Dawiid Napisano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Pierwsza fota mega mi się podoba, świetny klimat ryyyan dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 1 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Długo szukałem i w końcu są. Nowe lampy na tył siada super już nie mogę się doczekać tej paczki! Stay tunned! witboy i Thepiekarz dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia No no, hie hie ubaw po pachy ps. Stare mogę odkupić w cenie tych nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 1 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 7 minut temu, DERO napisał: No no, hie hie ubaw po pachy ps. Stare mogę odkupić w cenie tych nowych Zostawię, bo mogą się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Oooo Panie!!! Jak to zamontujesz to myślę że pobijesz swój rekord. Od razu dostaniesz Elitę ryyyan dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 12 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca Kilka strzałów z dzisiejszego wypadu oraz jedna fotka z GF koła docelowe już są, biorę się za gwint Bartek.P, MAREK GERMAN, Dawiid i 9 innych dodali reakcje 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goust Napisano 14 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca To sa te schnitzery ktore niedawno byly wystawione z ciekawie niskiem et ? Jezeli tak to mocno myslalem o zakupie ale szybko zniknęły a cena niska nie byla,woz naprawde zacny sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 14 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 7 godzin temu, Goust napisał: To sa te schnitzery ktore niedawno byly wystawione z ciekawie niskiem et ? Jezeli tak to mocno myslalem o zakupie ale szybko zniknęły a cena niska nie byla,woz naprawde zacny sie szykuje Dokładnie te, tak niskie et jest wręcz świętym gralem w tych schnitzerach. A cena? Cóż, może na fb była wysoka, a finalnie kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goust Napisano 14 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 8 godzin temu, ryyyan napisał: Dokładnie te, tak niskie et jest wręcz świętym gralem w tych schnitzerach. A cena? Cóż, może na fb była wysoka, a finalnie kto wie Mam breytony z takim et i chcialem se zrobic zamienny komplet rotorow ale trafia sie kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca W dniu 14.06.2022 o 17:38, ryyyan napisał: Dokładnie te, tak niskie et jest wręcz świętym gralem w tych schnitzerach. A cena? Cóż, może na fb była wysoka, a finalnie kto wie Dla Ciebie na prv to pewnie jesscze wyzsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisnia135i Napisano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca Nawet nawet jak oglądałem w Chotowej Fajnie bylo się znowu napić ryyyan dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 16 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 20 minut temu, Wisnia135i napisał: Nawet nawet jak oglądałem w Chotowej Fajnie bylo się znowu napić Dzięki! Do następnego ! Wisnia135i dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 20 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca Coś z tego wyczaruje Lelek i Thepiekarz dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca Żadnej zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca Niby 3tlg i schnitzer ale te ranciki hehe,musza być szerokości inaczej to nie wygląda, Widziałem na żywo , auto jest mega !stan środka powala Pozdro ryyyan dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca Godzinę temu, MAREK GERMAN napisał: Niby 3tlg i schnitzer ale te ranciki hehe,musza być szerokości inaczej to nie wygląda, Marku zrobimy poler rantow, pozbędę się tych baloniastych kol, położę to trochę na ziemi i powinno być Ok, rant nie powala ale na razie zostanie jak jest, żeby było schludnie i dostojnie MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca E30 zawsze mi się podobały i tym razem jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi