dawid82 Napisano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego Dobrze to siedzi , bez dekli zdecydowanie na plus, tył na granicy spasu na żywo na bank wygląda grubo, chyba pierwsze m4 zgermanizowane zgodnie ze sztuką , brawo Gamek gamek2 i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 13 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego Troche kolo wystaje ale nic wiecej nie jestem w stanie ugrac Opony zmieniłem na 285/25 ale przez to ze michelin ma dosc spory rant ochronny naciaga jak sie naciaga i nic z tym nie zrobie Inna marka opony nie wchodzi w gre bo i tak ciężko z trakcją a wydaje mi sie ze 4s to chyba najlepsza opona do tego auta Tak ze zrobiłem co mogłem Moze jeszcze po jakies 3-5mm uda sie zejsc z przodem i tyłem MAREK GERMAN, dawid82, Thepiekarz i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 20 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego Troszke udało mi sie zejsc nizej bo po 5mm przod i tył Mysle ze juz wiecej nie ma sensu mateq34, Bartek.P, dyziux666x i 8 innych dodali reakcje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego Najładniejsza M w historii nowożytnej BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego Przetarles kolejny szlak!dla mnie rewelacja Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego Teraz jest dzik! Pięknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego na ostatnich zdjęciach wygląda już całkiem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi