Thepiekarz 171 Zgłoś post Napisano 5 Styczeń Ja to cały czas czekam aż ten przód będzie spasowany. A tak to reszta modów idzie w dobrym kierunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAREK GERMAN 328 Zgłoś post Napisano 5 Styczeń Dobre mody, pomaranczki wyglądają dość spoko jestem na tak, Ale ten ryj E34 jest piękny, mimo 29lat nadal uwielbiam tą linie Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojtek-e30 56 Zgłoś post Napisano 5 Styczeń Piękne auto, klasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krupek 60 Zgłoś post Napisano 8 Styczeń Dnia 2019-01-05 o 01:01, Thepiekarz napisał: Ja to cały czas czekam aż ten przód będzie spasowany. A tak to reszta modów idzie w dobrym kierunku cały czas nie wiem o jakim spasowaniu przodu mówisz.... 1 Thepiekarz zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Specter 6 Zgłoś post Napisano 8 Styczeń Dnia 5.01.2019 o 00:22, Krupek napisał: a także została odnowiona kierownica Kierownicę też u Kuby robiłeś? Dnia 5.01.2019 o 01:01, Thepiekarz napisał: Ja to cały czas czekam aż ten przód będzie spasowany. Ja to bym mógł tu auto pasować na rycerza Dla mnie jest rozsądnie do jazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thepiekarz 171 Zgłoś post Napisano 8 Styczeń 11 godzin temu, Krupek napisał: cały czas nie wiem o jakim spasowaniu przodu mówisz.... Chodzi o to że przód powinien zejść niżej bo nie ma dobrej lini jak się patrzy z boku auta tył siedzi niżej od przodu. Ale dobra jak uważasz że jest super spasowanie to ja naprawdę nie mam więcej pytań i nie będę już drążył więcej tego tematu. Pozdro!!! I mimo to to czekam na kolejną aktualizację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krupek 60 Zgłoś post Napisano 8 Styczeń 1 godzinę temu, Thepiekarz napisał: Chodzi o to że przód powinien zejść niżej bo nie ma dobrej lini jak się patrzy z boku auta tył siedzi niżej od przodu. Ale dobra jak uważasz że jest super spasowanie to ja naprawdę nie mam więcej pytań i nie będę już drążył więcej tego tematu. Pozdro!!! I mimo to to czekam na kolejną aktualizację Przypatrz sie dobrze...popatrz na linie blotnikow i na linie progu. Auto nie jest nizej tylem. Wszystko jest jak nalezy. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krupek 60 Zgłoś post Napisano 8 Styczeń 13 godzin temu, Specter napisał: Kierownicę też u Kuby robiłeś? Ja to bym mógł tu auto pasować na rycerza Dla mnie jest rozsądnie do jazdy. Kierownicę robile tutaj u siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krupek 60 Zgłoś post Napisano 8 Styczeń . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krupek 60 Zgłoś post Napisano 6 Luty to kolejny update: auto regularnie odwiedzane w garażu ,ciagle czekam na wiosnę żeby polatać w końcu :) podsufitka skończona doszły 2 fabrycznie nowe lampki na tył oraz nowe szkło przedniej lampki. wpadła też nowa gałka-od e46-mi osobiście się bardziej podoba bo jest cięższa i niższa od standardowej. i "nowa" uzywana osłona silnika bo moja była peknieta. to tyle :) Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szubik1997 13 Zgłoś post Napisano 6 Luty Kompletnie mi nie leżą te fotele, moim zdaniem powinno zostać klasycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krupek 60 Zgłoś post Napisano 6 Luty 1 godzinę temu, szubik1997 napisał: Kompletnie mi nie leżą te fotele, moim zdaniem powinno zostać klasycznie. jak obszyje wszystko jest w jeden kolor to będzie lepiej wyglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek.P 40 Zgłoś post Napisano 6 Luty Koniecznie musisz doprowadzić środek do ładu bo narazi wygląda tam jak w wysprzątanym gruzie. Mimo to auto wygląda spoko. Trzymam kciuki za dalsze mody. Ps. Ja także czekam na wiosnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krupek 60 Zgłoś post Napisano 10 Luty tak jak pisałem- auto w ciaglej przebudowie-srodek chciałbym jakoś obszyć. Wiadomo,ze jednym i jedynym problemem jest kasa:) a poki co kilka przedwiosennych fotek i na koniec fota z nazwą firmy która robiła podsufitkę. Znajdziecie ją na FB Pozdrawiam 2 gamek2 i DarkO zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lapka666 334 Zgłoś post Napisano 11 Luty Auto super ale spasowanie jest nie po syndykatowemu. Na codzień może spoko ale przez wypaczony umysł forum nie wygląda to dobrze. Szpary i naciąg rażą w oczy. Opony źle dobrane? Nie wiem. Nie znam się. Ale mając HT gdzieś obok można to lepiej zgrać na bank. No i ten błotnik tylny... Bez spiny tylko znowu hehe. 1 Krupek zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szubik1997 13 Zgłoś post Napisano 11 Luty 4 godziny temu, lapka666 napisał: Auto super ale spasowanie jest nie po syndykatowemu. Na codzień może spoko ale przez wypaczony umysł forum nie wygląda to dobrze. Szpary i naciąg rażą w oczy. Opony źle dobrane? Nie wiem. Nie znam się. Ale mając HT gdzieś obok można to lepiej zgrać na bank. No i ten błotnik tylny... Bez spiny tylko znowu hehe. Z pewnością gdyby wrzucił 18stki auto wyglądałoby inaczej i dałoby się zrobić lepsze spasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krupek 60 Zgłoś post Napisano 11 Luty 5 godzin temu, lapka666 napisał: Auto super ale spasowanie jest nie po syndykatowemu. Na codzień może spoko ale przez wypaczony umysł forum nie wygląda to dobrze. Szpary i naciąg rażą w oczy. Opony źle dobrane? Nie wiem. Nie znam się. Ale mając HT gdzieś obok można to lepiej zgrać na bank. No i ten błotnik tylny... Bez spiny tylko znowu hehe. tu się nie ma co obrażać tu się trzeba brac do roboty cos podziałam z tymi spasami jeszcze chociaż najgorszy jest wjazd do garażu i na posesje....wszystko na milimetry.... 1 lapka666 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piorun 23 Zgłoś post Napisano 11 Luty 34 minuty temu, Krupek napisał: tu się nie ma co obrażać tu się trzeba brac do roboty cos podziałam z tymi spasami jeszcze chociaż najgorszy jest wjazd do garażu i na posesje....wszystko na milimetry.... Krupek nie ma co się wykręcać, czas najwyższy kupić dom w lepszej lokalizacji z dobrym podjazdem i kręcić w dół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartnik3er 43 Zgłoś post Napisano wtorek o 18:39 E34 jest jak wino czym starsze tym lepsze Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach