JACHU Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 11 godzin temu, Rybka napisał: No i czas podjąć decyzję, czy dach zostaje czarny, czy pójdę w kolor wnętrza Z tych dwóch biorę pod uwagę jaśniejszy. Na żywo jest praktycznie identyczny jak fotele Czorny papugo !! Mówię Ci czerwony nie będzie pasował tutaj Rybka i dyziux666x dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 7 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2 godziny temu, JACHU napisał: Czorny papugo !! Mówię Ci czerwony nie będzie pasował tutaj Jachu gagatku będziemy pięknie wyglądać obok siebie JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 1 minutę temu, Rybka napisał: Jachu gagatku będziemy pięknie wyglądać obok siebie Mówię Ci nie pasuje Haha Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Brałbym ciemniejszy bo w słońcu dach kolorowy i tak wygląda na jaśniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 17 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Długo się biłem z myślami. Decyzja padła w końcu na klasykę i jestem z tego bardzo zadowolony Bartek.P, KUJON, Tomajx6m i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Ogień panie. Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Bardzo znajome miejsce, robota napewno 10/10 Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Jaki koszt takiego nowego dachu? I co bylo dokladnie robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Pięknie wyszło już na foto widać że nowe poszycie Pozdro Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Nowy dach zawsze zrobi robotę. Teraz będziesz miał dylemat. Otwierać czy jechać z zamkniętym Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Ja jestem za jaśniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Czarny jest ok ale czerwony był by lepszy Ja bym dał tu niższą dokładkę na przód przy tych 18" nie myślałeś o tym? Vitek_Słupsk dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 40 minut temu, --=CZARNY=-- napisał: Czarny jest ok ale czerwony był by lepszy Ja bym dał tu niższą dokładkę na przód przy tych 18" nie myślałeś o tym? Gusta są różne choć długo zastanawiałem sie nad czerwonym Dokładka oczywiście że by siadła przy 18, ale jakoś nie może kiedyś zmienie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Poprzyglądałem się dzisiaj na spokojnie na całokształt i decyzja była na 100% właściwa Lelek, ogo2103, Thepiekarz i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Kozak ona wyglada na 18. Az naszlo mnie na zmiane kola w moim Cabrio. Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 20 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca Sezon rozpoczęty --=CZARNY=--, ogo2103, DzikuCMS i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca Ale że tak od razu, z otwartym dachem? Pięknie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 21 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 12 godzin temu, ogo2103 napisał: Ale że tak od razu, z otwartym dachem? Pięknie się prezentuje. A jak, 15+ , szyby i windshot w górę i można jeździć ogo2103 i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matisek1991 Napisano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Idealne e36 jakieś jeszcze zmiany czekają ? Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 45 minut temu, Matisek1991 napisał: Idealne e36 jakieś jeszcze zmiany czekają ? Pewnie na nerki coś zawiesi Rybka i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Tj klasyka Syndykatu bez pierdolenia!! Pozdro Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz Napisano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Jest sztos Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 21 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 3 godziny temu, Matisek1991 napisał: Idealne e36 jakieś jeszcze zmiany czekają ? Nic już tutaj się nie zmieni. Uzyskałem efekt który gdzieś tam od początku miałem w głowie. Może jeszcze dojdą jakieś drobne detale do poprawy, ale nawet ich zostało już bardzo, bardzo mało MAREK GERMAN, DERO i Vitek_Słupsk dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca To jest mój faworyt do elity w tym roku !! Tomajx6m i Rybka dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca Jachu zgadzam się ! Pozdro Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi