ThePatrickyo Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 A ja myślę, że finalnie na koniec projektu i tak Vadery wpadną. Można je lubić czy też nie, ale ostatecznie każdy prędzej czy później wrzuca je do samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 14 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Teraz, ThePatrickyo napisał: A ja myślę, że finalnie na koniec projektu i tak Vadery wpadną. Można je lubić czy też nie, ale ostatecznie każdy prędzej czy później wrzuca je do samochodu Nie wpadną, nie po to obszyłem teraz całe wnętrze żeby za rok czy dwa pakować vadery. Pasja pasją ale kasę trzeba szanować Espinoza dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_M Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 No wkońcu założyłeś temat Dobry kawał pracy w nią włożyłeś. Mega robota! Tak trzymaj Czekam aż wkońcu złapiemy sie na jakiś spot i obejrze ja na żywo. Pozdro Patrykooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOMI Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Mega baza, mega podejście! Patrykooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 2 godziny temu, MOMI napisał: Mega baza, mega podejście! Dzięki, będę dążył żeby w przyszłości prezentowała się jak twoja bo jara mnie niesamowicie kamils13, Rudy Hiszpan' i MOMI dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Konkretne wejście na syndykat , mega podejście . Gratulacje Patrykooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Hiszpan' Napisano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 O niebieskie wahacze się przypieprzaja, ale żółta podłoga to może być Kozackie auto, kolor skór prima sort, ale faktycznie lordy by tu pozamiatały w takim kolorze Pokaż potem jak PPF siadł bo raczej z brytu rozumiem. Może być PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 20 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Rudy Hiszpan' napisał: O niebieskie wahacze się przypieprzaja, ale żółta podłoga to może być Kozackie auto, kolor skór prima sort, ale faktycznie lordy by tu pozamiatały w takim kolorze Pokaż potem jak PPF siadł bo raczej z brytu rozumiem. Może być PW Jest żółta bo Mike Sanders innego koloru w ofercie nie posiada, a wosk tej firmy miażdży konkurencje Spokojnie, jak PPF trafi na auto to na pewno wrzucę zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Kolejny piękny kebab! Zazdroszczę. Patrykooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati0618 Napisano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Super robota z podwoziem, u mnie szykuje się to samo Patrykooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 Zabrałem się za finalne złożenie lamp do kupy, wymieniłem uszczelki, wyczyscilem klosze od środka no i zrezygnowałem z montażu nowej wiązki bo stara wygląda lepiej niż nowa(grube kable, solidniej wykonana) Tomajx6m, Bartek.P, Lelek i 2 innych dodali reakcje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 Tak wyszło po finalnym złożeniu. Nie, niżej nie będzie bo i tak czasami przycieram a szkoda mi tak zdrowej budy. Mr_M, Thepiekarz, KUJON i 5 innych dodali reakcje 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 . Lelek, Thepiekarz i DzikuCMS dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 . Thepiekarz, Lelek i DzikuCMS dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak97 Napisano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 Bardzo miło ogląda się to auto wnętrze też mega fajny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Aż mi się moja była przypomniała hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 A co to jest za końcowy wydech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 14 minut temu, DzikuCMS napisał: A co to jest za końcowy wydech? friedrich motorsport tak mi się wydaje bo one mają taki kształt Patrykooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioteresz Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Wnętrze robi robotę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesik Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Kawał roboty z tą podlaga. Już raczej nie będzie trzeba nigdy tam nic robić. Wnętrze też mi się podoba sporty mają coś w sobie. Wszystko po kolei. Syndykat wciąga Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati0618 Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Co włożyłeś w otwory w progach, żeby tak postawić samochód na kobyłkach? Czym czyściłeś wydech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2021 Możesz napisać mi jaki to jest kolor skór u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 28 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2021 W dniu 26.08.2021 o 20:38, mati0618 napisał: Co włożyłeś w otwory w progach, żeby tak postawić samochód na kobyłkach? Czym czyściłeś wydech? Wydech czyszczony był kwasem, co było wkładane w otwory to nie wiem- znajomy to robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykooo Napisano 28 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2021 22 godziny temu, atos1987 napisał: Możesz napisać mi jaki to jest kolor skór u Ciebie? Kolor to Ben 51. Pytałem ostatnio tapicera to mówił, że nie ma go już dostępnego atos1987 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 Dla mnie wnętrze w tej skórze robi robotę jak i cały całokształt auta kawał dobrej roboty wykonany a tak ogólnie dzieje się coś w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi