Sopel94 Napisano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 Ile takie coś kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 2 godziny temu, DERO napisał: A już myślałem bo zacytowali e36 m3 GT - i od razu pomyślałem o Tobie... ładnie im wyszło To jest carbon?? Bo wygląda jak hydrografika? Przynajmniej na zdjeciu z zoom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 Produkcja STANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrAsH Napisano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 4 godziny temu, DERO napisał: Produkcja STANO Widziałem u niego na profilu fb i tez się zastanawiałem do którego to m3 gt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 Mam człowieka który to robi, u mnie są perfekt. Czerwona nić to nie problem, ale ponoć bardzo drogi jest taki carbon, na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_M Napisano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 8 godzin temu, kamil napisał: To jest carbon?? Bo wygląda jak hydrografika? Przynajmniej na zdjeciu z zoom. Bercik miał "czerwony carbon" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_M Napisano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 34 minuty temu, Mr_M napisał: Bercik miał "czerwony carbon" Dla mnie to wyglądało bardzo przeciętnie. Jak pazłotko po cukierku z choinki, ale mam wrażenie że ten carbon delikatnie wypada w bronz i jakby tej czerwonej nici nie było to byłoby całkiem dobrze i podobnie do ori. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 U mnie dla kontrastu idzie czarny carbon. Jedyny sluszny w germanie do sportu haha Vitek_Słupsk i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_M Napisano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 12 minut temu, kamil napisał: U mnie dla kontrastu idzie czarny carbon. Jedyny sluszny w germanie do sportu haha Ja tylko wspomnialem ale sam osobiscie carbonu nie lubie jakoś nie przemawia do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 W dniu 21.02.2022 o 22:18, kamil napisał: U mnie dla kontrastu idzie czarny carbon. Jedyny sluszny w germanie do sportu haha rączki w boczkach też robisz, dobrze przeczytałem ? Ja się zastanawiam czy aby multifunkcji też nie zrobić żeby spiąć dodatki carbonowe, ale sam już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 Godzinę temu, qbak napisał: rączki w boczkach też robisz, dobrze przeczytałem ? Ja się zastanawiam czy aby multifunkcji też nie zrobić żeby spiąć dodatki carbonowe, ale sam już nie wiem Raczki robie i na tym koniec, nigdzie więcej nie będzie carbonu. Co za dużo to nie zdrowo. MAREK GERMAN, DzikuCMS i Idzik_e36 dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Skompletowalem GSM na kopyto. Nie było łatwo szczególnie z orgi kopytem na grubym froncie( najbardziej mi się podoba) . Najbardziej jara mnie ze zarówno słuchawka jak i kopyto są jak nie używane. MAREK GERMAN, Mr_M, Lelek i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Klimatyczny gadzet. kamil dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Taki smaczek do środka, doda koloru w środku Pozdro kamil dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 25 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 Gratuluje zdobycia telefonu z kopytem. Kibicuje w instalacji bo sam teraz z tym walczę. Masz całość wraz z centralką i wiązką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 25 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 1 godzinę temu, ogo2103 napisał: Gratuluje zdobycia telefonu z kopytem. Kibicuje w instalacji bo sam teraz z tym walczę. Masz całość wraz z centralką i wiązką? Centralka i wiązka idzie z e39 pre lift. Calość będę chciał dodatkowo obsłużyć multi i dołożyć zmieniarkę do bluethoot. Wiem , że można dodatkowo wyświetlić książkę telefoniczną na cd43 do czego będę dążył. MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 27 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 W dniu 25.02.2022 o 22:39, ogo2103 napisał: Gratuluje zdobycia telefonu z kopytem. Kibicuje w instalacji bo sam teraz z tym walczę. Masz całość wraz z centralką i wiązką? Tak centrala i wiązka będzie z e39 pre lift, wszystko chce uruchomić na multifunkcji i zmieniarce z bloothoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 27 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 Czas zabrać się za przygotowanie felg. Jak wcześniej wspomniałem felga będzie budowana z kompletu felg RH XD 18". W planach mam rotor klasyczne srebro proszek, bębny klasyczne srebro proszek, ranty radinox, srubeczki inox poler. Zastanawiam się jeszcze nad dekielkiem , czy zostawić poler pod rant, czy srebro w kolor rotora? Co myślicie? Jezeli ktos potrzebuje mam jeszcze tylne ranty do sprzedania. Chyba 3.25"- potwierdze jak zdejmę opony i pomierzę. Przody sprzedane. Utaś_e36 i Thepiekarz dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 27 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 Dekielki jak rotor. kamil dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARO Napisano 27 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 Dekielki w kolor kamil dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 27 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 Godzinę temu, ARO napisał: Dekielki w kolor Tak będzie, ewentualnie kupię nowe kapselki jeżeli macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 27 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 52 minuty temu, kamil napisał: Tak będzie, ewentualnie kupię nowe kapselki jeżeli macie. Ja brałem nowe dekielki od Błażeja, foto jest gdzieś u mnie w temacie jak one wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 Przyszedl czas na pierwszy Unboxing dostawy z ASO. Co znalazłem w paczce numer I ? Pasy czerwone Motorsport. To chyba rarka na którą czekałem najbardziej. Wspaniałe uczucie rozpakowywać nowe oryginalne, nieużywane pasy BMW Motorsport. A w szczególności tylne To była piękna niedziela. Rybka i Bartek.P dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 W paczce znalazlem , rownież kompletny zbiorniczek spryskiwaczy z m3 smg włacznie z pokrywą chłodnic m3. Będą czyste kielichy. Espinoza, Thepiekarz, Rybka i 2 innych dodali reakcje 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi