gamek2 Napisano 13 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Raczej ich nie wsadze przez zaciski ale sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 23 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2022 No i M4 wróciła do domu Tak rotory będą srebrne Nie nie oklejam na zółto Bartek.P, Lelek, MAREK GERMAN i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Jestem ciekaw jak siadzie srebrny rotor, akurat ta folia żółta, był ogień choć Ori też smacznie z tymi carbonami, a i fajnie że jednak została u Ciebie a nie do żyda Pozdro gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2022 43 minuty temu, MAREK GERMAN napisał: Jestem ciekaw jak siadzie srebrny rotor, akurat ta folia żółta, był ogień choć Ori też smacznie z tymi carbonami, a i fajnie że jednak została u Ciebie a nie do żyda Pozdro Jak to to Gamek sprzedaje w ogóle jakieś samochody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 23 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Nic mi nie wiadomo na ten temat Thepiekarz i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Jest kocór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asmo Napisano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Widziałem wczoraj ten wóz na żywo w Raciborzu, niestety to koło kompletnie nie pasuje do samochodu, myślę że nawet rotor na srebrno nie pomoże w tym przypadku, a szkoda bo wóz ma potencjał. Na dodatek gleby też mu trochę brakuje i spasowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 25 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Wiekszej gleby nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2022 do żółtego to koło pasowało rewelacyjnie, teraz jakoś coś się gryzie ze sobą. no i na tym kolorze "giną" wszystkie carbony. PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2022 Obklejaj na żółto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 22 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2022 Miałem nic nie grzebac juz no ale wyszło jak wyszło Thepiekarz, Oleeek, MAREK GERMAN i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego Jakis czas temu udało mi sie dorwac nowe rotory Mozna powiedziec ze te same ale inne Musze jeszcze załozyc gwint bo leży i sie kurzy Lelek, PaatrykŁMŻ, Thepiekarz i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego Bez dekla zajebiście! Pozdro PaatrykŁMŻ i Espinoza dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedi Napisano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego W dniu 25.10.2022 o 12:40, gamek2 napisał: Wiekszej gleby nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 4 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego Gwint załozony i wstepnie ustawiony Zostało zrobic geometrie Thepiekarz, Bartek.P, Lelek i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego To kolo dużo lepiej wygląda beż tych dekli z odsłoniętymi śrubami, może jakiś custom na małe wkręcane dekielki, karbonowe lub ciemne bo z daleka dobrze to wygląda jak ten środek jest ciemny gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 4 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego Beda dekielki na próbę w piaste Bede mial 2 komplety --=CZARNY=--, JACHU, PaatrykŁMŻ i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 5 godzin temu, gamek2 napisał: Gwint załozony i wstepnie ustawiony Zostało zrobic geometrie W końcu wygląda to dobrze, bo z tym poprzednim rotorem było nieciekawie, bez dekli luksus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego dalej tęsknię za żółtym na czarnym kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak97 Napisano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego Dla mnie osobiście zderzak szara robi najbardziej jednak co do kol to przod siedzi spoko ale tył zdecydowanie za szeroki patrząc że bieżnik się nie chowa nawet przynajmniej tak to wygląda na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 7 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego Bo to nie jest docelowy spas Czekam na odpowiednie opony i potem dopiero zrobie geometrie itd MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 9 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego Przyszły nowe opony i dekielki które dałem zrobic Geometria zrobiona i narazie taki setup zostanie Oleeek, Robak97, MAREK GERMAN i 2 innych dodali reakcje 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego Tył widzę syto, obciera? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 9 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego Nie nic nie obciera Jest tak spasowane jak na moich pierwszych monoblokach tylko teraz jest troche nizej MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego To koło dopiero teraz zaczeło wyglądać konkretnie, nowe rotory, dekielki i opony zrobiły je wyjątkowym, siadło fajnie choć ten tył trochę wystaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi