MAREK GERMAN Napisano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca Fajny patent na ten mikrofon , muszę też ogarnąć bo u mnie jest w słupku z lewej strony i mnie to denerwuje ,masz jakis nr tej zaślepki do mikrofonu? Ciekawe te podświetlenie klamek, chce to na żywo zobaczyć Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca Podświetlane klamki dobra sprawa ja u siebie w e36 mam i na początku trochę raziło w oczy ale trochę jazdy i człowiek się przyzwyczaił, w e46 też na bank będą robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelek Napisano 23 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca W godzinach wieczornych auto zostało posprzątane, akumulator wylądował oficjalnie w bagażniku. Koleżeńska informacja w sprawie gotowości do wycieczki --> kierunek BMW Bawaria Motors Katowice Auto zostało dostarczone na plac, przejdzie akcję serwisową wymiany poduszek Czujniki parkowania zostały sprawdzone w naturalnym środowisku - działają jak trzeba Tomajx6m, PaatrykŁMŻ, Thepiekarz i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelek Napisano 7 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Już jakiś czas temu auto zostało odebrane i wróciło na Mazowsze. Czas napisać kilka słów odnośnie całego przebiegu prac i gdzie została wykonana usługa. Auto zostało dostarczone do firmy Radio Auto DK w Sosnowcu ( http://www.radio.auto.pl ). Osobą zajmującą się moim autem był Kuba ( https://www.instagram.com/kubapasternak/ ), który odpowiadał za całą prace przy nim. Polecam gościa! Zakresem pracy: * ksenon, poziomowanie, dodatkowa pompka, spryskiwacze * klimatyzacja * lusterka składane * elektryczne szyby tył * podświetlane klamki * dodatkowa zapalniczka w tunelu * oświetlenie stóp z przodu * oświetlenie słoneczników * przywrócić centralny do życia * poprawka wiązki multifunkcji * poprawka wiązki tempomatu * rozwiązać problem dwóch kompletów kluczyków - otwieranie, odpalanie po swapie było na dwóch oddzielnych * wymiana baterii w kluczykach * dołożenie głośników w drzwiach * dołożenie głośników z zestawu HiFi * dołożenie przycisku Harman'a * fotele - dołożenie wiązek od elektryki, pompowania, grzania * przywrócenie alarmu * otwieranie klapy z podstopnicy jak i pilota * dołożenie mikrofonu w podsufitkę * akumulator do bagażnika * montaż subwoofera, wzmacniacza * gniazdo zapalniczki w bagażniku * czujniki parkowania * czujnik oblodzenia Mogłem coś pominąć, także przepraszam z góry. Było kilka przygód po drodze, bo materiały jak to zwykle bywa nie zawsze są zgodne z opisem sprzedających, ale udało się. Estetyka pracy zachowana, wszystko udokumentowane zdjęciami. W razie problemów telefon - co robimy z tym fantem. Osobiście jestem w ch** mega zadowolony, z czystym sercem polecam gościa! Co dalej? Na chwilę obecną w planach mam: * Dostarczyć kanapę do Marcina zaraz po tym jak @Krystek94 odbierze swoje wnętrze. Materiał już kupiony czekam tylko na swój termin. * Odebrać odnowione i zabezpieczone listwy zewnętrzne czarne od Cezar’s Detailing, następnie zostanie uzbroić je w nowe spinki i gumki. * Kompletowanie elementów, których stan odstaje od reszty. Zostanie zbieranie na kolejny grubszy etap prac przy aucie a zaplanowanych mam jeszcze 4-5. Szykujcie auta, GF coraz bliżej! PaatrykŁMŻ, Tomajx6m, Krystek94 i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelek Napisano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Korzystając z pięknej pogody za oknem, postanowiłem wyciągnąć auto na wycieczkę po okolicy. Zaczynam też proces zbierania kolejnych rzeczy... Krystek94, Thepiekarz i mateq34 dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Bardzo fajnie działasz super się ogląda ten projekt.3tlg i jest ogien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelek Napisano 8 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja Korzystając z pogody coraz to częściej auto zostaje wyciągane na okoliczne wycieczki. Oto kilka ostatnich zdjęć, jakie zrobiłem na szybkości. Przy aucie wiele się nie dzieje, można powiedzieć, że zbieram się do kolejnego większego kroku przy nim. Ostatnio kupiłem komplet spinek z gumkami, do zewnętrznych listw, które są w odżywce i w najbliższym czasie dostaną ceramikę u Cezar's Detailing jak i został zakupiona nowa osłona mechanizmu otwierania szyb bocznych. Tomajx6m, Thepiekarz, Krystek94 i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi