Rybka Napisano 21 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Zastanawiałem się co zrobić żeby windshotowi dać nowe życie. Siatka w każdym jednym jest wypłowiała. Motip spray do vinylu, trochę oklejania i jest petarda. Zdjęcia nie oddają różnicy przed i po... Sopel94, Marioos, MAREK GERMAN i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 24 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Impregnacja za pomocą środka FABRIC GUARD DERO, Robert-Łęczyca, Tomajx6m i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 25 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca Kilka zdjęć z zamkniętym dachem i otwartymi szybami, na których idealnie widać kontrast czarnego dachu z moim środkiem orzel, Tomajx6m, Robert-Łęczyca i 12 innych dodali reakcje 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredi Napisano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca W dniu 21.03.2023 o 23:33, Rybka napisał: Zastanawiałem się co zrobić żeby windshotowi dać nowe życie. Siatka w każdym jednym jest wypłowiała. Motip spray do vinylu, trochę oklejania i jest petarda. Zdjęcia nie oddają różnicy przed i po... Super to wygląda. A czy próbowałeś może zamiast malowania nałożyć na to jakiś przyciemniający dressing? Np PoorBoy Natural Look, on super przyciemnia czarne vinyle. Ciekaw jestem jakby się sprawdził, to samo zadanie mnie czeka za chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 27 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 4 godziny temu, Fredi napisał: Super to wygląda. A czy próbowałeś może zamiast malowania nałożyć na to jakiś przyciemniający dressing? Np PoorBoy Natural Look, on super przyciemnia czarne vinyle. Ciekaw jestem jakby się sprawdził, to samo zadanie mnie czeka za chwilę. Próbowałem jakiś dresing ale szału nie było. Tutaj efekt w przypadku Motipa jest na prawdę bardzo fajny Fredi dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 30 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca Windshot gotowy. Odświeżona siatka jak i stelaż. Jeszcze do obszycia pójdzie tylna blenda ponieważ ma kilka ubytków Thepiekarz, Tomajx6m, ogo2103 i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca Ładnie wyszło !niby pierdoła ale jaki efekt Pozdro Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca Właśnie takie małe pierdoły składają się na całokształt. Wygląda jak nowy. Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca W weekend wjadą te same zabiegi. Wyszło bardzo dobrze ! Pozdro! Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca Piękna robota. Aż sam sobie zrobię taki zabieg Gdzieś na fb czytałem, że udało Ci się zakupić nową gumke/zakonczenie pokrywy. Ale na foto wyglada jakby jednak nie była nowa…. 3 lata temu prawa kupiłem nową ale lewej do tej pory nie idzie dostać, może coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 31 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 3 godziny temu, DERO napisał: Piękna robota. Aż sam sobie zrobię taki zabieg Gdzieś na fb czytałem, że udało Ci się zakupić nową gumke/zakonczenie pokrywy. Ale na foto wyglada jakby jednak nie była nowa…. 3 lata temu prawa kupiłem nową ale lewej do tej pory nie idzie dostać, może coś się zmieniło? Prawą kupiłem. Na lewą czekam cały czas bo ma być już za niedługo dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marioos Napisano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Mega efekt - nie ukrywam, że sam dzięki Tobie sięgnąłem po tego motipa i odmalowałem już 3 z 4 siatek bo brakło na ostatnią Tak miałem już spłowiałą, ale efekt jest u mnie jest też super. Będę też rurki stelażu odmalowywał, tylko ja mam je ori w takim połysku, a Ty widzę chyba bardziej matowo masz, czy tak celowo je zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 4 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 13 godzin temu, Marioos napisał: Mega efekt - nie ukrywam, że sam dzięki Tobie sięgnąłem po tego motipa i odmalowałem już 3 z 4 siatek bo brakło na ostatnią Tak miałem już spłowiałą, ale efekt jest u mnie jest też super. Będę też rurki stelażu odmalowywał, tylko ja mam je ori w takim połysku, a Ty widzę chyba bardziej matowo masz, czy tak celowo je zrobiłeś? Tak, ja to świadomie zrobiłem na taki efekt. I mogę znowu polecić fajny produkt do tego, lakier czarny mat z Forch W międzyczasie wpadł na próbę duży fatlip od Darka Bugara ( generalnie polecam bo pasuje do zderzaka na prawdę dobrze ) Ale mi osobiście nie podobało się to że dokładka przy kole schodzi w dół...więc to przerobiłem Generalnie muszę się z tym opatrzyć, nie jestem pewien czy zostanie A jeśli zostanie to pójdzie w półmat lub carbon Ważna rzecz...w stosunku do ori dokładki ten fatlip, mierząc w osi zderzaka jest prawie 2,5cm niżej zdanek, agressor, --=CZARNY=-- i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 10 godzin temu, Rybka napisał: Tak, ja to świadomie zrobiłem na taki efekt. I mogę znowu polecić fajny produkt do tego, lakier czarny mat z Forch W międzyczasie wpadł na próbę duży fatlip od Darka Bugara ( generalnie polecam bo pasuje do zderzaka na prawdę dobrze ) Ale mi osobiście nie podobało się to że dokładka przy kole schodzi w dół...więc to przerobiłem Generalnie muszę się z tym opatrzyć, nie jestem pewien czy zostanie A jeśli zostanie to pójdzie w półmat lub carbon Ważna rzecz...w stosunku do ori dokładki ten fatlip, mierząc w osi zderzaka jest prawie 2,5cm niżej Przez twój manewr ide w fatlipa w carbonie:) Poza tym zgapiłem wszystko co w ostatnim czasie u Ciebie i cisnę dalej PS. Dzięki za listwy , ideolo stan! Rybka i MAREK GERMAN dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 10 godzin temu, Rybka napisał: Tak, ja to świadomie zrobiłem na taki efekt. I mogę znowu polecić fajny produkt do tego, lakier czarny mat z Forch W międzyczasie wpadł na próbę duży fatlip od Darka Bugara ( generalnie polecam bo pasuje do zderzaka na prawdę dobrze ) Ale mi osobiście nie podobało się to że dokładka przy kole schodzi w dół...więc to przerobiłem Generalnie muszę się z tym opatrzyć, nie jestem pewien czy zostanie A jeśli zostanie to pójdzie w półmat lub carbon Ważna rzecz...w stosunku do ori dokładki ten fatlip, mierząc w osi zderzaka jest prawie 2,5cm niżej Teraz już wiem jaki będzie kolejny mod w moim Cabrio. wygląda to mega fajnie. Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia W dniu 5.04.2023 o 10:12, Vitek_Słupsk napisał: Teraz już wiem jaki będzie kolejny mod w moim Cabrio. wygląda to mega fajnie. Jeśli masz na myśli duży fatlip to na 17tce nie pojeździsz bez stresu. On jest praktycznie 2,5cm niżej niż ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia W dniu 8.04.2023 o 07:54, Rybka napisał: Jeśli masz na myśli duży fatlip to na 17tce nie pojeździsz bez stresu. On jest praktycznie 2,5cm niżej niż ori U mnie nie ma takiej gleby na 17 jak w większości tutaj. Przymierze i zobaczę jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia @Rybkapatrzyłeś może ile teraz od fatlipa masz do ziemi na 18stce ? chodzi mi o cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 11 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 4 godziny temu, JACHU napisał: @Rybkapatrzyłeś może ile teraz od fatlipa masz do ziemi na 18stce ? chodzi mi o cm Jakieś 8cm z groszem w osi dokładki Jak założysz ten fatlip przy 17 będziesz miał jakieś 6cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 3 minuty temu, Rybka napisał: Jakieś 8cm z groszem w osi dokładki Jak założysz ten fatlip przy 17 będziesz miał jakieś 6cm To jeszcze nie jest tak źle Zakładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia To ja mam niżej w compakcie i zapierniczam nim codziennie prawie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 23 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Dotarł do mnie fatlip w carbonie. Na żywo wykonanie petarda. Jak ktoś ma plan na taki pomysł u siebie to polecam uderzyć do Darka Bugary, robota profeska Po niedzieli zamontuję na auto to oczywiście wrzucę foto JACHU, DzikuCMS, Vitek_Słupsk i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 8 minut temu, Rybka napisał: Dotarł do mnie fatlip w carbonie. Na żywo wykonanie petarda. Jak ktoś ma plan na taki pomysł u siebie to polecam uderzyć do Darka Bugary, robota profeska Po niedzieli zamontuję na auto to oczywiście wrzucę foto Fotki pewnie nie oddają tego co na żywo:) W przyszłym tygodniu będzie i mój:) Pozdro Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Wygląda ładnie , ale ciekaw jestem jak długo na nim pojeździsz w takim pięknym stanie hehe Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 11 godzin temu, Rybka napisał: Dotarł do mnie fatlip w carbonie. Na żywo wykonanie petarda. Jak ktoś ma plan na taki pomysł u siebie to polecam uderzyć do Darka Bugary, robota profeska Po niedzieli zamontuję na auto to oczywiście wrzucę foto Jestem bardzo ciekaw jak to wygląda na żywo.Czekam na foty Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi