Vitek_Słupsk Napisano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia Jak zamontowales tylne glosniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 11 godzin temu, Rybka napisał: radio ALPINE UTE-201bt Zmieniasz ori radio na Alpine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 14 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2 godziny temu, ogo2103 napisał: Zmieniasz ori radio na Alpine? Na razie zmieniłem. Ale będę próbował docelowo wyjść na wzmacniacz z cd43 MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 14 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 8 godzin temu, Vitek_Słupsk napisał: Jak zamontowales tylne glosniki? Bez oryginalnych adapterów. Dwie śruby złapały w oryginalne kołki, trzecia dowiercona do wzmocnienia budy. Są na trzech obecnie, ale będę chciał spróbować wpasować je w te ori adaptery lub dorobić dystanse z mdf Vitek_Słupsk i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 19 godzin temu, Rybka napisał: Bez oryginalnych adapterów. Dwie śruby złapały w oryginalne kołki, trzecia dowiercona do wzmocnienia budy. Są na trzech obecnie, ale będę chciał spróbować wpasować je w te ori adaptery lub dorobić dystanse z mdf Jak dorobisz adaptery to daj znac. Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 17 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia Cabrio poskładane do kupy. Gra to wszystko na prawdę bardzo przyzwoicie, choć zestaw niepozorny. Szczerze polecam wszystkim właścicielom Cabrio ten set. ogo2103, Lelek, Thepiekarz i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuga Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia W dniu 14.01.2023 o 09:05, Vitek_Słupsk napisał: Jak zamontowales tylne glosniki? Macie link do adapterow bez rzeźby,mam i polecam https://allegro.pl/oferta/dystanse-mdf-bmw-e36-cabrio-130mm-tylne-boczki-12792366164?reco_id=0b1a62a8-97fa-11ed-bcfe-627a2c3c9738&sid=f8bddad5d737919e6c726c989b66bdbe96499e13bc806f55bd0c404f69ac7020 Vitek_Słupsk dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 1 godzinę temu, Fuga napisał: Macie link do adapterow bez rzeźby,mam i polecam https://allegro.pl/oferta/dystanse-mdf-bmw-e36-cabrio-130mm-tylne-boczki-12792366164?reco_id=0b1a62a8-97fa-11ed-bcfe-627a2c3c9738&sid=f8bddad5d737919e6c726c989b66bdbe96499e13bc806f55bd0c404f69ac7020 Też je zamówiłem, juz mam ale jeszcze nie montowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia @Rybkaa czy nie myślałeś zeby zostawić ori radio a np.do schowka przenieś Alpine?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 21 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia W dniu 19.01.2023 o 20:15, Tomajx6m napisał: @Rybkaa czy nie myślałeś zeby zostawić ori radio a np.do schowka przenieś Alpine?? Jak wcześniej pisałem spróbuję wrócić do cd43. Jak się uda to wtedy zmieniarka dension Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 24 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia Tylne głośniki zamontowane na adapterach z allegro. Pasują fajnie, ale ja podciąłem lekko to zgrubienie ( zaznaczone na foto ), bo boczek nie chciał wskoczyć ( głośnik po montażu wystawał zbyt dużo). Ogólnie adaptery petarda, pasują w ori miejsca na śruby. Głośniki zostały przykręcone do adapterów śrubami 9mm ( 1cm to max co można zastosować). Generalnie udało się to na czym mi zależało, czyli montaż bez rzeźby agressor, Tomajx6m, Lelek i 9 innych dodali reakcje 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik_Boreczek36 Napisano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego W dniu 28.04.2022 o 20:56, Rybka napisał: Powoli ale stale Zawias cały zrzucony, na dniach będzie gotowy. Część elementów poszło w czarny proszek i drobnica do cynowania. Podłoga prawie przygotowana pod konserwację. Jest bardziej zdrowo niż przypuszczałem. W między czasie dotarły kolejne elementy potrzebne do dalszych prac, Uszczelka maski przednia, Uszczelka klapy i cześć elementów zawieszenia. I wisienka wydech schmiedmann który będzie zakończony zakupionym wcześniej Eisenmannem Piaskowałeś całą podłogę czy w jakiś inny sposób zostało usunięte fabryczne zabezpieczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 21 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego Nie piaskowałem. Mycie, czyszczenie itp. Zresztą wszystko jest w temacie opisane Dominik_Boreczek36 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 25 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Jedne z ostatnich drobiazgów wymienione z dobrych na nowe. Za niedługo mam ustawiony termin na nowy dach. Więc jak by ktoś był zainteresowany moim starym poszyciem to będzie na sell DzikuCMS, Vitek_Słupsk i MAREK GERMAN dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Jaki koszt tych uszczelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Ależ one są wyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 26 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 11 godzin temu, Vitek_Słupsk napisał: Jaki koszt tych uszczelek? Zależy które. Wszystko masz do sprawdzenia w Aso. Aczkolwiek lewego tyłu już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matisek1991 Napisano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego Piękna jest , cieszy oko na każdym kroku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 1 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca Wpadły nowe Listwy słupków. Niby nic a jednak wiele Prawa strona zakończenia klapy też założona, czekam na tajną przesyłkę lewej strony która obecnie nie była dostępna. Bartek.P, Lelek, Vitek_Słupsk i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 6 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca No i czas podjąć decyzję, czy dach zostaje czarny, czy pójdę w kolor wnętrza Z tych dwóch biorę pod uwagę jaśniejszy. Na żywo jest praktycznie identyczny jak fotele Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca Brał bym czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca Ja za czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca Czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Czerwony ten ciemniejszy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Ten w kolor tapicerki jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi