KUJON Napisano 15 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2020 10 godzin temu, strzala napisał: Naprawdę podziwiam twoją cierpliwość do tego auta, patrząc z jakiego stanu ją doprowadziłeś do perfekcji a tu jeszcze takie niespodzianki Ja to chyba idę na łatwiznę bo teraz 1 warunek jak szukam auta to musi być w jak najlepszym stanie żeby tylko dopieścić Ta szóstka to był taki sprawdzian/egzamin mojego doświadczenia jakie zdobyłem przez te prawie 20 lat w budowaniu projektów BMW. Był też od pewnego czasu głód na coś nowego, coś nieoklepanego i chyba się udało bo wcześniej nie spotkałem w PL żadnego zaawansowanego projektu 6 w cabrio. Ktoś musiał przetrzeć szlaki, a baza trafiła się idealna do gruntowego poznania tego modelu Gdybym to zbudował w tajemnicy, po cichu pewnie nikt oglądając samochód nie uwierzyłby jak wyglądała baza Makej dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzala Napisano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Teraz to nikt nie uwierzy bo zdjęcia wygasły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 15 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2020 W wolnej chwili poprawię i dodam od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo Napisano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2020 ku*** wkoncu japierdole.... Hahahaha KUJON dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas Napisano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2020 kurła dopiero teraz sobie uzmysłowiłem ile to faktycznie jest 5 cali rantu Grubo! Jakie rozmiary opon planujesz przy nowym setupie kół? Piona! B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feconi Napisano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2020 ranty za gruby hajs a pakują w ujebane kartony... też lekko żenua. Pomijając, że to banda dzbanów bo jak można tyle razy wysyłać zły towar... dobrze, że dotarły dobre w końcu. Karyk i KUJON dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 16 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2020 4 godziny temu, Bartas napisał: kurła dopiero teraz sobie uzmysłowiłem ile to faktycznie jest 5 cali rantu Grubo! Jakie rozmiary opon planujesz przy nowym setupie kół? Piona! B. Na razie założę na obecnych oponach bo myślę że hardcore nie będzie czyli przód 235 na 10" a tył 265 na 11". Zobaczymy jak to wyjdzie i będziemy się zastanawiać, cała zima przed nami na zabawę w spasy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Wiem, że pcham się w gips ale jak myślałem, że wycisnąłeś max z 6er to gdy zobaczyłem auto Kuby zdębiałem... Felgi tak dobrał, że robią miazgę i Twoje niestety nie siedzą tak dobrze jak te. asmo dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 16 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Łapka wyglądają bardzo dobrze i też się z tym zgadzam tylko że nasze szóstki to dwa całkowicie inne auta, po pierwsze ja mam daily i w tym sezonie zrobiłem już prawie 6tyś km głównie po mieście i dalej rośnie , więc 21" to ja wolę oglądać u kolegów niż u siebie, po drugie te customy ACS świetnie leżą na coupe ale na cabrio kompletnie nie widzę tego wzoru, jest zbyt agresywny do kabrioleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Pewnie masz rację. Bo na tej coupe siedzą jak złoto bo są masywne. Dlatego pewnie były kontrowersyjne u karrabmy bo e92 jest mniejsza a one napompowały auto. Ja wiem, że Ty masz daily i mega mi się podoba ona ale kurde myślałem, że już żadne 6er mi nie zrobi po Twojej a jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 17 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2020 UWAGA! Niech to będzie przestroga dla Was. Tak się kończy branie kredytów na remont mieszkania itp. i pakowanie wszystkiego w projekt. Kilka niezapłaconych rat i przyszedł komornik, zabrał koła, nie było dyskusji. Zaraz zabiorą mi elitę i po co mi to wszystko było... gamek2, Wisnia135i i Karyk dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feconi Napisano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Kto zabroni biednemu żyć bogato? Komornik. KUJON, DzikuCMS, lapka666 i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas Napisano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2020 inny samochód. Nawet brudniejszy mi się wydaje KUJON i lapka666 dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedi Napisano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Ten sam, tylko kujon ranty zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Czy to jest passat w tdi?? KUJON dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Żarty żartami ale ile robią koła to głowa boli. Auto zadbane, odpicowane a wygląda tak zwykło... One do tego są obdrapane? No mistrz hehe. Ale ranty wjadą i będzie znowu top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Dokładnie te same, nawet mają jeszcze amerykańskie powietrze w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Z innej beczki. Można jeszcze kupić takie naklejki jak masz teraz u siebie? I ramki też takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Godzinę temu, lapka666 napisał: Z innej beczki. Można jeszcze kupić takie naklejki jak masz teraz u siebie? I ramki też takie? Dostaje takich wiadomości ze 30 dziennie. Nie ma już tych naklejek ani ramek i nie będzie. Każdy miał prawie 10 lat żeby się w nie zaopatrzyć, teraz cały brand to już ABSOLUTNIE Syndykat. lapka666 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2020 W dniu 17.09.2020 o 22:24, KUJON napisał: UWAGA! Niech to będzie przestroga dla Was. Tak się kończy branie kredytów na remont mieszkania itp. i pakowanie wszystkiego w projekt. Kilka niezapłaconych rat i przyszedł komornik, zabrał koła, nie było dyskusji. Zaraz zabiorą mi elitę i po co mi to wszystko było... teraz to jedynie pod tesco razem z golfami a nie germanfesty KUJON dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyha Napisano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2020 coś długo to skręcanie idzie ... Karyk dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas Napisano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2020 szyha Ty go już lepiej nie wku***aj , ale poczekajcie, niebawem sam opowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goryl Napisano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2020 wyczuwalne jest jakieś jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Znów jakas wtopa ?!o kurna ,czekam aż wrócisz z wakejszyn Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Co on znowu na wakacjach? Czy może pojechał robić porządek z chińczykami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi