Bartek.P Napisano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego Ja wam mówię chłopu ewidentnie w domu się nudzi!!!! Mega robota!!! gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 13 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2 godziny temu, Bartek.P napisał: Ja wam mówię chłopu ewidentnie w domu się nudzi!!!! Mega robota!!! No niestety jak sie powiedziało A to tera cza jeb. ć nikt za mnie tego nie skonczy Tak czy inaczej sam jestem w wielkim szoku ze dotarłem juz do tego etapu i ze wszystko wykonałem w tym małym garazu Vitek_Słupsk, Oleeek, Lelek i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 27 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego Ostatnio udało sie zrobic próbe odpalenia silnika i odpalił od strzała z czego bardzo sie ciesze Całe auto zostało wymatowane i powoli zaczynam zabawe z polerką KUJON, Thepiekarz, DzikuCMS i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 11 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca Sporo pracy za mną której nie widac i nawet nie chce mi sie wymieniac Bartek.P, DERO, Vitek_Słupsk i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca Będzie nowa ! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano Poniedziałek o 21:41 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:41 Powoli docieram do konca Mysle że jakies 95% za mną Ostatnim czasem wsadzilem szyby, lampy, cały wydech, odpowietrzyłem uklad hamulcowy, sprzegło oraz układ chłodniczy Dzis udało mi sie poskładac i zamontowac maske, tylną półke oraz oparcie kanapy Reszte srodka poskładam po wypraniu dywanu Thepiekarz, Lelek, DERO i 2 innych dodali reakcje 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi