jacobs Napisano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja Ten cupholder drukowany to od kogoś? Czy masz może plik z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 19 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 57 minut temu, jacobs napisał: Ten cupholder drukowany to od kogoś? Czy masz może plik z projektem Od znajomego, dawaj na pw dam ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 22 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca Zabawy ciąg dalszy .... W końcowym etapie składania wyszło parę "kwiatków" po poprzednim właścicielu i najdłużej schodzi się, żeby wszystko pracowało jak należy Na początek xbrace (osłona z rozpórką) z przed-liftowego cabrio (pomalowana w kolor auta), spoko sprawa dodatkowa osłona pod autem zawsze lepiej. Środek mniej więcej poskładany, drewno tylko czeka na montaż ale jeszcze nie dopracowałem tego bo ma malutkie rysy nie chciałbym dwa razy tego ściągać, więc narazie czeka aż będzie ogarnięte na tip-top. No i oczywiście kiere muszę obszyć na nowo, bo te obszycie strasznie się wyróżnia, faktura skóry na kierze jest gładka wg nie pasuje do wnętrza. Z zewnątrz brakuje skręcanych nakładek progowych, które czekają na montaż. Wkońcu wleciał także spoiler, jeszcze nie zamontowany jak coś Podsumowując, auto ma się dobrze, całość praktycznie poskładana. Brakujące elementy zostaną zamontowane na dniach. Powoli zaczynam się rozglądać za jakimś ciekawym kołem i zbieram hajsik na graty do silnika Espinoza, agressor, orzel i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_e36.pawel Napisano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca kierownice kup drugą do obszycia a tą sprzedaj to lepiej na tym wyjdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 22 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca Tak zrobię Ale jeszcze sprawa, bo w sumie nie wiem jak innym, ale mi jakoś kierownica mt2 siedzi i chyba na taką się zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 1 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca No i poskładane Przed: Po: Auto przeszło dziś przegląd, gość sprawdził tylko hamulce bo w szoku trochę był haha Na hak są papiery, w tygodniu wbiję go w dowód. Wkońcu trochę pocieszę się autem w między czasie szukając konkretnego koła i dopracowując detale. Jeszcze parę zdjęć agressor, Oleeek i Espinoza dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi