atos1987 Napisano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 Druga fotka i ostatnia - coś pięknego! Z resztą każda z tego miejsca jest okrutnym koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 29 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 W dniu 27.05.2023 o 18:19, atos1987 napisał: Druga fotka i ostatnia - coś pięknego! Z resztą każda z tego miejsca jest okrutnym koksem A co powiesz na tą fotkę z ręki dobrego fotografa, który uchwycił mnie w niedziele na wydarzeniu pt klasykiem przez miasto. mateq34, Kuciak6888, Bartek.P i 9 innych dodali reakcje 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Również nim się jarałem na naszym messengerze Ale owszem, tutaj też można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mototematycznie Napisano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 (edytowane) 18 godzin temu, dawid82 napisał: A co powiesz na tą fotkę z ręki dobrego fotografa, który uchwycił mnie w niedziele na wydarzeniu pt klasykiem przez miasto. Swoje też podrzucę, nie są dużo gorsze niż WTC edit: może pomijając jakość uploadu tutaj, chyba przesadziłem z rozmiarem przy wrzucaniu. @dawid82 masz jakiegoś instagrama? Będę niedługo je tam wrzucać, chętnie oznaczę właściciela. Edytowane 30 Maja 2023 przez Mototematycznie Rybka, dawid82, --=CZARNY=-- i 7 innych dodali reakcje 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 30 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Coś pięknego wielkie dzięki za zdjęcia w ruchu szczególnie bo nie mam ich za dużo a są chyba najciekawsze właśnie jak się jedzie. Tam mam insta wpisz Dawid Pruchnik i będzie wszytko jasne Mototematycznie i MAREK GERMAN dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 20 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia Fajne fotki trafiłem w sieci więc mały up. Ps. M3 ma się dobrze stoi i czeka na lato. Filipovic, Scythe, Fisiek i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia Wymiatają te zdjęcia na dubit , mega to wygląda w tych światłach , zresztą to jak pokazał się tam w Kielcach Syndykat mówi samo za siebie, dobra robota Dawid Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi