squeezer, mega jest efekt ! komorę też będę robił nim i mega stare osady schodzą ! pojemnnik daj w pojemnik z wodą utlenioną i na słońce bedzie jak nowka biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 10 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca Lakier w e24 ogarnięty i auto praktycznie złożone czekam jeszcze na kilka rzeczy z aso A miało byc do grzebania na zime MOMI, Dawiid, DzikuCMS i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik3er Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca Na zime jeszcze zdążysz cos kupic o ile juz tam nic nie chowasz Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 8 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia W dniu 11.07.2022 o 21:38, bartnik3er napisał: Na zime jeszcze zdążysz cos kupic o ile juz tam nic nie chowasz Pozdro Na instagramie widziałem 8 w garażu, także na zimę cos dokupi bo to na jesień pewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 8 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia W dniu 11.07.2022 o 21:38, bartnik3er napisał: Na zime jeszcze zdążysz cos kupic o ile juz tam nic nie chowasz Pozdro Wykrakałes Sopel94 i Oleeek dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 8 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 20 minut temu, gamek2 napisał: Wykrakałes Ledwo jedno skończone, a już drugie wpada! Nie mogę się doczekać galerii tej 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi