jacobs Napisano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 Ten cupholder drukowany to od kogoś? Czy masz może plik z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 19 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 57 minut temu, jacobs napisał: Ten cupholder drukowany to od kogoś? Czy masz może plik z projektem Od znajomego, dawaj na pw dam ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 22 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 Zabawy ciąg dalszy .... W końcowym etapie składania wyszło parę "kwiatków" po poprzednim właścicielu i najdłużej schodzi się, żeby wszystko pracowało jak należy Na początek xbrace (osłona z rozpórką) z przed-liftowego cabrio (pomalowana w kolor auta), spoko sprawa dodatkowa osłona pod autem zawsze lepiej. Środek mniej więcej poskładany, drewno tylko czeka na montaż ale jeszcze nie dopracowałem tego bo ma malutkie rysy nie chciałbym dwa razy tego ściągać, więc narazie czeka aż będzie ogarnięte na tip-top. No i oczywiście kiere muszę obszyć na nowo, bo te obszycie strasznie się wyróżnia, faktura skóry na kierze jest gładka wg nie pasuje do wnętrza. Z zewnątrz brakuje skręcanych nakładek progowych, które czekają na montaż. Wkońcu wleciał także spoiler, jeszcze nie zamontowany jak coś Podsumowując, auto ma się dobrze, całość praktycznie poskładana. Brakujące elementy zostaną zamontowane na dniach. Powoli zaczynam się rozglądać za jakimś ciekawym kołem i zbieram hajsik na graty do silnika Espinoza, Oleeek, agressor i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_e36.pawel Napisano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 kierownice kup drugą do obszycia a tą sprzedaj to lepiej na tym wyjdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 22 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 Tak zrobię Ale jeszcze sprawa, bo w sumie nie wiem jak innym, ale mi jakoś kierownica mt2 siedzi i chyba na taką się zdecyduję. karole46 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 1 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 No i poskładane Przed: Po: Auto przeszło dziś przegląd, gość sprawdził tylko hamulce bo w szoku trochę był haha Na hak są papiery, w tygodniu wbiję go w dowód. Wkońcu trochę pocieszę się autem w między czasie szukając konkretnego koła i dopracowując detale. Jeszcze parę zdjęć karole46, agressor, Oleeek i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 31 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Witam po krótkiej przerwie Autem jeździłem ze 3 razy przez wakacje, nie miałem kiedy jeździć gdyż zmieniły się priorytety (buduję dom) Nie zapominam o aucie, systematycznie coś dokupuje. Nazbierało się trochę, dlatego postanowiłem uaktualnić temat. Na sam początek fajne smaczki, dokupiłem brakującą instrukcję obsługi i przy okazji etui do niej Chciałem jakoś dopełnić temat papierów, dlatego dokupiłem parę prospektów do kolekcji. Przy montażu rozpórki wynikły małe problemy (jest na sprzedaż), dlatego byłem zmuszony kupić nową. Postawiłem na sprawdzone rozwiązania, wleciała rozpórka od Staffa kolor biały ale po głębszym namyśle będzie malowana w kolor auta (na wiosnę planuję odświeżyć komorę silnika). W między czasie przyszła do mnie paczka od BMW Koneser: podszybia, siatka na gazety z przodu, brakujące elementy pakietu chrom takie jak ramki w konsolę, na tył oraz rygle w drzwi. Wpadły mi w ręce także głośniki na przód ale jeszcze nie zamontowane. Znajomy dał mi kolejny ciekawy smaczek ori zestaw żarówek od BMW Nadal szukam ciekawych felg na nowy sezon 2023. Czasami zdarzyło mi się przejechać autem przez wakacje, sorki za jakość zdjęć Powoli zbroję się na nowy sezon, planuję zamontować spryskiwacze przednich lamp oraz wymienić parę detali na nowe. DzikuCMS, Lelek, Espinoza i 4 innych dodali reakcje 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Fajne smaczki.Gdzie kupiłeś instrukcje obsługi?? FireBlade dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 1 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Godzinę temu, Tomajx6m napisał: Fajne smaczki.Gdzie kupiłeś instrukcje obsługi?? Dzięki, instrukcję dorwałem na FB na jednej z grup e36 Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipss Napisano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Dobry ruch z drewnem i chromem. Możesz podrzucić numery elementów które kupiłeś? FireBlade dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 3 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Teraz, Filipss napisał: Dobry ruch z drewnem i chromem. Możesz podrzucić numery elementów które kupiłeś? Dzięki - rygle drzwi 51212491200 - ramka 3 przyciski 61312268903 - ramka 2 przyciski 61312268902 - ramka tył szyby 61312268904 Głośniki, klamki i przycisk ręcznego znalazłem używane. Filipss dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 2 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Witam po krótkiej przerwie Doszło parę zmian, uaktualniam temat Na początek udało się znaleźć tempomat do kolekcji, troszeczkę go odświeżyłem Wnętrze wkońcu doczekało się drewna (ręczny jest, jeszcze nie odnowiłem go) i trochę chromu No i najważniejsza zmiana, kupiłem upragnione monobloki AC Schnitzer (przez zimę je odnowię) Auto brudne nie zdążyłem umyć przed śniegiem, planuję zrobić korektę lakieru ma parę rysek tu i tam. Przez zimę postaram się ogarnąć resztę i może jeszcze uda mi się dorwać telefon Pozdro Oleeek, Lelek, Espinoza i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Tak szczerze, to gdyby wyrzucić spoiler i blendę nad szyba, zmienić wydech na ładna dwurureczkę to będzie z tego naprawdę fajny sedan. Teraz jest okej, ale te rzeczy trochę mnie kłują FireBlade dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 8 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Są gusta i gusta Zobaczyłem ten spoiler w M3 i jakoś bardziej podoba mi się niż GT Class, a bez jakoś pusto z tyłu. Co do reszty to były w tym aucie od początku, planowałem wrzucić resztę pakietu ACS ale wleciała mi budowa domu i musiałem zrezygnować na ten moment. Końcowy może i zmienię na sezon jak coś znajdę ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 zajebiście jest, w klimacie lat '90. ja bym nie ruszał nic FireBlade i agressor dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 W dniu 16.12.2022 o 15:10, BartoszzG napisał: zajebiście jest, w klimacie lat '90. ja bym nie ruszał nic Wielkie Dzięki Właśnie taki był plan na te auto, nie każdemu może się to podobać. Nie chciałem robić tak jak każdy, wszystkie takie same, tylko iść właśnie w ciekawe dodatki. Dopieszczę szczegóły na sezon to może uda się wkońcu udać na zlot to sami ocenicie na żywo jak to wyszło to finalnie mateq34 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 4 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego Czas leci, coś tam staram się dokupywać w miarę możliwości Na początek kierownica, wpada jednak seducho z multi jedennabój. Idzie do obszycia ale tak jak należy, a nie jak poprzednia. No i wpadł mi w ręce ciekawy rodzynek, czyli oryginalny ręczny AC Schnitzer Wziąłem też się za hamulce z 330d, do rozpoczęcia sezonu big-brake kit będzie już w aucie. Nazbierało się tego dużo do ogarnięcia, spryskiwacze i tempomat mam nadzieję, że do lata uda mi się to popodłączać jak należy, muszę poszukać ori schematów ale coś nie mogę ich namierzyć. karole46 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 8 godzin temu, FireBlade napisał: Czas leci, coś tam staram się dokupywać w miarę możliwości Na początek kierownica, wpada jednak seducho z multi jedennabój. Idzie do obszycia ale tak jak należy, a nie jak poprzednia. No i wpadł mi w ręce ciekawy rodzynek, czyli oryginalny ręczny AC Schnitzer Wziąłem też się za hamulce z 330d, do rozpoczęcia sezonu big-brake kit będzie już w aucie. Nazbierało się tego dużo do ogarnięcia, spryskiwacze i tempomat mam nadzieję, że do lata uda mi się to popodłączać jak należy, muszę poszukać ori schematów ale coś nie mogę ich namierzyć. Big brake czyli na przód wpada jakiś 4/6/8 tłok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 4 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2 godziny temu, DzikuCMS napisał: Big brake czyli na przód wpada jakiś 4/6/8 tłok? Chodziło mi o ten zestaw z e46 330d, który kiedyś dorwałem w dobrych pieniądzach. Może to nic nadzwyczajnego ale większego zestawu według mnie nie ma sensu pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karole46 Napisano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego Poziom detali w tym aucie mega i do tego bardzo ciekawe fanty Czekam aż poskładasz do kupy, bo ciekawi mnie efekt końcowy FireBlade dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego W dniu 4.02.2023 o 08:36, FireBlade napisał: muszę poszukać ori schematów ale coś nie mogę ich namierzyć. Napisz PW swojego maila to Ci podrzucę schematy. FireBlade dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi