Thepiekarz Napisano 6 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia Ten projekt to istny sztos, czekam na więcej i oby prace przebiegały bez problemu. Fredi dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredi Napisano 7 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia Wlew i zbiorniczek poskladane, przewody na miejscu… ale tu trzeba bylo rzezbic… ale wyszlo dobrze Espinoza, PaatrykŁMŻ, DzikuCMS i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 8 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Zawsze pięknie takie odbudowy wyglądają ,to lubię Pozdro i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia Pieknie to wszystko wygląda! I ten kolor mega mi sie podoba Fredi i PaatrykŁMŻ dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredi Napisano 16 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Poskładałem przewody paliwowe i hamulcowe. Niby proste ale leciały stalowe z ASO, te od hamulcow trzeba sobie podoginac… kur… ze mi nikt nie powiedzial zeby z tylu założyć trójnik przed zamontowaniem belki zawieszenia hahah… ale udalo sie. Elastyczne sa od HEL, w stalowym oplocie. Wszystkie klipsy mocujace na miejscu, jest tak jak ma byc. Jutro poskladam 2 brakujace przewody z przodu, podepne do serwo i gotowe. Thepiekarz, DERO, JACHU i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredi Napisano 29 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia W temacie wyciszenia poszedłem po minimum: nałożyłem maty Bitmat troche szerzej niż oryginalne izolacje. Te na tunelu są zachowane wiec tyle wystarczy. Ten samochód ma byc spartański z założenia Scythe, MAREK GERMAN i Lelek dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredi Napisano 30 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia A tymczasem w silniku… Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 30 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia Oooooo grubo widzę Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredi Napisano 30 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia Za to tutaj… sam nie wiem od czego zaczac … po rozplataniu okazalo sie ze nie jest zle, izolacja do wymiany ale poza tym tylko kilka kabli wiazanych na supelek, bez jakiejs duzej rzezby. Mysle ze bedzie to dzialac Lelek, MAREK GERMAN i Thepiekarz dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredi Napisano Wtorek o 10:05 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 10:05 Wiązka na miejscu, przewinieta, naprawiona gdzie bylo trzeba, nie bylo zle. Thepiekarz, Sopel94, Lelek i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi