ryyyan Napisano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 21 godzin temu, Bartek.P napisał: Jak to? A kto będzie prowadził prezentację w tym roku? Wyślij CV może szef rozpatrzy pozytywnie twój wniosek Bartek.P, KUJON i Oleeek dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 13 godzin temu, ryyyan napisał: Wyślij CV może szef rozpatrzy pozytywnie twój wniosek Oj nie!!! Ja to nie ale Mamy jednego w teamie który ma duże doświadczenie i by się nadawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi97 Napisano 22 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca To ja se wrzucę jeszcze (robione wieczorową porą na luźnej przejażdżce - chyba każdy takie czasem lubi sobie robić... ) trzy luźne zdj do galerii, co by miło mi się kiedyś czytało ten temat na starość... Pzdr atos1987, DzikuCMS, Bartek.P i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi97 Napisano 23 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca Pospamuje jeszcze trochę (mam nadzieję, że administracja przymknie oko ) i wrzucę kolejnych kilka strzałów przyjemnych dla oka (według mnie) z dnia dzisiejszego. Pzdr Espinoza, DzikuCMS, --=CZARNY=-- i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca Jak zmienisz te ringi to wtedy Ci powiem że dobrego kota zbudowałeś ryyyan, Brodi97 i MAREK GERMAN dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi97 Napisano 24 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 1 godzinę temu, kumor07 napisał: Jak zmienisz te ringi to wtedy Ci powiem że dobrego kota zbudowałeś Trzymam za słowo kumor07 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi