MAREK GERMAN Napisano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 Mega robota Łukasz !! Pozdro gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 23 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Powoli rozebrałem e21 Został mi jeszcze demontaz szyberdachu i udalo mi sie tez skonczyc wiązke Dałem tez kolektor do owiniecia termicznego bo wczesniej był bandaż ktory nie spelniał swojej funkcji Ogolnie to na ten moment koniec prac bo czas troche odpoczac i pewnie dopiero po nowym roku wróce do e21 --=CZARNY=--, MAREK GERMAN, Lelek i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Czekam na dalsze update ale jest kozak straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Ale ta wiązka pięknie wygląda!!!! gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 30 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 Miałem nic nie robic no ale... Zostało mi przygotowac klape dzwi i maske Bartek.P, MAREK GERMAN, dawid82 i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 Hehehe Ty to jesteś dobry wariat , nie wytrzymał hehe Dobra robota!! Pozdro mordko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 31 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 Będziesz tak leciał z tematami to zaraz twoja twarz się pojawi w logo Syndykatu Panie haha;) Mega robotę robisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 6 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia Mała aktualizacja Bartek.P, Lelek, agressor i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia Yebany wariat hehe Dobra robota Pozdro gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 18 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia Powoli robota idzie do przodu Udało mi sie wsadzic i podpiąc wiązke przy okazji puscic plusowy aku do bagaznika Miala byc próba odpalenia ale przewaliłem gdzies kluczyk z ews wiec trzeba bylo go usunac calkowicie z kompa Oczywiscie zeby nie bylo za miło to po wlaniu paliwa okazalo sie baki nie sa szczelne Mimo ze niby po piaskowaniu były sprawdzane. No cóz znowu pare kroków w tył i demontaz Baki wróciły juz po regeneracji ale narazie skupiam sie juz na przygotowaniu auta pod lakier A tym zajme sie juz jak auto bedzie pomalowane Thepiekarz, --=CZARNY=--, Oleeek i 4 innych dodali reakcje 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Piękna robota ! Fach w ręku masz widzę Pozdro gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Jaka potem satysfakcja z takiej roboty własnymi rękami. Ale jak Marek wspomniał to trzeba mieć fach i podejście. Graty gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Pierwsza liga robota gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Nie ma co skill mega, czekam na więcej. gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 7 godzin temu, MAREK GERMAN napisał: Piękna robota ! Fach w ręku masz widzę Pozdro Z tym fachem to przesadzasz Poprostu juz tak mam ze próbuje i ucze sie w trakcie bo o ile z lakiernictwa cos tam wiem to reszta jest mi obca Wiem ze nie zrobie tego idealnie ale bardziej liczy sie satysfakcja ze odbudowałem to auto całkowicie sam od a do z bez wydechu oczywiscie bo to nie ja robiłem Jak narazie wszystko idzie sprawnie i w miare szybko bo przypomne ze zaczalem to robic pod koniec wrzesnia Dzis juz zakonczyłem kolejny etap i auto jest juz cale w podkladzie Lelek, DzikuCMS, MAREK GERMAN i 2 innych dodali reakcje 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia Je.na.niu.tki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 28 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia W koncu udało sie polakierowac pierwsza czesć Ale wpadłem sobie na pomysł zeby zmatowac i jeszcze raz polakierowac bezbarwnym no to znowu doszło roboty ale mysle ze bedzie warto Tak ze kolejny krok to matowanie pomalowanych elementow Thepiekarz, Lelek, Sopel94 i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia za***ista robota jak wszystko będzie złożone to będzie ogień, a zapytam tak z ciekawości wnętrze zostaje takie jakie było czy masz w planach w przyszłości zmieniać obszycie na jakiś inny odcień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 30 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia Jest czarne i takie zostanie Nie widze tam innego koloru Wymatowana i gotowa pod drugi bezbarwny Sopel94, MAREK GERMAN, JACHU i 2 innych dodali reakcje 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 32 minuty temu, gamek2 napisał: Jest czarne i takie zostanie Nie widze tam innego koloru Wymatowana i gotowa pod drugi bezbarwny Ty masz poza alkoholem tą robotę we krwi Oleeek i gamek2 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia Mega podejście do roboty!jesteś wariat ale pozytywnie, szanuje Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego No i bude oraz 2 przednie błotniki mam gotowe Lelek, Thepiekarz, JACHU i 3 innych dodali reakcje 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 8 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego Kolejna czesc pomalowana Zostala maska klapa szyber i pare innych pierdół typu sruby blaszki itd.. MAREK GERMAN, Oleeek, Lelek i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 10 godzin temu, gamek2 napisał: Kolejna czesc pomalowana Zostala maska klapa szyber i pare innych pierdół typu sruby blaszki itd.. Nowe życie pchnięte w kolejny twój wóz. Podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 10 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego Etap lakierowania moge uznac za zamkniety JACHU, --=CZARNY=--, Thepiekarz i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi