MAREK GERMAN Napisano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Pięknie to wygląda, jednak te srebro na rotorach tutaj wygląda mega!!czerwień skór też robi robotę Pozdro Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 31 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Postępy są...został jeden dzień --=CZARNY=--, Tomajx6m, TheStige31 i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 1 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Ram pap pam.....gotowa Cel osiągnięty .... Na koniec odjebany niesamowity Kawał dobrej roboty przez Super Shine Auto Detailing Bielsko-Biała vmasher, Espinoza, lukasz199722 i 17 innych dodali reakcje 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Czekam na weekend to się obczajni na żywca ale już po fotach widać że jest sztos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 2 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2022 Ale kozackie E36 wyszło, środeczek perfekt A jakie masz sprężyny na tyle? Twardość i wysokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 4 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2022 Auto obczajone na żywo i jest sztos kawał dobrej roboty który został nagrodzony wyróżnieniem gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 4 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2022 6 godzin temu, Thepiekarz napisał: Auto obczajone na żywo i jest sztos kawał dobrej roboty który został nagrodzony wyróżnieniem gratki. Dzięki wielkie. No tak, samochód zgarnął wyróżnienie na Molo co mnie bardzo cieszy. Ale nie stajemy z tematem i działam dalej dawid82, Bullit, zdanek i 16 innych dodali reakcje 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 5 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Pierwsze kilka foto od naszego forumowego kolegi JACHU PHOTO - Patryk Jaśkowiak Photography ... Dzisiaj ogarnięte po zlocie i krótki odpoczynek do garażu...krótki bo zamierzam nie robić z niego pomnika i użytkować zgodnie z przeznaczeniem dla cabrio Tomajx6m, Thepiekarz, --=CZARNY=-- i 10 innych dodali reakcje 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2022 Mega to auto zrobiłeś w tak szybkim tempie… serio - szacun. I kolejna osoba która mocno mi zamieszała w głowie czy nie lepiej 18 pchać do kebaba… pozdro mordko Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2022 Świetne auto. 18" siedzi tu idealnie. Gratuluje. Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2022 Ciagle się zastanawiam co ten temat jeszcze robi w dziale Pre German ;). Szacun za dbałość o detale i czas w którym wszystko ogarnąłeś. atos1987 i Rybka dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_M Napisano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2022 Pomacałem troche te cabrio pieknie to wszystko wyglada. Fajnie było zbić pione i pogadac Ps. Aga pyta jak sie podoba zdjecie z instaksa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 10 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2022 53 minuty temu, Mr_M napisał: Pomacałem troche te cabrio pieknie to wszystko wyglada. Fajnie było zbić pione i pogadac Ps. Aga pyta jak sie podoba zdjecie z instaksa? No petarda. Będzie jeździć na desce Mr_M dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2022 W dniu 6.09.2022 o 14:34, DERO napisał: Mega to auto zrobiłeś w tak szybkim tempie… serio - szacun. I kolejna osoba która mocno mi zamieszała w głowie czy nie lepiej 18 pchać do kebaba… pozdro mordko 17 to już historia w kebabie, teraz każdy ładuje 18 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Utaś_e36 Napisano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2022 18 godzin temu, dawid82 napisał: 17 to już historia w kebabie, teraz każdy ładuje 18 cali Jak kujon lata lata temu wsadził 18 do kebaba to się pukali po głowie że gdzie 18 cali do kebaba. A teraz jest tak jak Dawid pisze. PaatrykŁMŻ, dawid82, Rybka i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 15 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2022 W dniu 11.09.2022 o 18:51, Utaś_e36 napisał: Jak kujon lata lata temu wsadził 18 do kebaba to się pukali po głowie że gdzie 18 cali do kebaba. A teraz jest tak jak Dawid pisze. Dlatego ja musiałem dorosnąć do tej decyzji Nie mogę powiedzieć że 17 jest całkiem bee do kebaba, chociażby dlatego że mam takie w coupe 18 bezstresowa jazda przy dobrych spasach ( zwłaszcza w polifcie z niższymi podłużnicami ), zdecydowanie lepiej wypełnione nadkole. 17 można dużo bardziej zbliżyć się do ziemi, auto wygląda przez to agresywniej. Ale trzeba bardziej szczegółowo planować trasy ...chyba że komuś nie zależy na podłodze zdanek, dawid82, Bartek.P i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2022 to kiedy 18 do coupe ?? ostatnie foto nie pozostawia chyba złudzeń Idzik_e36 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2022 Co tu się wogole odjeb...ało?! Mistrzostwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 15 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2022 7 godzin temu, dawid82 napisał: to kiedy 18 do coupe ?? ostatnie foto nie pozostawia chyba złudzeń Coupe raczej pozostanie bez zmian. Chociaż nie zaklinam się Vitek_Słupsk dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 22 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Z cabrio na razie nic nowego, ale za to wleciał kolejny element układanki w garażu. Jeszcze kilka kroków i wizja garażu którą mam w głowie będzie gotowa PaatrykŁMŻ, dawid82, gamek2 i 18 innych dodali reakcje 19 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Eeee ale to znak towarowy zastrzeżony Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 24 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Złapane dzisiaj trochę słońca atos1987, zdanek, Thepiekarz i 8 innych dodali reakcje 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2022 Piękna maszyna.Widzialem podczas prezentacji i robi robotę. Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Udało się wreszcie zrobić to, co od samego początku nie dawało mi spokoju. Przedni rotor stoczony o 4mm i zejście niżej o prawie 1cm. Wcześniej nie mogłem opuścić bo koło tarło, ale tylko o uszczelkę nadkola. Teraz spasowanie przodu jest idealnie, tak jak chciałem. Poza tym do garażu wleciały małe smaczki na ściany Bartek.P, Thepiekarz, lukasz199722 i 8 innych dodali reakcje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Wyszło dość nisko, nawet jak na 18’ jak mniej więcej wychodzi wysokość końcówek progów względem 17’? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi