Mikael Napisano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Siemanko Jako że przez ostatnie 2 lata bawiłem się trochę autami, coś kupiłem coś sprzedałem szukałem tego złotego środka, a czy go znalazłem teraz zobaczymy M6 E63 w kolorze Interlagos blau metallic w połączeniu z jasnym środkiem merino/silverstone 2 i z przebiegiem 69.750km Szóstka od nowości do 2014r była własnością BMW jako wóz administracyjny, zrobili Nią 25000km mam nadzieje że olej zmieniali co roku w 2015 trafiła do Norwegii gdzie była w rękach jednego człowieka aż do wczoraj kiedy to Ją kupiłem Fizycznie będzie u mnie za około 9dni więc porobię foty i ocenie stan na żywo co na początek: -panewki -filtry oleje płyny -polerka, folia i ceramika -czarne nerki i to już zamawiam przez zimę: -koło 20 może 21 w 3tlg -dolot Eventuri -wydech, tu musi być coś z TuV ewentualnie dołoży się klapy -gwint obowiązkowo -dokładka zderzaka przód, dyfuzor -dekory carbon -wymiana I-drive na androida -może lampy LCI ale to już jak na żywo zobaczę VIN: Type Value VIN B778599 Prod. Date 2006-01-13 Service History !! CHECK HISTORY !! Type M6 Series E63 (M Series) Body Type - Steering Left Hand Drive Engine S85 Displacement 0 Power 0kw / 0hp Drive - Transmission Manual Colour interlagos-blau metallic Upholstery All leather "Merino/silverstone 2" Comfort And Interior Equipment S414 Parcel Net, Passenger Side S423 Floor Mats Velours S428 Warning Triangle And First Aid Kit S430 Interior/Outside Mirror With Auto Dip S442 Drink Holder S459 Seat Adjustment, Electric, With Memory S464 Ski Bag S488 Lumbar Support, Driver And Passenger S494 Seat Heating Driver/Passenger S4ML Interior Strips, Piano Lacquer, Black S601 TV Function S609 Navigation System Professional S610 Head-Up Display S612 BMW Assist S616 BMW Online S620 Voice Control S633 Preparation, Mobile Phone, Business S672 CD Changer For 6 CDs S677 HiFi System Professional DSP S698 Area-Code 2 For DVD S6AA BMW TeleServices Driver Assistance And Lightning S502 Headlight Cleaning System S508 Park Distance Control (PDC) S522 Xenon Light S524 Adaptive Headlights S534 Automatic Air Conditioning S540 Cruise Control S548 Kilometre Speedo S563 Light Package S5AC High-Beam Assistant S302 Alarm System S319 Integrated Universal Remote Control S322 Comfort Access S358 Climate Comfort Windscreen S801 National Version Germany S851 Language Version German S863 Dealer List Europe S879 On-Board Literature, German S8SA Navigation Access Request,Country-Spec. S8SP Control Unit COP Individual Equipment S760 High Gloss Shadow Line Other Equipment S1CA Selection Of COP-Relevant Vehicles S936 Dummy-SALAPA S964 Navi DVD To Be Requested At Shipping S9AA Outer Skin Protection SA090 90 Ah AGM Battery SNMUW Available Upgrades - Vgate ICar Pro OBD For Bimmercode - Highest Quality Bluetooth 5.0 Audio Receiver With AptX HD Support kilka fotek z aukcji Espinoza, Utaś_e36, Lelek i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Ciekawy jestem co z tym zrobisz Pozdro i czekam na rozwój Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2021 No do zrobienia to dużo jest. Ale baza świetna, rozszerzona biała skóra i ten kolor... Będzie bajka Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Szczerze mówiąc auto nie pasuje do Ciebie w ogóle. Wiem... nie znam Cię ale dalej uważam że nie pasuje hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatandre Napisano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Zloty srodek? Chyba bylo to 964 turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 9 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Nigdy nie miałem V10 więc czas zacząć nową przygodę Życie jest za krótkie aby jeździć jednym autem, ale teraz jako że lata lecą a ja za sobą mam kilkanaście aut które dały mi mega frajdę, plan był na G82 z tym że hmmm 2 turbiny i R6 a ja kocham dźwięk tych aut w wolnossacej wersji, aha tego samego dnia kupiłem Tesle Y więc trzeba było szukać dobrego brzmienia więc pomyślałem V10 to będzie to, mi też lata lecą i czas iść na emeryturę motoryzacyjną i zająć się rodziną Może akurat to będzie zloty środek którego szukałem bo po E92 M3 z V8 mam bardzo miłe wspomnienia zobaczymy Jak narazie jest baza do dalszych germańskich modów oczywiście ze smakiem to auto ma jeździć Fatandre turbo to był szybko strzał, chwilowe zauroczenie, piękny wóz ale za duża blokada środków jak dla mnie w to miejsce można mieć mieszkanie a nawet dom gdzies na wsi Lapka666 za kilka dni będzie wiadomo, nigdy nie siedziałem w M6 mam nadzieję ze mi podpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert_96 Napisano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Też się przymierzam do zakupu i mam na oku też taką jak twoja tylko w cabrio, bo M5 z V10 już mam ale jestem tak zakochany w V10, że chcę jeszcze te auto w Cabrio. Co do silnika i wgl to pisz śmiało pomogę bo u siebie to chyba już przerobiłem wszystko Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2021 BC forged, ma ktoś jak z jakością? Mam 4 wzory na oku I zastanawiam się który siądzie najlepiej na M6 Ewentualnie jakiś inny producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Godzinę temu, Mikael napisał: BC forged, ma ktoś jak z jakością? Mam 4 wzory na oku I zastanawiam się który siądzie najlepiej na M6 Ewentualnie jakiś inny producent Według mnie 3 lub 4 ale wiadomo w innych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KręconyE39 Napisano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Dla mnie połączenie kolorów baaardzo na plus. Potencjał jak cholera. Co do koła to może coś Japońskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Kolor będzie inny, firma pewnie też Najpierw wzór muszę wybrać Poproszę grafika żeby mi to ubrał na auto Jeszcze to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioteresz Napisano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Może LM na konkrentym rancie? Espinoza i Mikael dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Do 6er mega ciężko dobrać koło. Nawet KUJONA nie robi wow dla mnie. Jedyne które zamiotło e63 to bazeja. No istny sztos!!!! feconi, dawid82, Mikael i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2021 tez takie mam leżą na strychu od kilku lat może czas je odkurzyć lapka666, MAREK GERMAN i kamster dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2021 i już na aucie, dzięki @Zkumeku kumor07, dawid82, lapka666 i 6 innych dodali reakcje 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2021 I szach mat. I nie słuchaj że takie już są!!! Mikael i kumor07 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Na Syndykacie i tak wszystkie takie same. Bo za***iste także poszedł bym w ACS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Nigdy w życiu, te LMy smakowite lapka666 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2021 A teraz płaski rant vs łamany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert_96 Napisano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2021 28 minut temu, Mikael napisał: A teraz płaski rant vs łamany Rezaxy na grubych rantach też mogą fajnie wyglądać Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedi Napisano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Łamany, always. Mikael, Wisnia135i i DzikuCMS dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2021 ACS na łamanym siadzie pięknie Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Godzinę temu, Mikael napisał: A teraz płaski rant vs łamany To jak porównać gówno do twarogu Łukasz ///3, lapka666, Mikael i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2021 ACS ale już wiemy, że z tych które masz nie zrobisz 21 na łamanym . pozostaje poszukać coś markowego zbliżonego wyglądem do ASC i dobrze spasować. @kamil poda Ci dokładne parametry jakie wejdą do tej budy . Co do M6 coś pięknego V10 zamiata w tej budzie. Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 16 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2021 21 zrobi ale ja myślę zacząć od 20" a tu już jest problem bo tylko na płaskim rancie, i tak jak napisałeś szukam coś markowego Dobra rolka jest jak złoto na wartości nie traci zawsze można sprzedać dawid82 i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi