lukasz199722 Napisano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 Witam wszystkich. Temat e36 został zakończony na poczet e92. Mianowicie przerosły mnie już koszta robienia tego auta i się poddałem... Postanowiłem je sprzedać na poczet czegoś świeższego. Nie mówię, że kończę na dobre z e36 . A więc tak nabyłem w grudniu 2020r BMW e92 z 2007 roku o oznaczeniu silnika n53b30a 218km 325i. Początkowe założenie było jeździć nic nie zmieniać szukać e36 coupe bądź cabrio . Plany uległy zmianie... Foty samochodu po kilku dniach od nabycia. Auto nie było na jakimś wypasie. Posiadało wydech końcowy BMW Performance, sporty w szmacie, Zawias Bilstein ze sprężynami eibach. Koło skromne Z.performance zp.01 8.5 9.5 19 Na dzień dzisiejszy auto przeszło sporo zmian. Zakupiłem kpl M-pakiet. Dałem go do polakierowania. W między czasie zaszedł plan żeby założyć dyfuzor od 335i i wyspawać pod niego układ wydechowy. Póki co został końcowy zastąpiony. Plan jest na wyspawanie całego układu. Zakupiłem również całe wnętrze sporty w jasnej skórze. Lecz jeszcze nie są w samochodzie z prostych powodów. Auto oddałem na korektę lakieru. Foto wnętrza mam tylko z aukcji. W tygodniu jest planowany odbiór auta po detailingu. Montaż wnętrza zrobię foty i zamieszczę jak wyszło. Oczywiście do zderzaka przód zamówiłem dokładkę.Nie jest ona jeszcze zamontowana. Również wleci prosto na auto po odbiorze. Cel jest prosty gwint D2 plus koło skręcane. Celuje w rolkę pokroju Rial Daytona. Chyba że coś innego przypadnie do gustu. Do tego wszystkiego chce dokupić kolektor ssący od wersji 272km i zrobić soft. Silnik ma potencjał na bliskie 300km w wolnossącym. Temat miałem otworzyć już dawno ale za wiele się nie działo. Także otwieram go teraz i mam nadzieję, że na Gf22 się dostanę. Espinoza, FireBlade i Bartek.P dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 Gra się rozpoczyna masz 5 miesięcy aby udowodnić, że auto dostanie się na GF 2022. Pozdrawiam lukasz199722 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 Niby mało a już dużo jest zrobione. Zmiany na duży Plus. Powodzenia w dalszych pracach. lukasz199722 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Espinoza Napisano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 Jest potencjał, podoba mi się, ale bardzo proszę.. jak najszybciej usuń chrome line od razu będzie o wiele lepiej nic tak w oczy nie kłuje jak chromy przy m pakiecie lukasz199722 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz199722 Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 Oczywiście jestem świadom tak jak wspomniałem auto jest na spa. Niemiec założył z jednej strony auta i kłuje . Chłopak, który ogarnia mi korektę lakieru ma okleić folią całość na czarny połysk Espinoza dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Espinoza Napisano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 No właśnie to jedno zdjęcie wnętrza mnie lekko zatrzymało przed napisaniem posta ale napisałem haha, No i świetnie będzie konkret lukasz199722 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Auto ma potencjał, kolor i dodatki czarne już będzie lepszy efekt , dojdzie planowany gwint i koło skręcane na dobrych spasach i będzie cieszyć oko, czekam na więcej Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz199722 Napisano 10 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 14 godzin temu, Espinoza napisał: Pytanie do was. Wiem że jest to koło 3tlg ale co to za model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 W dniu 10.01.2022 o 15:06, lukasz199722 napisał: Pytanie do was. Wiem że jest to koło 3tlg ale co to za model ? Jeżeli to są te z aukcji to też je obserwuje bo ich cena strasznie mocno spadła... chyba gość chce się pozbyć szybko albo coś nie tak. Niby w ogłoszeniu jest Work Vsxx ale patrząć na google to się różnią... chyba, że to jakaś odmiana ale takiej wiedzy już nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz199722 Napisano 13 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 W dniu 12.01.2022 o 09:25, Oleeek napisał: Jeżeli to są te z aukcji to też je obserwuje bo ich cena strasznie mocno spadła... chyba gość chce się pozbyć szybko albo coś nie tak. Niby w ogłoszeniu jest Work Vsxx ale patrząć na google to się różnią... chyba, że to jakaś odmiana ale takiej wiedzy już nie mam Dokładnie, sam się zastanawiam co to za koło i już nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 5 minut temu, lukasz199722 napisał: Dokładnie, sam się zastanawiam co to za koło i już nie wiem Zobacz jaka cena... teraz stoją chyba po 3500, a aukcja zaczynała się od 5500.... Sprzedający musiałby może wysłać zdjęcie z wewnątrz felgi czy to w ogóle jest WORK bo cena robi się za bardzo atrakcyjna hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Jak na moje oko to są jakieś "podjebki", lecz mogę się mylić więc nie daje pewnej oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 7 minut temu, DzikuCMS napisał: Jak na moje oko to są jakieś "podjebki", lecz mogę się mylić więc nie daje pewnej oceny Spadek ceny i sama cena też na to wskazuje.. brak zdjęcia wnętrza felgi. Ale kto wie co to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz199722 Napisano 13 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Właśnie odebrałem samochód ze spa Tak jak pisałem chrom został pożegnany na dobre goryl, Bartek.P, Tomajx6m i 12 innych dodali reakcje 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 A nie myślałeś ten dyfuzor zrobić w kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz199722 Napisano 14 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Zależy mi na połączeniu czerwień i czerń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Usunięcie chromu i auto wygląda o niebo lepiej! lukasz199722 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 No kolor to masz petarda, powodzenia w dalszych modach lukasz199722 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agressor Napisano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 Wydaje mi się, ze to koło to może być HRE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 11 minut temu, agressor napisał: Wydaje mi się, ze to koło to może być HRE. Z pewnością ktoś by sprzedawał HRE za 3.5 klocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz199722 Napisano 17 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 HRE przy płaskim rancie ma wentyl między śrubkami a te koło miało wentyl w bębnie za rotorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agressor Napisano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 3 minuty temu, lukasz199722 napisał: HRE przy płaskim rancie ma wentyl między śrubkami a te koło miało wentyl w bębnie za rotorem Nie wiem, nie mam pewności. Element designu, który zaznaczyłem na foto pasuje do modelu HRE C20, ale z tego co widzę w HRE jest mniej śrubek także pewnie to nie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz199722 Napisano 5 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Zakupiłem dziś czarny sufit na dniach będzie jego montaż wraz z całym wnętrzem Lelek, Bartek.P, Espinoza i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Jak temat felg? Podbijałem posty bo widziałem, że ciężko coś znaleźć, a umiejętność czytania niektórych to już w ogóle brak komentarza hahhaha czarna podsufitka zawsze na plus bo nadaję fajnego uroku w środku. lukasz199722 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz199722 Napisano 6 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Ogólnie na tych grupach to większość de*ile... Nic w moim budżecie nie ma... Szukam cały czas i zwiększam budżet może w końcu coś się trafi Oleeek dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi