Americano Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Tatus wrocil i przepalil szmacioche Wesolych Swiat bartnik3er, nowaak, Łukasz ///3 i 8 innych dodali reakcje 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 I to jest przepalanie! Ogień w szopie Americano dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Americano Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Przylecialem do Polski na Swieta i Nowy Rok Pogoda dopisala dalo sie polatac na pelnej kur*ie Tak jak lubie Przyszedl nowy rok nowe plany nowe wyzwania Air Ride i te sprawy Do zobaczenia na przyszlych Meetingach Łukasz ///3, Wisnia135i, gamek2 i 1 inny dodali reakcje 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_97 Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Szczerze mi to koło kompletnie tutaj nie siedzi. Myślę, że jest tylko przejściowe i w końcu wpadnie coś tłustego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz ///3 Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Koło już się robi Panowie wszystko wyliczone pomierzone, Americano zostawił mi gruby plik zielonych Americano dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Americano Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 6 minut temu, Szymon_97 napisał: Szczerze mi to koło kompletnie tutaj nie siedzi. Myślę, że jest tylko przejściowe i w końcu wpadnie coś tłustego A mi sie podoba Ale od samego poczatku jest to kolo przejsciowe. Karramba V8 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karramba V8 Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 49 minut temu, Americano napisał: A mi sie podoba Ale od samego poczatku jest to kolo przejsciowe. Znafffcy znów będą prawic swoje morały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Americano Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 Ktos mi powie co tu sie odjebalo ? Pojezdzilem dwa tygodnie i przed wyjazdem myje i widze taka chujnie Chce powiedziec ze felgi byly malowane i polerowane we Wrzesniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 Ranty były polerowane i malowane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 Jeśli ran był gołym aluminium to może użyłeś jakiegoś agresywnego środka myjącego. U mnie kiedyś tak się zdążyło na ujowej mujni. Lustrzany rant zrobił się mleczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 Ja tak miałem raz jak wyjechałem zimą na ulice i odstawiłem auto do garażu ,po powrocie ze statku zobaczyłem taki widok właśnie , wyszło na to że tak działa sól lub co oni tam sypią na drogi i aluminium się utleniło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Americano Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 Panowie ranty byly wypolerowane i nic wiecej nie bylo z nimi robione. Z tego co pamietam to drogi byly czyste bez soli ale moge sie mylic Tak czy siak ranty sa do polerki ale chyba juz nie bede sobie tym du** zawracal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacoo Napisano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 Drogi mogły się wydawać czyste ale już bodajże w październiku widziałem jak jeździli po a1 i sypali sola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 9 godzin temu, Americano napisał: Panowie ranty byly wypolerowane i nic wiecej nie bylo z nimi robione. Z tego co pamietam to drogi byly czyste bez soli ale moge sie mylic Tak czy siak ranty sa do polerki ale chyba juz nie bede sobie tym du** zawracal Jeśli były tylko wypolerowane to widać gołym okiem zła pielęgnacja ich, gołe aluminium to praktycznie co wjazd do garażu trzeba przetrzeć pastą bo inaczej będzie taki właśnie efekt jak masz teraz Rudy Hiszpan' dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz ///3 Napisano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 teraz juz sie nie masz o co martwic,bedzie radinox wlasnie odebrałem rolke która sie zrobi na sezon 2021 dawid82 i Americano dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykm88 Napisano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 Americano miałeś już wcześniej poelrowne alu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Americano Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 2 godziny temu, Łukasz ///3 napisał: teraz juz sie nie masz o co martwic,bedzie radinox wlasnie odebrałem rolke która sie zrobi na sezon 2021 Warto bylo poczekac Godzinę temu, patrykm88 napisał: Americano miałeś już wcześniej poelrowne alu? Tak mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Americano Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Ostatnio przymierzylismy felgi Karramby do M5 i dzisiaj mamy nowa baze Czyli na ten sezon wlatuja 20” AC Schnitzery na Radinoxie Thepiekarz, Lelek, Utaś_e36 i 1 inny dodali reakcje 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Ciekaw jestem efektu końcowego spasow, wiem jednak że w Waszej ekipie(rodzinnej)z tym nie ma lipy także kiedy premiera mordo?! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Americano Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 2 minuty temu, MAREK GERMAN napisał: Ciekaw jestem efektu końcowego spasow, wiem jednak że w Waszej ekipie(rodzinnej)z tym nie ma lipy także kiedy premiera mordo?! Pozdro Air ride juz zamowilem wiec spasy beda dobre i latwo wszedzie wjade tak jak chcialem Mam nadzieje ze na Maj jak bede w Polsce to kola beda gotowe. Thepiekarz, Wisnia135i i MAREK GERMAN dodali reakcje 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Americano Napisano 3 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Cos tam zaczyna sie dziac z felgami i mysle ze na dniach beda juz gotowe. Finalnie bedzie 10.5 z przodu z rantem 3.5 i z tylu 12.5 z rantem 4” Do tego wleca opony Michelin 4S na ten sezon Nie rotory nie zostaja czarne Łukasz ///3, Karramba V8, lapka666 i 2 innych dodali reakcje 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 A miałem pytać o kolor Americano dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Ciekaw jestem jak siada tutaj te koła i jakie spasy będą , czekam na finał Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Siądzie jak wszystko w ten ekipie! Tu nie ma co się zastanawiać jak a kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Americano Napisano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Nie wiem czemu mialyby te kola tutaj nie pasowac. Po zalozeniu Karramby felg do M5 wygladalo to za***iscie a jeszcze jak zrobie spasy to juz calkowicie bedzie sztos chociazby dla mnie Co do kiedy to nie mam zielonego pojecia felgi za niedlugo beda juz ogarniete a kiedy beda na M5 to nie wiem Jak nie zamkna mi granic to przylece w Maju i ogarne spasy bo lecimy z Ekipa na 3erfest i chcialbym zeby to juz bylo spasowane tak jak ma byc. kumor07, qbak i Thepiekarz dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi