MAREK GERMAN Napisano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2022 Zajebiście ona wygląda na tym kole!! Pozdro pioteresz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2022 to wnętrze siało nie gorzej jak koło. perfekcyjna jest. pioteresz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Lord Vader pozamiatał pioteresz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioteresz Napisano 23 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Dla sprostowania, vadery póki co wrzucone na próbę koloru, w takim stanie jakim kupiłem, są ori, ale pozostawiają wiele do życzenia będą szyte.. kiedyś Według mnie ten szary pasuje niesamowicie MAREK GERMAN, Lelek, witboy i 3 innych dodali reakcje 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2022 3 godziny temu, pioteresz napisał: Dla sprostowania, vadery póki co wrzucone na próbę koloru, w takim stanie jakim kupiłem, są ori, ale pozostawiają wiele do życzenia będą szyte.. kiedyś Według mnie ten szary pasuje niesamowicie Obudowy dolne i plecy by się przydały czarne żeby pasowało do deski i boczków ale i tak siadło dobrze dawid82 i pioteresz dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioteresz Napisano 24 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 10 godzin temu, DzikuCMS napisał: Obudowy dolne i plecy by się przydały czarne żeby pasowało do deski i boczków ale i tak siadło dobrze Tak tak to napewno będzie czarne DzikuCMS i dawid82 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witboy Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 no te silbergrau siadło tu mega w tych vaderach tylko nie wiem czy jaśniejsza wersja hell by nie była jeszcze wiekszym kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 mialem kiedys coupe w tym kolorze i vadery jasny krem . Mi osobiscie też mega sie podobalo Idzik_e36 i pioteresz dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 Ta szarość pasuje tu idealnie. pioteresz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 Jak wyżej ten kolor tu siedzi jak ta lala, chociaż ja np osobiście bym spróbował jeszcze jakieś rude pioteresz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 18 godzin temu, Sopel94 napisał: Jak wyżej ten kolor tu siedzi jak ta lala, chociaż ja np osobiście bym spróbował jeszcze jakieś rude @pioteresz z coupe i z cabrio możemy zawsze przymierzyć pioteresz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioteresz Napisano 7 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Mała aktualizacja Wnętrze lada dzień jedzie do tapicera, zakupiłem bardzo ładne czarne stelaże, na których poskładamy vadery Wpadną również soczewki ZKW po kompleksowej renowacji i przeróbce na BH w AutoDream Do kompletu nowe kierunkowskazy z ASO które zostaną przyciemnione folią. Dodatkowo kupiłem górną osłonę chłodnicy z wersji M Utaś_e36, MAREK GERMAN, atos1987 i 6 innych dodali reakcje 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Stelaże sztos Osłona chłodnicy jaki ma numer? pioteresz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Godzinę temu, ogo2103 napisał: Osłona chłodnicy jaki ma numer? 51 71 2 252 268 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Dobra robota, teraz już wiem kogo te lampy na profilu grabola w AutoDream Pozdro pioteresz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Jest pięknie To jest mój faworyt w tym roku do ELITE pioteresz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipss Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca Wszystko pięknie tylko szkoda, że klosze takie wypiaskowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioteresz Napisano 12 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 19 minut temu, Filipss napisał: Wszystko pięknie tylko szkoda, że klosze takie wypiaskowane. Tak jak napisałem, są to lampy po renowacji i 20 letnie klosze po polerce, delikatne odpryski mają prawo być ale uważam że i tak wyszło całkiem dobrze i myślę że na aucie już nie będzie to tak widoczne Wiem że można było kupić nowe klosze i będzie igła ale postanowiłem póki co uratować to co mam MAREK GERMAN i Sopel94 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipss Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca No dobra, sam mam polerowane klosze i były mega odpryski. Da się to wyciągnąć na 0, kwestia chęci. Nie zmienia to faktu, że tam gdzie są wypustki jest nieruszone, a to najbardziej widoczne miejsce po montażu na aucie. Wg mnie lipa, można to zrobić lepiej. Może się przypierdalam, budując auto na takim poziomie, zakładając felgi i fotele za 5 cyfrowe kwoty, psuć efekt takim detalem… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi