Rybka Napisano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 Bardzo solidne podejście do sprawy, piękna renowacja. Aczkolwiek widział bym to auto raczej w Top Seria niż tutaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 12 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 Kilka fotek z czwartkowych spotkań klasyków DzikuCMS, Oleeek, Bartek.P i 5 innych dodali reakcje 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 kurcze, ładnie utrzymane E36 nawet w towarzystwie 911 i seca dobrze wygląda Patrykooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Szukam inspiracji na tłuste koło do modelki powyżej, tylko 17" Myślałem o schnitzerach ale ciężko znaleźć coś z fajnym et Macie pomysły na inną rolkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_M Napisano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 44 minuty temu, Patrykooo napisał: Szukam inspiracji na tłuste koło do modelki powyżej, tylko 17" Myślałem o schnitzerach ale ciężko znaleźć coś z fajnym et Macie pomysły na inną rolkę? Szukaj szukaj napewno znajdziesz 3tlg bedzie wisinka na torcie tego projektu... a jak nie acs to moze futura? A jak nie to robić custom Patrykooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Szczerze Ci powiem, ze to jedna z piękniejszych e36 na GF jaka widziałem. Środka nie ruszaj jest super, a 3tlg to już będzie zwieńczenie pięknego projektu. Trzymam kciuki Patrykooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 7 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Udało mi się kupić acsy rennsport typ 1. Felgi w dziewiczym stanie, nigdy nie rozkręcane. Parametry: 8j et33 rant 1,5 9j et45 rant 1,5 Planuje dac szersze ranty tak aby z przodu było 8,5j rant 2" a z tyłu 10j rant 2,5". Tak wiem ze da sie wsadzić 3" na tyl ale nie chce przesadzonych kątów i bać sie czy nie przyciera U gościa jeździly na e30 m3 EVO Mr_M, agressor, --=CZARNY=-- i 8 innych dodali reakcje 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 7 godzin temu, Patrykooo napisał: Udało mi się kupić acsy rennsport typ 1. Felgi w dziewiczym stanie, nigdy nie rozkręcane. Parametry: 8j et33 rant 1,5 9j et45 rant 1,5 Planuje dac szersze ranty tak aby z przodu było 8,5j rant 2" a z tyłu 10j rant 2,5". Tak wiem ze da sie wsadzić 3" na tyl ale nie chce przesadzonych kątów i bać sie czy nie przyciera U gościa jeździly na e30 m3 EVO Da to się nawet wsadzić 3 cale na przód a 3,5 na tył Sugerował bym conajmniej 2,5 i 3 bo zobaczysz że bedzie niedosyt Idzik_e36 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Tak jest, 2,5 przód , 3 tył. Wejdzie jak w masło Rybka dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 7 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 1 godzinę temu, ryyyan napisał: Tak jest, 2,5 przód , 3 tył. Wejdzie jak w masło Nie chcę mega naciągu. Momi ma na 10,5j oponę 245/35 i wygląda to sztos ale on ma bardziej zrolowane błotniki niż ja i ciut wypchnięte. Kąty 2,5-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 8 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 11 godzin temu, Patrykooo napisał: Nie chcę mega naciągu. Momi ma na 10,5j oponę 245/35 i wygląda to sztos ale on ma bardziej zrolowane błotniki niż ja i ciut wypchnięte. Kąty 2,5-3 No ale ty zrób 9/10j Rybka dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 8 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Kupię 2x rant 2 cale OZ Ktoś poratuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_M Napisano 9 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 17 godzin temu, Patrykooo napisał: Kupię 2x rant 2 cale OZ Ktoś poratuje? Nie baw sie w używki, kupuj nowki najlepiej radinox. Nie bedziesz żałował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 W dniu 8.07.2022 o 06:08, ryyyan napisał: No ale ty zrób 9/10j Dokładnie. 9 i 10 na 2,5 i 3,0 rancie to minimum żebyś nie musiał żałować decyzji ryyyan i --=CZARNY=-- dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 2 godziny temu, Rybka napisał: Dokładnie. 9 i 10 na 2,5 i 3,0 rancie to minimum żebyś nie musiał żałować decyzji Ale ja mam z tyłu bęben 7,5 więc albo robię 10j na 2,5 calowym rancie albo 10,5 na 3 calowym i modle się żeby to weszło bez zakładania betonów i regulowanych wachaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 Poza tym opona 225/35 na feldze 10,5 wygląda na naciągniętą jak struna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 27 minut temu, Patrykooo napisał: Poza tym opona 225/35 na feldze 10,5 wygląda na naciągniętą jak struna. 225/35 na 10,5. Nie uważam żeby opona była naciągnięta jak struna Poza tym zawsze możesz zmienić będen na 7. Ja swoje felgi przebudowywałem chyba 4 razy żeby osiągnąć obecny efekt. Dlatego próbuję Ci wytłumaczyć żebyś dobrze przemyślał swoją decyzję Tomajx6m i agressor dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 3 minuty temu, Rybka napisał: 225/35 na 10,5. Nie uważam żeby opona była naciągnięta jak struna Poza tym zawsze możesz zmienić będen na 7. Ja swoje felgi przebudowywałem chyba 4 razy żeby osiągnąć obecny efekt. Dlatego próbuję Ci wytłumaczyć żebyś dobrze przemyślał swoją decyzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 4 minuty temu, Rybka napisał: 225/35 na 10,5. Nie uważam żeby opona była naciągnięta jak struna Poza tym zawsze możesz zmienić będen na 7. Ja swoje felgi przebudowywałem chyba 4 razy żeby osiągnąć obecny efekt. Dlatego próbuję Ci wytłumaczyć żebyś dobrze przemyślał swoją decyzję No dobra opona jak opona ale weź i to załóż bez betonów żeby nie obtarło błotnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 5 minut temu, Rybka napisał: 225/35 na 10,5. Nie uważam żeby opona była naciągnięta jak struna Poza tym zawsze możesz zmienić będen na 7. Ja swoje felgi przebudowywałem chyba 4 razy żeby osiągnąć obecny efekt. Dlatego próbuję Ci wytłumaczyć żebyś dobrze przemyślał swoją decyzję Nie wiesz jakie tu jest et z tyłu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 Ja mam u siebie 18" act sx 10j z opona 225/40 . Beben bodajże 7j. Nic nie trze na zwykłym zawiasie. Także chyba się da ogarnąć dając twardsze springi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 24 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Kupię 2 szt rantów 2" ori OZ. Nowe ranty 2" nie mają niby tego "schodka" i słabo to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 zakładaj na przód 2,5 cala a na tył 3,0. ja mam obecnie identyczne felgi jak Twoje z 4 rantami 2,5 i powiem Ci ze z tylu brak trochę rantu, negatyw mam seryjny, opona 245/35R17 i dlatego podjąłem decyzje że na tył wlatuje 3,0. chcesz zobaczyć jak to wygląda to luknij w mój temat. co do opony 225/35R17 na 10,5 to porażka, wygląda to jak leginsy na grubiej babie, ale ja się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 24 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Masz betony nie? Ja mam bc racing i chciałbym zostawić te sprężyny które na nim są a nie jeździć jak taczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Nie mam betownow, w DE takie mody nawet nie mysle. Mam gwint DTS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi