Vitek_Słupsk Napisano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 5 minut temu, Rybka napisał: Czyli stara dobra szkoła Ci nie leży Połowa grubych e36 na tym forum jeździ na 225/35 na 10,5J. Ale oczywiście każdy ma swoją wizję A ja podzielam zdanie kolegi, sorry ale 225/35R17 na 10,5 wyglada jak leginsy na 100 kg babie. Po za tym, fajnie ze ktos podarza jeszcze innymi „smacznymi” drogami. Patrykooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun Napisano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Wystarczyło zmienić bęben na 7 cali dać 3 cale rantu i mamy zestaw idealny pod e36 bez przesadnych kątów, naciągów, oraz innych nie potrzebnych rzeźb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Piorun napisał: Wystarczyło zmienić bęben na 7 cali dać 3 cale rantu i mamy zestaw idealny pod e36 bez przesadnych kątów, naciągów, oraz innych nie potrzebnych rzeźb. Jeszcze zależy jakie wyjdzie et Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 31 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Mam problem bo zbiera mi się syf w lampach, w jednej szczególnie. Jak je montowałem były czyste. Dziś znów wpadły jakieś syfy.. Macie pomysł jak się tego pozbyć bez rozklejania kloszy? No i jakim cudem on tam wlatuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Nie jezdzic, trzymać w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 31 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 44 minuty temu, qbak napisał: Nie jezdzic, trzymać w garażu Po to jest żeby jeździć Vitek_Słupsk i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Też jestem tego zdania żeby nie robić pomnika z auta, musi dawać frajdę z kilometrów a nie marzyć Pozdro Vitek_Słupsk dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 5 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Kilka strzałów z sesji na lotnisku witboy, Espinoza, Mr_M i 11 innych dodali reakcje 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2022 Bardzo smaczny kebab myśle, że trzeba się któregoś pięknego dnia złapać i ogarnąć jakieś wspólne zdjęcia Patrykooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 23 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca Auto zmienia właściciela. Zostaje w Polsce, może nowy właściciel pojawi się na którymś ze zlotów Czas na zmiany, życie jest jedno i trzeba cieszyć się motoryzacją W planach m2 competition DzikuCMS, Mr_M, atos1987 i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi