Skocz do zawartości

[E30] Cabrio by M3DYK

M3DYK

Rekomendowane odpowiedzi

45 minut temu, Dawiid napisał:

Bardzo ładnie się prezentowała. 

A przy okazji mam takie pytanie te ramki z ksywą to jakaś wersja indywidualna czy jak to jest ? Spoko opcja, bardzo mi się podoba :)8)

Na allegro sprzedają ludzie takie tablice i można sobie zrobić jaka się chce.
Kiedyś widziałem takie coś właśnie. 

4 godziny temu, Dawiid napisał:

Bardzo ładnie się prezentowała. 

A przy okazji mam takie pytanie te ramki z ksywą to jakaś wersja indywidualna czy jak to jest ? Spoko opcja, bardzo mi się podoba :)8)

Kiedyś kujon robił takie ramki ale to kupe lat temu, ja zamowiłem sobie gdzies na alledrogo  za grosze nadruk,  wysyłasz swoj pomysł i drukują takie paski, potem wysarczy ładnie przykleić na ramkę :)

• 8 miesięcy później...

Siema, długo nic się nie pojawiało ano dlatego ze nie ma czasu, jest kilka innych projektów i nie tylko ale e30 nie zostało pominięte 

po kilku latach spokojnych poszukiwań w końcu wpadł mi w ręce o ironio wiatrołap do e30,   bez uszkodzeń typowe miejsca czyli rogi parapetu zakończenia nie pourywane nawet sam parapet nie obdarty,  siatka standardowo śmietnik,

image.jpeg.9efe5378665f0c0c02395c7e11a4e0ff.jpegimage.jpeg.5fd3e0dda724ec2c56d518dbd97ce640.jpeg

całość rozebrana wyczyszczona  założona nowa siatka i dość fajnie to wygląda 

image.jpeg.8c9e7b6403c25d27869456f1274e9345.jpegimage.jpeg.4e94ad188218eefe149d80b43eae575a.jpeg

za jakiś czas przymiarka na aucie, tym czasem dalej stoi pod kocem od ostatniego zlotu