Dawiid Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Bardzo ładnie się prezentowała. A przy okazji mam takie pytanie te ramki z ksywą to jakaś wersja indywidualna czy jak to jest ? Spoko opcja, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 45 minut temu, Dawiid napisał: Bardzo ładnie się prezentowała. A przy okazji mam takie pytanie te ramki z ksywą to jakaś wersja indywidualna czy jak to jest ? Spoko opcja, bardzo mi się podoba Na allegro sprzedają ludzie takie tablice i można sobie zrobić jaka się chce. Kiedyś widziałem takie coś właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacoo Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Ledwo się sezon zaczął a już pod koc? czemu tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3DYK Napisano 20 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 4 godziny temu, Dawiid napisał: Bardzo ładnie się prezentowała. A przy okazji mam takie pytanie te ramki z ksywą to jakaś wersja indywidualna czy jak to jest ? Spoko opcja, bardzo mi się podoba Kiedyś kujon robił takie ramki ale to kupe lat temu, ja zamowiłem sobie gdzies na alledrogo za grosze nadruk, wysyłasz swoj pomysł i drukują takie paski, potem wysarczy ładnie przykleić na ramkę Dawiid dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3DYK Napisano 20 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 4 godziny temu, jacoo napisał: Ledwo się sezon zaczął a już pod koc? czemu tak? ponieważ aktualnie mieszkamy poza pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3DYK Napisano 21 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego Siema, długo nic się nie pojawiało ano dlatego ze nie ma czasu, jest kilka innych projektów i nie tylko ale e30 nie zostało pominięte po kilku latach spokojnych poszukiwań w końcu wpadł mi w ręce o ironio wiatrołap do e30, bez uszkodzeń typowe miejsca czyli rogi parapetu zakończenia nie pourywane nawet sam parapet nie obdarty, siatka standardowo śmietnik, całość rozebrana wyczyszczona założona nowa siatka i dość fajnie to wygląda za jakiś czas przymiarka na aucie, tym czasem dalej stoi pod kocem od ostatniego zlotu karole46, Lelek, Vitek_Słupsk i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi