Mikael Napisano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Siemanko czas sie pochwalic, po sprzedazy E30 postanowilem ze kupie inne auto innej marki, jakiegos egzotyka obejrzalem kilka sztuk az wczoraj przy okazji akcji #zostanwdomukupklasyka zerknalem na ogloszenia i wpadla Alpina, szybki telefon oferta cenowa po kilku godzinach przyklepana Taka na otarcie lez po e30 w sam raz a i w garazu sie bedzie ladnie prezentowala przy B12 Alpina przyplynela do Norge z Japonii z przebiegiem cos kolo 70tys km, na miejscu zostaly zrobione turbiny i szybki servis, w tym momencie ma 99800km B10 jest z 7.02 1991r i ma nr 232 z507 wyprodukowanych, dapa produkcji to dzien i miesiac moich urodzin. Przeznaczenie B12 ma dzien i miesiac urodzin mojej corki to w sumie tyle, jak bedzie u mnie to zrobie duzo zdjec i dodam cos wiecej co dale jak narazie foty z aukcji lukeszbmw, Bartek.P, DarkO i 14 innych dodali reakcje 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asmo Napisano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Piękna, nawet jej nie trzeba poprawiać Mikael i Chilli WonderBoy dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ja pierd.... szacun , jakiś czas temu promem wieźlismy na lawecie taka w stanie praktycznie idealnym . Jeszcze raz gratulacje mega auto i mega kolekcja Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdRRian Napisano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 No nieźle a co to za pokrętełko nad przyciskiem ASC :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Utaś_e36 Napisano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Dziekuje i dobranoc ! Ale auto Sztos! piękna. Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 16 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sterowanie doładowaniem od 0,4 do 1,5 bara , tak znalazłem w opisie AdRRian dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 wow. nie tym razem, ale na następną pandemię też kupię klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxDamageDA Napisano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Jestem pod ogromnym wrażeniem. Masz rozmach lapka666 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 6 godzin temu, asmo napisał: Piękna, nawet jej nie trzeba poprawiać Przestań Jakbyś wozów Mikaela nie znał Widać że stan super, w Twoich rękach będzie tylko lepiej! Winszuję zakupu! Piona! B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 jakies delikatne mody oczywiscie beda jak by udalo sie upchnac felgi z B12 to tylko zawias, wydech i jest gotowy produkt Syndykatowy tylko czy 19" to nie za duzo do E34? Kobra666 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz ///3 Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 No to teraz poszles po całości piękna ciekawe jak to jeździ Jeśli chodzi o felge to chyba poszedłbym w 18 Mam szukać kolejnych na customy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Stan auta mega luta, wsumie to tak jak piszesz zawias koło i wydech i będzie kolejny sztos , Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisnia135i Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 @Mikael ty tylko ludzi ostatnio wkurwiasz ^^ lapka666 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witboy Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 rx xd w radi i będzie petarda...ale na tych 19 tez lux tylko czy nie za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamils13 Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 łoooooo mega! 19" zdecydowanie za dużo do e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motobiker Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Nie pozostało mi nic innego jak tylko pozazdrościć, piękny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy325 Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 gratulacje ładna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Razem z Gamkiem jesteście najbardziej irytującymi użytkownikami tego forum! AdRRian, Wisnia135i, Mikael i 2 innych dodali reakcje 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Dzieki Panowie ! co do felg to przymierze te z B12 19" jak beda za duze to szukam takich samych i robie 18" 3tlg Łukasz ///3 mozesz sie rozejrzec mysle o BH przod i tyl moze siadzie do tego koloru Bartas, kamster i lapka666 dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAWUŚ Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 o boże, o kur... Pozazdrościć zakupu i nic tylko czekać na Twoje poprawki względem ,,serii" Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feconi Napisano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Moim zdaniem E34 może wyglądać na 19". Przykładowo: sprzedałem mito w 19". Klient przysłał zdjęcia i jak dla mnie sztos straszny. Choć wiadomo, na 19" nisko nie będzie. orzel, KAWUŚ i Bartek.P dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 18 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 @feconi I o to wlasnie chodzilo Jest w sam raz! nie mam fizycznie jak tego teraz sprawdzic ale mysle ze E32 i E34 nie bylo jakiejs duzej roznicy w et Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feconi Napisano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Przód 9 et 20 Tył 11 et 30. Ranty miały po 3.5 wszystkie. Opony: 225/35 275/30 Może Ci się przyda przy dobieraniu. Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Wnętrze w każdej alpinie to jest jakiś kosmos!!!!!!! Tutaj jest Sztos niesamowity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krupek Napisano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 6 godzin temu, feconi napisał: Przód 9 et 20 Tył 11 et 30. Ranty miały po 3.5 wszystkie. Opony: 225/35 275/30 Może Ci się przyda przy dobieraniu. mysle,że i tak dystans poszedł w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi