Dawiid Napisano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca Bardzo ładnie się prezentowała. A przy okazji mam takie pytanie te ramki z ksywą to jakaś wersja indywidualna czy jak to jest ? Spoko opcja, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 45 minut temu, Dawiid napisał: Bardzo ładnie się prezentowała. A przy okazji mam takie pytanie te ramki z ksywą to jakaś wersja indywidualna czy jak to jest ? Spoko opcja, bardzo mi się podoba Na allegro sprzedają ludzie takie tablice i można sobie zrobić jaka się chce. Kiedyś widziałem takie coś właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacoo Napisano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca Ledwo się sezon zaczął a już pod koc? czemu tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3DYK Napisano 20 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 4 godziny temu, Dawiid napisał: Bardzo ładnie się prezentowała. A przy okazji mam takie pytanie te ramki z ksywą to jakaś wersja indywidualna czy jak to jest ? Spoko opcja, bardzo mi się podoba Kiedyś kujon robił takie ramki ale to kupe lat temu, ja zamowiłem sobie gdzies na alledrogo za grosze nadruk, wysyłasz swoj pomysł i drukują takie paski, potem wysarczy ładnie przykleić na ramkę Dawiid dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3DYK Napisano 20 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 4 godziny temu, jacoo napisał: Ledwo się sezon zaczął a już pod koc? czemu tak? ponieważ aktualnie mieszkamy poza pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi