kamil Napisano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Bmw F06 640d Gran Coupe Salon Polska Wyposazenie po numerze VIN: WBA6A61030DF14765 Type code: 6A61 Model: 640D (EUR) E-F-R series: F06 Series: 6 Type: COUPE Steering: LL Doors: 4 Engine: N57Z Displacement: 3.00 Power: 230 (313 hp) Drive: HECK Transmission: AUT Paint code: 416 - CARBONSCHWARZ METALLIC Upholstery code: NASW - EXCL.LEDER NAPPA Prod.date: 2012-04-02 S1CB Zakres ACEA / CO2 S1CC Funkcja automatycznego startu / stopu S1CD Regeneracja energii hamowania S2NM 20 "M LM RAEDER DOPPELSP. 373 M / MB S2PA Zamykana śruba koła Zawieszenia podwozia S2VA. konfiguracja „Adaptive Drive” S2VH Zintegrowany aktywny przedni układ kierowniczy S3AG Kamera cofania S4CV Edelholzausführung Eiche Stamm Hochglanz S4KS Kontrastowe szwy S4ND Tablica przyrządów, pokryta skórą S4U2 ECO PRO S4UR Nastrojowe oświetlenie wnętrza S5A1 LED-NEBELSCHEINWERFER S5AC Asystent świateł drogowych S5AG Ostrzeżenie o zmianie pasa ruchu S6AA BMW TeleServices Kontrola S6AB, usługi Teleservices Interfejs USB / audio S6FL Przypisanie S6VA CIC S6VC STEUERUNG COMBOX Usługa BMW S7NH włącznie S8A1 Sprachversion polnisch S8AT POLNISCH BETRIEBSANL./SERVICEHEFT S8KA OELWARTUNGSINT. 30.000 km / 24MONATE S8SC Wniosek o dostęp do telematyki, specyfikacja dla kraju. S8TF Aktywna ochrona pieszych S8TN TAGFAHRLICHT UEBER LICHTMENUE EINST S9AA Zewnętrzna ochrona skóry S223 Elektroniczne sterowanie przepustnicą (EDC) S229 Dynamic Drive S230 Dodatkowy pakiet, specyficzny dla UE S302 System alarmowy S323 Drzwi z funkcją automatycznego zamykania P337 M. Pakiet sportowy S403 Szklany dach, elektryczny S415 Zasłona przeciwsłoneczna z tyłu S416 Rolowana osłona przeciwsłoneczna, tylna boczna S423 Dywaniki podłogowe welurowe S428 Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S430 Lusterko wewnętrzne / zewnętrzne z funkcją automatycznego zanurzenia S441 Pakiet dla palaczy S456 Komfortowe siedzenie z pamięcią S464 Torba na narty S488 Podparcie lędźwi, kierowca i pasażer S494 Ogrzewanie siedzenia kierowcy / pasażera S508 Park Distance Control (PDC) S548 Kilometr prędkości S552 ADAPTIVER LED-SCHEINWERFER S571 Wzmocniony zasilacz S609 System nawigacji, Professional S610 Wyświetlacz Head-up S614 Internet S615 Rozszerzona informacja online BMW S644 Przygotowanie telefonu komórkowego z Bluetooth S677 Hifi Professional DSP S698 Numer kierunkowy 2 dla DVD Skórzana kierownica S710 M. S715 M. Pakiet aerodynamiczny S760 Cień o wysokim połysku S761 Indywidualne szyby przeciwsłoneczne S775 Podsufitka antracyt S999 Kontrola pracy „HEA” Mam juz pewna wizje projektu i sukcesywnie bede przedstawial kolejne etapy realizacji Przewidziane modyfikacje: - Zawieszenie gwint KW V3 wersja pod EDC - tylny dyfuzor Performance - spoiler klapy tyl - ciemne lampy przod - zwiekszenie mocy - felgi 20-21" - zegary 6wb - kierownica performance lift - dekory carbon Auto na poniższych fotkach jest już na zawieszeniu KW V3 . Gwint został dodatkowo zmodyfikowany o nakretki regulacyjne inox z kontrami. Zjechalem zawieszeniem ok 7cm w stosunku do serii i narazie tak zostanie bo przy kole 18" na większej glebie auto wyglada jak z uszkodzonym zawieszeniem. 20200320_192436.jpg lapka666 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisnia135i Napisano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 I co dalej ? Bartek.P i Brodi97 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Czekamy na więcej bo jak na razie wygląda to jak ubogie ogłoszenie sprzedaży. lukeszbmw, Wisnia135i i Brodi97 dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisnia135i Napisano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Przed chwilą, Bartek.P napisał: Czekamy na więcej bo jak na razie wygląda to jak ubogie ogłoszenie sprzedaży. To samo na początku chciałem napisać xd Ani opisu, ani pocałuj mnie w du**... nic .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Panowie spokojnie. Wiem ze poziom na forum poszedl mega do gory , ale ja dopiero kupilem auto. Mechanicznie ja poznaje i staram sie wykluczyc ewentualne wady. Edytowalem pierwszy post i opisalem przewidziane modyfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Konkretny bydlak, zobaczymy w którą stronę pójdzie Garaż tak na półtora auta - brama duża na jedno a dwóch nie wciśniesz. Ale chciałbym taki żeby bez ścisku móc nad autem pracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi97 Napisano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 A mnie trochę dziwi, ze taki temat został wgl. przez kogoś zaakceptowany. Bo skoro auto nie przeszło żadnych modyfikacji to jaki sens ma zakładanie tematu? No cóż, ale jeśli ktos z administratorów to klepnął, to pozostaje tylko czekać na przebieg prac i życzyć powodzenia. Pozdro Edit: Punkt 5 regulaminu działu PRE GERMAN, który znajdziemy na głównej stronie, chyba został tu ominięty... Bartek.P i Wisnia135i dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 17 minut temu, Brodi97 napisał: A mnie trochę dziwi, ze taki temat został wgl. przez kogoś zaakceptowany. Bo skoro auto nie przeszło żadnych modyfikacji to jaki sens ma zakładanie tematu? No cóż, ale jeśli ktos z administratorów to klepnął, to pozostaje tylko czekać na przebieg prac i życzyć powodzenia. Pozdro Edit: Punkt 5 regulaminu działu PRE GERMAN, który znajdziemy na głównej stronie, chyba został tu ominięty... Temat zakładałem na smartfonie i bałem się że mi wywali wszystkie wypociny. Dlatego zrobie to w kolejnych wpisach spokojnie. Będę tez prosił o wrzucenie tematu do aut seryjnych nie widzę problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi97 Napisano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Ja nie mam z tym żadnego problemu, zeby nie było, po prostu musisz być świadom, że użytkowników moze dziwić zaistniała sytuacja, ze taki temat został klepnięty w tym dziale, gdzie zakładając temat, to oczekuje sie juz jakiś przeprowadzonych modyfikacji względem auta. Tak czy siak super auto, mało spotkane jesli chodzi o jego "zgermanizowanie" i życzę powodzenia, a takze z ciekawością bede zaglądał, bo jestem ciekaw co z tym autem wymyślisz Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisnia135i Napisano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Skoro kolega coś edytował to można już coś więcej powiedzieć Autko fajne, sam gdybym nie robił mojej 135i to bym właśnie tą budę szukał Co do koła to napewno 21 musi być, znajomy ma zrobiona i na 20 calach i koło ginie po prostu... Arass dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goryl Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Jako model: fantastyczny- uwielbiam...o resztę się nie muszę martwić bo wiadomo,że z pod Twojej ręki wyjdzie dzieło,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arass Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 14 godzin temu, Brodi97 napisał: A mnie trochę dziwi, ze taki temat został wgl. przez kogoś zaakceptowany. Bo skoro auto nie przeszło żadnych modyfikacji to jaki sens ma zakładanie tematu? No cóż, ale jeśli ktos z administratorów to klepnął, to pozostaje tylko czekać na przebieg prac i życzyć powodzenia. Pozdro Edit: Punkt 5 regulaminu działu PRE GERMAN, który znajdziemy na głównej stronie, chyba został tu ominięty... Znasz wogole Kamila ? Wiesz jakie i kiedy miał grubego germana ze tak piszesz ? Pewnie wtedy nie wiedziałeś jeszcze co to jest Syndykat bez odbioru Bartas, Patryk7250, lapka666 i 2 innych dodali reakcje 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Dokładnie. Samo to że Kamil zakłada temat można już w ciemno iść. Druga sprawa to model którego syndykat jeszcze nie ma! Jestem na tak i czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 O te auto możecie być spokojni ;) mimo ze to cięzkie auto do doboru dobrego koła to Kamil zrobi z tego coś konkretnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi97 Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 23 minuty temu, Arass napisał: Znasz wogole Kamila ? Wiesz jakie i kiedy miał grubego germana ze tak piszesz ? Pewnie wtedy nie wiedziałeś jeszcze co to jest Syndykat bez odbioru Albo sa równe zasady dla wszystkich, albo nie. Proste... Chyba, ze tworzycie jakis dziwny podział na lepszych i gorszych? Założył wczoraj temat w dziale pre german, który po prostu przedstawiał jak wygląda na dany moment auto, czyli seryjnie... więc nic dziwnego, ze ktos reaguje jak reaguje. Jest regulamin, który chyba obowiązuje jasno wszystkich, tak czy nie? Bo jeśli nie, to po co on tam widnieje? Zluzuj majtki, bez odbioru AdRRian dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Nie chodzi o różne zasady tylko o to co powstanie z auta. Są ludzie którzy jak założą temat to zbudują auto godne syndykatu i są ludzie co zrobią listę planów na pół strony a skończy się na TAT plus styling. Kamila trzeba widać przedstawić części kolegów. Nie ma co bić piany. Poczekajcie chwilę a zrozumiecie... witboy, Thepiekarz i Bartas dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witboy Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, lapka666 napisał: Nie chodzi o różne zasady tylko o to co powstanie z auta. Są ludzie którzy jak założą temat to zbudują auto godne syndykatu i są ludzie co zrobią listę planów na pół strony a skończy się na TAT plus styling. Kamila trzeba widać przedstawić części kolegów. Nie ma co bić piany. Poczekajcie chwilę a zrozumiecie... to akurat jest swieta prawda, duzo jest aut ktore gdzies cos kiedys moze cos chciał a nic z tego nie wynika a plany sa ze hoho, a sa auta ktore pierwsze foty sa no powiedzmy szczerze seryjne ale znajac kogos ......wiemy ze będzie bomba lapka666 i Thepiekarz dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Spokojnie Panowie moze i troche moja wina , ale postaram się jak najszybciej zrobic aktualizacje zeby bylo zgodnie z regulaminem i wcale nie czuje się ponad prawem mimo faktu że pamietam jak nazwa klubu powstawała, nie wspomnę o regulaminie. Proszę wybaczyć postaram się nie zawieść. Jeżeli chodzi o auto to największym problemem jest dla mnie dobor kola. Z tego miejsca chciałbym prosić o wasze propozycje podpowiedzi. Z moich obliczeń wynika ze blotniki przyjmą w maxie przod 9.5 " et22 i wiecej , a tyl 11-12" ale stawialbym na 11 et40 i wiecej. Mysle nad 21" Rozwaze kazda propozycje , moga byc nawet uzywane Bartek.P i Bartas dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goryl Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Kamil , coś w deseń kół jakie chce zakładać Mikael w m5 lapka666 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Ale to siedzi na takich kołach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 33 minuty temu, lapka666 napisał: Ale to siedzi na takich kołach I tylko w takim setupie do tej budy raczej bo wysokie et nie pozwala na szerokie łamane ranty na kanapkę. Tylko front disc. Ramiona na rant do obrysu co daje wkleslosc . Ewentualnie jakiś 1tlg z duża wklesloscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Dobrze, że chłopaki wcześniej wyjaśnili kim jest Kamil z Lublina i jakie auta budował, bo już chciałem pisać wypracowanie dla młodzieży Powrót w pięknym stylu stary! Pamiętaj, że 3tlg to taki "frak" dla auta Kibicuję! Piona! B. P.S. Jasne, kremowe wnętrze i wykończenie Piano Black Biało czarne jest zawsze w modzie. kamil dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Grubo Kamil, gwint już jest to pewnie będzie koło sztos , ale tutaj musi iść coś pokroju Mikaela żeby dobrze siadło !czekam mordo aż coś pokażesz Pozdro Ps. Ja też znam Kamila i jego projekty i w ciemno mógłbym klepnac jego temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Dnia 12.04.2020 o 15:22, lapka666 napisał: Nie chodzi o różne zasady tylko o to co powstanie z auta. Są ludzie którzy jak założą temat to zbudują auto godne syndykatu i są ludzie co zrobią listę planów na pół strony a skończy się na TAT plus styling. Kamila trzeba widać przedstawić części kolegów. Nie ma co bić piany. Poczekajcie chwilę a zrozumiecie... Łapka jak ty to pięknie ująłeś! kamil i lapka666 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYLO Napisano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 co sie dziwicie, niektórzy nie znaja starej gwardii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi