gamek2 Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Witam jak już wiecie od jakiegoś czasu jestem w posiadaniu auta dobrze wam znanego jakim jest e21 od kolegi kifu Już jakiś czas rozglądałem się za czymś ciekawym i z czym nie będę musiał się bujać po blacharzach i lakiernikach no i decyzja padła na to e21 Cieszę się że to auto zagościło w mojej kolekcji Rok produkcji-1982 Silnik 1.8 is M44 ITB Zawieszenie gwintowane customowe Hamulce przód z bmw e65 Tył z e36 Pierwsze plany to napewno zmienić koła i troszkę dopieścić i pewnie z czasem coś się będzie rodziło w głowie goryl, Thepiekarz, atos1987 i 10 innych dodali reakcje 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Szacun za kolekcje , mieć jedno porobione auto to szczęście a tyle co u Ciebie to już nie wiem jak nazwać lapka666 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianTr Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Mysle, ze dlugookresowo Gamek ma fajny plan. Placic po 50 zl od doroslego, 30 zl od dziecka a dziewczyny za free. W sumie teraz mozna w pelny automatyzm pojsc. Sciezki jak w Ikei, terminale platnicze- bezgotowkowe, bramki itp., miejsca do cykniecia selfi, obok jakis foodtrack, zeby jeszcze na gastronomii troche zgarnac. Obok, jesli jest jakis plac- maly tor. Ale taki, ze mozna z Gamkiem jako pasazer pojezdzic- bo szkoda dawac ludziom takie perly. BMW Centrum /wystawy, jedzenie, przejazdzki, wynajem na imprezy/ A tak powazniej. Genialny garaz. W sumie to mieszkania/ domu nie trzeba. Gratuluje! Serce sie raduje, ze mozna w tym kraju takie rzeczy robic/ miec. Gratsy! gamek2, atos1987 i Lelek dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Wszystko wyżej kolega opisał w punkt. Cieszę się że ktoś może spełniać swoje plany/marzenia a my możemy to podziwiać. Brawo. MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisnia135i Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Można powiedzieć że, auto "zostało w rodzinie" Fajnie że, trafiła w twoje ręce napewno projekt nie zostanie zeszmacony i będzie miał dłuuuugie dobre życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Nie jestem pewien ale na tym tle to kiedyś było czyjeś E36 cabrio gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek-e30 Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Niezła kolekcja, takie mini muzeum BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekW1 Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Tu nie ma co pisać bo brakuje słów - Gratulacje auta sztos i aby do następnej sztuki Bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekE36 Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Auto bardzo ładne widziałem nie raz na zlotach, gratuluje kolejnego pięknego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz ///3 Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Czekam spokojnie jaka felga wpadnie Gratki każdy marży aby mieć taki garaż i wyposażenie jak Ty! gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Gamek, inspirujesz mnie Nie znam się aż tak na felgach więc dopytam - to jest jakiś custom RC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 29 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Felgi to act żaden custom tylko ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 30 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2020 Dobra przyszedł czas na pierwsze mody Kupiłem uchylne tylne szyby stan średni ale to mało istotne bo wszystkie uszczelki zamówiłem nowe w aso tak samo zawiasy i całą reszte która była dostępna Listwy pójdą do anodowania a szyby do polerowania Dziś wziąłem się za rozebranie Lelek, Thepiekarz, Bartu i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk009 Napisano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2020 Dobra jest Kiedy E36 wróci do Ciebie @gamek2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 @Gamek fota tak wyszła czy ona ma drzwi w innym kolorze? No tak. Kolekcja samochodów. Rarytasy za tysiące a w domu w salonie nawet nie ma normalnych krzeseł. Wiedziałem, że musi to być kosztem czegoś! Rudy Hiszpan' i gamek2 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 31 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Haha to nie w domu tylko pomieszczenie do takich akcji Nie tak tylko wyszło na foto auto jest w jednym odcieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 49 minut temu, gamek2 napisał: Haha to nie w domu tylko pomieszczenie do takich akcji Nie tak tylko wyszło na foto auto jest w jednym odcieniu I idź Pan w ch... A już się cieszyłem, że nie wszędzie masz dobrze kumor07, Karyk i gamek2 dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzala Napisano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Sprzedaj mi lepiej tą e28 bo nie pasuje Ci do kolekcji, a brakuje e46 i e92. Gratulacje pięknej kolekcji i garażu. Jakby Ci było mało miejsca to polecam takie rozwiązanie: dober, AdRRian i lapka666 dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TORS Napisano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Oglądałem to e21 na zlocie jakieś dwa lata temu i brakowało mu tylko dobrego dopieszczenia. Teraz widać, że nie będzie z tym problemu! Czekam na rozwój sytuacji! gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 31 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, strzala napisał: Sprzedaj mi lepiej tą e28 bo nie pasuje Ci do kolekcji, a brakuje e46 i e92. Gratulacje pięknej kolekcji i garażu. Jakby Ci było mało miejsca to polecam takie rozwiązanie: Miejsca jest dość Rudy Hiszpan' dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2020 Już gamkowi coś takiego proponowałem. Poza tym każdy z nas może i by coś takiego zrobił. Ale Gamek? On się nie pierd... w tańcu. Po prostu burzy garaż i buduje nowy większy gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2020 No i graty pod uchylne szyby dojechały W sumie kupiłem wszystko nowe co było dostepne Jak szyby wrócą z polerowania to w wolnym czasie będę się za to brał Bartas, jacoo, Thepiekarz i 1 inny dodali reakcje 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Dnia 31.08.2020 o 21:03, gamek2 napisał: Dnia 31.08.2020 o 19:43, strzala napisał: Sprzedaj mi lepiej tą e28 bo nie pasuje Ci do kolekcji, a brakuje e46 i e92. Gratulacje pięknej kolekcji i garażu. Jakby Ci było mało miejsca to polecam takie rozwiązanie: Nie gadaj że mam takie perełki pod nosem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 17 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2020 goryl, Thepiekarz, witboy i 4 innych dodali reakcje 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARO Napisano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Pierwsza fota mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi