patrykm88 Napisano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca W dniu 25.02.2023 o 12:43, kamil napisał: Odebrałem sufit. Bardzo solidna przyzwoita robota w uczciwych pieniadzach. Polecam Łukasz Jelonek z FB. Powołujcie się na mnie zrobi dobra cene. Młody ambitny chłopak i wie co robi. Siema. Słoneczniki też obszywałeś czy zostawiasz normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 5 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca W dniu 4.03.2023 o 19:17, patrykm88 napisał: Siema. Słoneczniki też obszywałeś czy zostawiasz normalne Szukam słoneczniki alkantare orgi od e46 jakby ktoś posiadał. patrykm88 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca ...Łi welcome.... Thepiekarz, --=CZARNY=--, qbak i 9 innych dodali reakcje 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca Jeszcze oponki i butki gotowe. Celuje w 215 35 i 225 35 Hankook albo Falken. Moze macie jakies propozycje Bartek.P dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 18 godzin temu, kamil napisał: Jeszcze oponki i butki gotowe. Celuje w 215 35 i 225 35 Hankook albo Falken. Moze macie jakies propozycje 225/35 co prawda w 17 calach ale wrzuciłem Yokohamy S Drive , układają się bardzo fajnie według mnie. Nie testowane podczas jazdy ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 10 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca Działamy z boczkami. Kupiłem twitery wysoko tonowe od hifi w celu wykorzystania orginalnyvh maskownic i bierzemy się za montaż. Dla upewnienie w fabrycznym znaku odrysowalem maskownicę ołówkiem i powoli precyzyjnie wyciąlem nożykiem do tapet wcześniej rozgrzewając go nad ogniem. Obróbka drymelkiem do idealnego rozmiaru , wycięcie w odpowiednim miejscu zamka na klin i mamy fabrykę. Boczki przygotowane pod customowe audio. Zostaje jeszcze odświeżyć lakier na siatkach maskujących zdanek, Vitek_Słupsk, PaatrykŁMŻ i 9 innych dodali reakcje 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 15 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca Ostatnie dwa dni w @vmashergarage przyniosły zamierzone efekty. Auto nareszcie stanęło na kołach. Dostała odświeżony układ paliwowy i nowe tylne zawieszenie między innymi: wahacze, wszystkie nowe tuleje, piasta i łożysko Meyle, Tarcza kotwiczna przerobiona pod 320mm, tarcze hamulcowe Brembo Max HD 320mm zatulejowane pod ręczny 160mm, szczęki ręcznego Brembo, rozpieraki, sprężynki , Linki ręcznego, zaciski odświeżone 330i, klocki Ferodo i czujniki ABS Jutro wjeżdżają nowe lite półosie 100mm na grubą glowę i praktycznie nowa szpera z przełożeniem 3.64 Jaram się bardzo efektem prac. dyziux666x, Bartek.P, Sopel94 i 14 innych dodali reakcje 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca Mega to wygląda!wszystko nowe albo regenerowane to lubię Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca Petarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca Nowy napęd praktycznie skompletowany, grube półosie i szpera 25% z przełożeniem 3.64 czekają w kolejce na podnośnik. Przyszły też od tapicera plecy Vaderów uszyte w skórze i drugie poduszki tylnego oparcia uszyte pod rollbar. Lelek, Thepiekarz, --=CZARNY=-- i 8 innych dodali reakcje 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 50 minut temu, kamil napisał: Nowy napęd praktycznie skompletowany, grube półosie i szpera 25% z przełożeniem 3.64 czekają w kolejce na podnośnik. Przyszły też od tapicera plecy Vaderów uszyte w skórze i drugie poduszki tylnego oparcia uszyte pod rollbar. Jakiej firmy półosie chyba że same przeguby wymieniłeś to jaka firma ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 23 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca Kupiłem całe półosie GS-P z polecenia forumowiczów . DzikuCMS, Vitek_Słupsk i Rybka dodali reakcje 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 23 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca Bierzemy sie za makaron, czyli to co myszy lubia najbsrdziej kabelki. Instalacja w 316i nie należała do tych bogato wyposazonych. Nie bylo nawet klimatyzacji, a z wyposazenia byly tylko elektryczne szyby przód i abs . Skompletowałem kilka instalacji na dawce, a finalnie dostałem oryginalna wiązke coupe 328i manual przed lift od @vmasher . Wiązka dokladnie jaka potrzebowalem, praktycznie full opcja posiadajaca tempomat, intensywne mycie lamp, podgrzewane dysze szyb , obc 18 , check , klimatronik , elektryczne tylne szyby , i wiele innych. Wiazka była strasznie potargana , ale tym bardziej cieszylo mnie przywracanie jej do pierwotnego stanu. Dwa dni pracy w samotnosci i powoli uklada sie w całosc. Wczoraj wjechała do karoserii. Mysle ze jeszcze dzień i kabelki mamy na miejscu. Zostalo jeszcze dołożyć ejectboxa z e39 , pdc i roletkę. PaatrykŁMŻ, gamek2, Rybka i 8 innych dodali reakcje 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja Dyfer i półosie na miejscu. Przybyło też trochę elementów na ścianie grodziowej typu serwo, nagrzewnica i został spięty do końca uklad hamulcowy atos1987, Sopel94, Lelek i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja Cudowna Robota!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 33 minuty temu, Bartek.P napisał: Cudowna Robota!!!!! Dziękuję. Jeszcze dużo pracy , ale powoli do celu. Sam już nie mogę się doczekać efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja Ale to bedzie grubasss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2 godziny temu, ryyyan napisał: Ale to bedzie grubasss Nigdy tak nie myślałem o tym projekcie. Napewno to będzie moja z wielu wizji e36 i nie wszystkim się będzie podobać. Jedno jest pewne chce osiągnąć efekt nowego auta, szczególnie wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja DzikuCMS, Thepiekarz, atos1987 i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja Ostatnio bawię się wieczorami w detailera i każdy element szoruję tak żeby osiągnąć czysta matową powierzchnie tapicerki i plastików jak w dniu odbioru z salonu. Przy tak wysoko postawionej sobie poprzeczce każdy detal będzie miał znaczenie. Mam tylko nadzieję że starczy mi i @vmashercierpliwości. MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 29 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja Moim wielkim marzeniem jest kiedyś usiąść w tym e36 i poczuć się jak w nowym wnętrzu. Dlatego chcę bardzo zadbać o jego szczegóły w miarę możliwości. Dzisiaj wpadł w moje ręce w panel klimatronika z bardzo świeżym frontem. Wymieniłem z dawcy kilka przyciskow , wyczyścilem dokładnie i dopuki nie znajdę nowego to będzie musiał wystarczyć DzikuCMS, jacoo, Vitek_Słupsk i 10 innych dodali reakcje 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja Szanuje za takie detale! kamil dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi