atos1987 Napisano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Niby kolejne e36 których na forum na pęczki a ja jaram się jak dziecko gdy widzę te puzzle i czekam aż to poskładasz w całość. Bogu dzięki że jestem spaczony w stronę germanstyle a nie jdm dawid82 i kamil dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 W dniu 15.11.2021 o 08:32, DzikuCMS napisał: Jaki to model recaro dokładnie? Jeżeli się nie mylę to Recaro Trendline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 21 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 32 minuty temu, Oleeek napisał: Jeżeli się nie mylę to Recaro Trendline. W dalszym ciągu dostepne , leżakują sobie na ciepłym stryszku. Moze te fotele i swap v8 będą inspiracją do kolejnego projektu w przyszłości?? Idzik_e36 i Rybka dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Wracamy po małej przerwie z tematem. Etap blacharsko lakierniczy czas start. Wymieniliśmy zewnetrzne progi , a podłoga i nadkola zostały na nowo zakonserwowane raptorem z domieszka pigmentu estoril, a nastepnie wszystko będzie zabezpieczone woskiem. Elementy karoserii ździeramy do zera. Tylne blotniki wycinamy i robimy na ostrood wewnatrz, a zewnetrzna linia blotnika bez zmian. DzikuCMS, gamek2, Rybka i 8 innych dodali reakcje 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Good job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati0618 Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Dobra robota, masz więcej zdjęć podwozia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Godzinę temu, mati0618 napisał: Dobra robota, masz więcej zdjęć podwozia? Jest w trakcie malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 4 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 gamek2, ARO, DzikuCMS i 9 innych dodali reakcje 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
///BoguŚ/// Napisano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Zapowiada się kolejne na forum stare całkiem nowe e36 oby tak dalej kamil dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 5 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Mamy liftowy nosek, liftowe blotniki, liftowe lampy przod przerobione na soczewkę, a co z wnetrzem? Postanowiłem pójść również w stronę lift. Jak lift to ostatni, więc nie moglo zabraknąć w mojej wizji paneli pod airbag. Wpadły mi za parę złotych ciekawe boczki, ale tanie mięso psy jedzą. Jeden z boczków był powypadkowy i wymagał reanimacji. Jest już prawie wzorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 5 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Boczki finalnie wyszly tak. Jest jeszcze przy nich dużo pracy. Montaz audio, w planach rączki carbonowe i zastanawiam sie jeszcze nad wymiana boczka kierowcy , bo czuję niedosyt , a przy tym projekcie nie będzie czasu na późniejsze poprawki. Zdjęcie też nie odzwierciedla dokładnego koloru skóry ponieważ był robione w zimnym nienaturalnym świetle. Na żywo jest to matowy ciemny czerwony kolor . Dużo ciemniejszy niż na zdjęciach. MAREK GERMAN, Thepiekarz, ///BoguŚ/// i 7 innych dodali reakcje 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
///BoguŚ/// Napisano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Dobrze się prezentuje chociaż te czarne rączki jakoś tak mi średnio leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Maskownice głośników troszkę wytarte, pasowałoby odmalować je. No i pokazuj resztę czerwonego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Brakuje audi HK w tym zestawieniu to musi być jak idziemy na grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz1505 Napisano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 mam ładne głosniki nie wytarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 6 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 19 godzin temu, dawid82 napisał: Brakuje audi HK w tym zestawieniu to musi być jak idziemy na grubo Glosniki myślę że upoluje jakieś, chociażby hifi , ale co do audio to nie będę szalał. Nigdy nie byłem melomanem. Napewno wjedzie zmieniarka pod Spotify i moze cos nie oemowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Co do HK olej to i rob custom car audio .. HK nigdy mu nie dorówna. Szkoda na to pieniędzy Utaś_e36, Mr_M, kamil i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 1 godzinę temu, ryyyan napisał: Co do HK olej to i rob custom car audio .. HK nigdy mu nie dorówna. Szkoda na to pieniędzy Bardziej miałem na myśli ilość głośników w boczku i optykę niż stare HK w brzmieniu choć jeśli nie jest Kamil miłośnikiem audio to HK mu wystarczy ryyyan i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 7 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Mamy też Vadery liftowe. Będzie to bardzo kolorowy i kontrowersyjny projekt. Estoril w połączeniu z czerwona skora, troche carbonu i szlachetnej polerowanej stali. Co o tym myślicie?? Cholo, Bartek.P, Thepiekarz i 2 innych dodali reakcje 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Hmmm .. jestem sceptycznie nastawiony do czerwieni z niebieskim ale mam nadzieje ze zmienię zdanie jak zobaczę na zywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Takie samo połączenie kolorow ma Crow w E46 Lepsze do niebieskiego było by białe na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 7 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Tak jak pisałem będzie kolorowo i kontrowersyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Jestem za !czerwony dobrze wygląda w niebieskiej budzie Pozdro kamil dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Czerwony Mat z niebieskim zagra pięknie to są kolory sportu przez duże S kamil dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feconi Napisano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Czerwone wnętrze pasuje, auto będzie szybsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi