dawid82 Napisano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Wjeżdżam z nowym tematem jakim jest BMW e46 M3 ImolaRot2 wersja U.S.A. z 12.2001 roku. Auto kupione w sumie przez przypadek,bo nie szukałem ale jak zobaczyłem stwierdziłem, że muszę ją mieć w swojej kolekcji. Auto ma przebieg 120 tyś mil, jest w dobrej kondycji zero rdzy, cała praktycznie w oryginle, przedni błotnik miał 200 mikronów ale i tak jest uszkodzony więc mało istotne. Auto będzie zrobione tak jak przystało na PD by Syndykat. Kempin95, Rudy Hiszpan', Thepiekarz i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz ///3 Napisano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 popraw fotki bo nie działaja no i gratuluje tutaj poraz kolejny nowej zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Ło masz , ja tu jeszcze się jaram e36 a tu takie coś ?!?!?! Zazdroszczę takich zabawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 jutro ogarnę foty jak będę w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 No to grubo pojechałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Co tu się dzieje?! To już trzecie M3 e46 cabrio w przeciągu miesiąca Gratuluję wyboru i powodzenia w modach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik3er Napisano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Ogarniaj foty bo czekam żeby zobaczyć bliźniaczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asmo Napisano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Chyba darmo te m3 e46 rozdają ostatnio... A tak serio czekam na fotki i jestem ciekawy jakie są plany i w jakim stylu będzie ten wóz zrobiony Wisnia135i dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Ja już widziałem będzie sztos, kolor wymiata a z resztą to wiadomo , sobie poradzisz!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Gratulacje!! napewno bedzie godnie reprezentował Syndykat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 18 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 6 godzin temu, asmo napisał: Chyba darmo te m3 e46 rozdają ostatnio... A tak serio czekam na fotki i jestem ciekawy jakie są plany i w jakim stylu będzie ten wóz zrobiony Nie ukrywam zapłaciłem za nią jak za anglika, dlatego przywrócę jej blask jaki miała w 2002 roku i niech zostanie ze mną na długie lata. lapka666, MAREK GERMAN i Makej dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buciek Napisano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Niby M... ale kebab i tak ja rozjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik3er Napisano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 I jest Imola tak czulem że to ta M3 zawsze wartne przywrócenia dawnego blasku dawid82 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 18 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 2 godziny temu, Buciek napisał: Niby M... ale kebab i tak ja rozjedzie Kebab z s65 rozjedzie prawie wszystko, ale tu chodzi o ten wiatr we włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Napisano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 9 godzin temu, dawid82 napisał: Kebab z s65 rozjedzie prawie wszystko, ale tu chodzi o ten wiatr we włosach chyba na brodzie Dawidzie Bartek.P, Americano, Thepiekarz i 1 inny dodali reakcje 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempin95 Napisano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Ponadczasowe M3 na dodatek wersja cabrio i jeden z najładniejszych kolorów wyczuwam grubasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas Napisano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 20 godzin temu, dawid82 napisał: ale tu chodzi o ten wiatr we włosach Jakich włosach? Zacząłeś jeździć z rozpiętym rozporkiem? Piona! B. bartnik3er, elmo, Piciu_M3 i 3 innych dodali reakcje 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C0rvette Napisano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Najlepszy kolor dla wersji M. Imola to kocur w kazdym nadwoziu. M3 to m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Gratki zakupu!!! nie przepadam za e46 ale czekam na rozwój tego projektu bo będzie na pewno intensywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Hubert wytyczył kierunek na forum, m3 e46 imola w cabrio Bardzo mi się podoba zestawienie wpisuje się idealnie w moje gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 I zaje...biście. Dwa czerwone potwory w garażu BRAVO/Zazdroszczam:-) !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu_M3 Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Bracie ciśnij z tematem. Będzie kosa pod twoją rączką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejw Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Dwie czerwone bestie w garażu czego chcieć więcej. Auto kosa a w twoich rękach będzie z tego na pewno konkret german. I te amerykańskie eisenmanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Dnia 19.02.2019 o 08:48, Maciek napisał: chyba na brodzie Dawidzie Napisałem prawie, ale szacun, że takie grube działo jak na obrazku trzeba wytoczyć na e36 316i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Jakieś mody silnika są w planach czy po prostu koło gwint wylizanie serii i #wszystkietakiesame?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi