Mr_M Napisano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 5 godzin temu, Idzik_e36 napisał: Zastanawiałem się nad m54b30, schemat na silnik jest więc sprawa prosta, ale z drugiej strony to byłoby kolejne m54 na zlocie więc może i coś innego. Szczerze mówiąc na chwilę obecną biorę się za inne rzeczy Bierz od @kamilv8 Idzik_e36 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 23 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 9 godzin temu, Mr_M napisał: Kolor mi sie bardzo podoba mnie też czeka konserwacja podwozia i szkoda ze nie poszedłes w konserwacie pod kolor nadwozia. Czekam na wiecej Kolor mamy najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 8 minut temu, Idzik_e36 napisał: Kolor mamy najlepszy Polemizował bym A tak po za tym to bardzo dobry początek wiec czekam na więcej. Idzik_e36 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedi Napisano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 wiedziałem, że gdzieś ją widziałem Idzik_e36 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 23 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 45 minut temu, dedi napisał: wiedziałem, że gdzieś ją widziałem Spostrzegawczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_M Napisano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 2 godziny temu, Bartek.P napisał: Polemizował bym A tak po za tym to bardzo dobry początek wiec czekam na więcej. A czemu byś polemizował? No dobra kazdy ma swoj gust ale to jest jeden z ładniejszych kolorów i najladniejszy z fioletowych Idzik_e36 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 48 minut temu, Mr_M napisał: A czemu byś polemizował? No dobra kazdy ma swoj gust ale to jest jeden z ładniejszych kolorów i najladniejszy z fioletowych Polemizował bym z tym "najlepszym kolorem". Oczywiście traktuj to z przymrużeniem oka bo każdy ma inny gust a kolor techno-violett jest naprawdę fajny . Ja np. uważam że stratusgrau jest najlepszym kolorem Idzik_e36 i atos1987 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 23 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 21 minut temu, Bartek.P napisał: Polemizował bym z tym "najlepszym kolorem". Oczywiście traktuj to z przymrużeniem oka bo każdy ma inny gust a kolor techno-violett jest naprawdę fajny . Ja np. uważam że stratusgrau jest najlepszym kolorem Najlepszy, bo obaj mamy ten lakier, ale szczerze to nie mam ulubionego. Sama bryła auta robi mega robotę Bartek.P i Rybka dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 23 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 Zdradzę trochę nad czym teraz prace trwają. Udało się kupić felgi Act sx 17” w dwóch szerokościach 8j i 9,5j 3” rant, z których teraz robimy custom, a co dokładnie z tego wyjdzie zobaczymy po tokarzu ile się zmieści DzikuCMS, Thepiekarz, Bartek.P i 6 innych dodali reakcje 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 4 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Mały update odnośnie felg Odebrane od tokarza, rotory pomalowane na nowo, zostało wypolerować ranty i odebrać nowe śruby Obecnie po 3 cale rantu, przód wyszedł ładnie, będziemy jeszcze szukać 0,5 więcej na tył DzikuCMS, Mr_M, Lelek i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_M Napisano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 trzeba było malować rotor w szary bo idealnie siedzie przy tym kolorze ale setupik ładny wiec jest konkret Idzik_e36 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 4 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Drobne wieści Przednie koła skręcone, wyszły 9j na 3" Czekam jeszcze na nowe ranty na tył i będzie trzeba ogarnąć jakieś oponki Bartek.P, Espinoza i Lelek dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Ile wychodzi różnicy w odległości biorąc pod uwagę rant pod rotorem a na wierzchu ? Mam takie same felgi tyle, że 18" i się zastanawiam jak wyjdzie po toczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Podrzucam kilka strzałów z dnia zakupu. Będzie porównanie modyfikacji. Mr_M dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Thepiekarz, Lelek, Espinoza i 4 innych dodali reakcje 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_M Napisano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 6 godzin temu, kamil napisał: Podrzucam kilka strzałów z dnia zakupu. Będzie porównanie modyfikacji. Moj turas tez jest z LSW Idzik_e36 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 5 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 9 godzin temu, Mr_M napisał: Moj turas tez jest z LSW Może nam się z jednej matki trafiły haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 5 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 18 godzin temu, Sopel94 napisał: Ile wychodzi różnicy w odległości biorąc pod uwagę rant pod rotorem a na wierzchu ? Mam takie same felgi tyle, że 18" i się zastanawiam jak wyjdzie po toczeniu wiesz co to jest tak rotor miał +/- 17mm, zjechaliśmy na nim grubość rantu czyli jakieś 5mm i schowaliśmy rant w centrowanie, więc to wyjdzie różnica o samą grubość rotora U mnie jeszcze był zabieg zjechania przylgni więc bazowe mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 28 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Pierwsza przymiarka tylnich rantow od producenta na 3,5”. Na dniach polerka, skręcanie, poszukiwanie opon i mierzymy na auto Thepiekarz, Bartek.P, ///SZWAGIER/// i 3 innych dodali reakcje 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Act sx , czy ta felga jest warta tego zachodu?? Takie pytanie zadawałem sobie przez cały okres customizacji tego wzoru. Franek wybral sobie ten wzór bo mu się poprostu podobały i powiem szczerze dawca rotorów nie był tani -uwierzcie. Na szczęście były w fabrycznym dziewiczym stanie. Wymienilismy tylne ranty na nowe 3.5" i mamy komplet 9/3 i 10.5/3.5 . Pomysł na przerobienie tych felg na jedyny sluszny setup tzw kanapka, wymiana śrubeczek na radinox był strzałem w 10 i zaczyna mi się podobać. W tym setupie z tak szerokimi rantami ta felga poprostu się broni. Żeby było iście germańsko to zrobimy męskie naciągi 205/40 i 225/35, to k...a nie może nie zagrać przy spasach w moim stylu. ///SZWAGIER///, Idzik_e36, Thepiekarz i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Utaś_e36 Napisano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 To koło w obecnym stanie będzie mega wyglądać. dobry ruch Panowie. Idzik_e36 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_M Napisano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Będzie legancko tego już mi sie podoba tylko czy te naciagi nie beda za srogie? Idzik_e36 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 8 minut temu, Mr_M napisał: Będzie legancko tego już mi sie podoba tylko czy te naciagi nie beda za srogie? Na mniejsze bardzo nie możemy sobie pozwolić, bo może być ciasno ale mi się np to podoba na przykładzie falkena Mr_M dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Czekam jak to finalnie siadzie bo też mam takie tyle ze 8.5 i 10.5j. Tak patrzę na ostatnie fotki i dosyć srogie te naciągi, może kwestią zdjęcia i marki opony akurat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 2 godziny temu, Sopel94 napisał: Czekam jak to finalnie siadzie bo też mam takie tyle ze 8.5 i 10.5j. Tak patrzę na ostatnie fotki i dosyć srogie te naciągi, może kwestią zdjęcia i marki opony akurat. i zdjęcia i opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi