qbak 89 Zgłoś post Napisano 10 Sierpień 1 godzinę temu, Panama napisał: Jak narazie działa poprawnie, za każdym razem jak używałem działa dobrze 3 mignięcia. Masz taki sam moduł jak ja? Jestem prawie pewny że tak. Jutro może powalczę z tematem Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panama 18 Zgłoś post Napisano 11 Sierpień 13 godzin temu, qbak napisał: Jestem prawie pewny że tak. Jutro może powalczę z tematem Z multi masz podpinać? Jak coś pisz jak czegoś nie wiesz pomogę robiłem to nie dawno. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panama 18 Zgłoś post Napisano 4 Październik Postaram się jak najszybciej odbudować wszystkie wygasłe zdjęcia I żeby tego było mało dysk gdzie były zapisane zdjęcia z forum też padł. Kilka zdjęć jak auto wygląda w tej chwili. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michaś 523i 393 Zgłoś post Napisano 5 Październik muszę kiedyś oblukać tego kapelusza bo właściciel to niezły świr na punkcie fantów Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panama 18 Zgłoś post Napisano 6 Październik Może kiedyś się uda gdzieś spotkać ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryyyan 270 Zgłoś post Napisano 6 Październik Wincy fotek wnetrza prosze! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panama 18 Zgłoś post Napisano 7 Październik Postaram się dodać jak tylko będę miał chwile i resztę wygasłych zdjęć Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panama 18 Zgłoś post Napisano 29 Październik Klika zdjęć jak wygląda środek. Jak wam się podoba? 1 Bartek.P zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lapka666 509 Zgłoś post Napisano 29 Październik Fajnie doposażona. Nie ma co. Jedynie fotele odświeżyć albo zmienić bo nie czytałem jakie plany. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panama 18 Zgłoś post Napisano 30 Październik 23 godziny temu, lapka666 napisał: Fajnie doposażona. Nie ma co. Jedynie fotele odświeżyć albo zmienić bo nie czytałem jakie plany. Dzięki to nie koniec doposażenia. Fotele chce całe elektryczne kiedyś dać. Lędźwie już mam, tylko brak czasu żeby poskładać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelek 77 Zgłoś post Napisano 30 Październik Jak u wielu osób z tym czasem jest problem, niestety. Także jak znajdziesz montuj i wstawiaj zdjęcia, bo jestem ciekawy 1 Panama zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panama 18 Zgłoś post Napisano 7 Listopad Modyfikacja licznika z czarnymi pierścieniami bardzo mi się podoba, plus naklejki. Ta ikona tempomatu oczywiście petarda. Dzięki kilku osobą na tym forum udało mi się to ogarnąć. Wskazówki nie będę malował na czerwono zostaje jak jest. Historia kanistra szukałem udało mi się kupić 6L bez lejka w średnim stanie. Rozglądając się za lejkiem w tej cenie znalazłem cały komplet w lepszym stanie 6L. Następnie dowiedziałem się że w e36 powinien być kanister 9L. Zdecydowałem sprzedam te dwa i kupie 9L. I na stanie miałem 3 kanistry jeden już sprzedany, jednego chętnie sprzedam. Miedzy czasie udało mi się kupić nowa nakleję na kanister. Proszę porównanie jak siada w kolo 6L a jak 9L. Wkładka plastikowa z koła musiała wylecieć. Tyle udało się zgromadzić 1 KUJON zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacoo 94 Zgłoś post Napisano 7 Listopad Kanister dodaje smaczku jak się otwiera bagażnik jeśli można wiedzieć to gdzie dorwałeś naklejke na niego ? Też muszę kupić bo chce swój oddać do proszku 1 Panama zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOMI 40 Zgłoś post Napisano 7 Listopad a ten mniejszy kanister 6l nie wchodzi właśnie idealnie pod tą osłonę koła zapasowego? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panama 18 Zgłoś post Napisano 7 Listopad 45 minut temu, MOMI napisał: a ten mniejszy kanister 6l nie wchodzi właśnie idealnie pod tą osłonę koła zapasowego? Nie wchodzi sprawdzałem bo chciałem go zostawić jak milem 6L chwilowo. Jest za mała średnica żeby wsadzić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panama 18 Zgłoś post Napisano 7 Listopad 1 godzinę temu, jacoo napisał: Kanister dodaje smaczku jak się otwiera bagażnik jeśli można wiedzieć to gdzie dorwałeś naklejke na niego ? Też muszę kupić bo chce swój oddać do proszku Mam taka naklejkę. Kupiłem ale mi nie potrzebna. Na olx ktoś sprzedaje robi takie rzeczy. Jak znajdę podeśle linka. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelek 77 Zgłoś post Napisano 7 Listopad 18 minut temu, Panama napisał: Mam taka naklejkę. Kupiłem ale mi nie potrzebna. Na olx ktoś sprzedaje robi takie rzeczy. Jak znajdę podeśle linka. Poproszę i ja na prywatnych jak można. 1 Panama zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panama 18 Zgłoś post Napisano 8 Listopad https://www.olx.pl/oferta/bmw-e30-e28-e21-e12-e23-e24-e36-e32-e34-naklejki-serwisowe-CID5-IDk9JU4.html Link z olx powinien takie mieć. Nie mogę znaleść tego gościa u którego ja zamawiałem. Ewentualne sprzedam moja zapasowa jak ktoś chce. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panama 18 Zgłoś post Napisano 15 Listopad Kilka fabrycznych oznaczeń naklejek zostały wymienione na nowe. Tych co niema systematycznie dokładam. 1 marcin607 zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach