Bartek.P Napisano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Robi robotę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz ///3 Napisano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 gdzie robiłes te naklejki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viviek Napisano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 a mi się na pomarańczkach lepiej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_e36.pawel Napisano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 według mnie na tym filmie widać że to auto musi mieć kierunki w bieli i chrom nerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuga Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Minęło sporo czasu a cabrio nadal ze mną (10lat) i cały czas się coś robi przy niej ciągłe zmiany z grubszych rzeczy to Acsy sprzedane kupione BBS RS 8.5/9.5 z rantami 2 i 2.5 cala dla mnie idealnie czysto schludnie, negatyw nie duży, komfort jazdy dużo lepszy, do tego dużo różnych plastików spineczek dopieszczanie szczegółów,Kupiona druga kierownica serducho typowo z E36 i obszyta na wzór oryginału aczkolwiek jeszcze raz będzie poprawiana bo do końca mi się nie widzi wleciały zaślepki zamiast multi ,nie lubię mieć coś co do końca nie działa, a tempomat nie był podłączony i mnie to drażniło, wróciłem do seryjnego nagłośnienie, skrzynia basowa wyleciała teraz w bagażniku czysto schludnie, wleciał licznik z 323ti , naprawiłem latarkę bo była w schowku nie działająca, oddałem sterownik silnika na małe zmiany ews off i szybka odcinka, w planach mam rozebrac zawieszenie belka silnika i coś się tylko da żeby dopiescic dół auta ale na to już potrzeba więcej czasu karole46, DarkO, Scythe i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Jest pięknie! JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Detale są najważniejsze, projekty robią się wtedy grube , zwykły typ nie zrozumie my tak Dobra robota Pozdro Fuga dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Nie potrzebnie założone pomarańcze- postarza to auto jak dla mnie Vitek_Słupsk dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 29 minut temu, dyziux666x napisał: Nie potrzebnie założone pomarańcze- postarza to auto jak dla mnie zgodzę się w 100%. ogólnie kawał fajnego Cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 No wkońcu Fuga wrócił , szczerze to myślałem że skończyleś przygodę z cabrio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuga Napisano 21 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 23 godziny temu, MAREK GERMAN napisał: Detale są najważniejsze, projekty robią się wtedy grube , zwykły typ nie zrozumie my tak Dobra robota Pozdro Dokładnie nic dodać nic ująć 17 godzin temu, dyziux666x napisał: Nie potrzebnie założone pomarańcze- postarza to auto jak dla mnie Zdjęcia a rzeczywistość to dwie różne sprawy moim zdaniem jest fajny kontrast i na tą chwilę nic nie zmieniam ,a miałem już białe, ciemnych nie założę 8 godzin temu, JACHU napisał: No wkońcu Fuga wrócił , szczerze to myślałem że skończyleś przygodę z cabrio.. Niee skończyłem i długo jeszcze nie skończę E36 mnie najbardziej przekonuje,znam każdy szczegół tego auta i czy to cabrio czy jakieś inne E36 zawsze będzie JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Jak dla mnie te pomarańczowe kierunki tutaj fajnie się zgrywają z tylnymi lampami i Estoriblau. Jest taki specyficzny klimacik PaatrykŁMŻ i Fuga dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Piękny estoril , auto ładnie, równo, estetycznie poskładane , a mimo wszystko coś mi nie pasuje. Mam wrażenie że kolor ten nie do końca wspólpracuje z klasyką jakiej chciałeś nadać temu autu tymi pomarańczowymi kierunkami . Daj biały kierunek i I stopien przyciemnienia ppv ,a lampy zrób black hella jezeli zdecydowales sie na czarny grill i mysle ze bedzie dobrze. Tylne lamy orgi biale kierunki . Reszta auta kozak . Nawet te czarne sporty z tym kolorem graja. Piekne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz Napisano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Jest piękna I kiedyś będzie moja. Podejście do detali pedantyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuga Napisano 2 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Ciąg dalszy prac nad cabrio, rozebrałem elementy przedniego zawieszenia łącznie z wydechem i wszystkimi osłonami. Standardowo wszystkie śrubki blaszki pojechały do ocynku , belka silnika x brace stabilizator do malowania proszkowego reszta części będą albo nowe albo odświeżone, wydech wracam do seryjnego męczy mnie jazda głośnym wydechem i jak da się zauważyć staram się doprowadzić do OEM wyglądu Mam problem z pompą wspomagania kupiłem z mayla nową ale po jakimś czasie wyzygała olej nie wiem co teraz kupić może jesteście w stanie polecić , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Ja pompę wspomagania robiłem tutaj 2-3 lata temu i chodzi https://allegro.pl/oferta/pompa-wspomagania-bmw-e36-e38-e39-e46-zf-drift-8308720418 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 10 godzin temu, MAREK GERMAN napisał: Ja pompę wspomagania robiłem tutaj 2-3 lata temu i chodzi https://allegro.pl/oferta/pompa-wspomagania-bmw-e36-e38-e39-e46-zf-drift-8308720418 Pozdro Pasuje pod m54? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Tak ja mam m54b25 Ori silnik w compakcie , ale wiadomo napisz do niego albo dzwoń , u mnie jak na razie działa , gość daje instrukcje obsługi itp itd tak żeby lipy nie było i nawet w razie czego można być z nim na łączach , spoko gość Pozdro DzikuCMS dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuga Napisano 3 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 26 minut temu, MAREK GERMAN napisał: Ja pompę wspomagania robiłem tutaj 2-3 lata temu i chodzi https://allegro.pl/oferta/pompa-wspomagania-bmw-e36-e38-e39-e46-zf-drift-8308720418 Pozdro Dziękować MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 W dniu 2.02.2023 o 21:17, Fuga napisał: Ciąg dalszy prac nad cabrio, rozebrałem elementy przedniego zawieszenia łącznie z wydechem i wszystkimi osłonami. Standardowo wszystkie śrubki blaszki pojechały do ocynku , belka silnika x brace stabilizator do malowania proszkowego reszta części będą albo nowe albo odświeżone, wydech wracam do seryjnego męczy mnie jazda głośnym wydechem i jak da się zauważyć staram się doprowadzić do OEM wyglądu Mam problem z pompą wspomagania kupiłem z mayla nową ale po jakimś czasie wyzygała olej nie wiem co teraz kupić może jesteście w stanie polecić , Czystość nie tylko na zewnątrz to coś co kreci nas wszystkich. Bardzo dobry ruch. Sam mam zrobione tylne zawieszenie w ocynki i mimo że tego nikt nie widzi to ja mam świadomość że jest tam zrobiona dobra robota. Vitek_Słupsk, Fuga i MAREK GERMAN dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz Napisano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 Po 7 latach męczenia Krzysia auto zmieniło właściciela. Od wczoraj w moich rękach Jakie plany? Odkuć się finansowo i powoli działać przy obu E36 Cabrio. Pozdro! Scythe dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz Napisano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2023 Cześć, aktualny stan auta - założone motorsporty Styling 24 w dwóch szerokościach i trochę auto dźwignięte do góry. Po Krzyśku prócz dachu i jakiś pierdół typu uszczelka nie ma co zbytnio robić. W przyszłym roku oddam Estorila na zrobienie nowego dachu i dalej będę się cieszył jazdą. Plus czarnej tapicerki - względnie łatwiej dostać czarne Vadery DzikuCMS, Lelek i Vitek_Słupsk dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2023 Fajnie wyglada na tym kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2023 Ja bym bardziej wrocil do białych kierunków-dużo lepiej auto wyglądało na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz Napisano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 Siemanko, co do białych kierunków - temat wraca jak bumerang może kiedyś. Wczoraj dotarł do mnie set alufelg na sezon. Chciałem coś czego jeszcze na E36 nie miałem Padło na Mille Miglia 2000, w konfiguracji 8.5J ET13 oraz 10J ET25. Ranty 2.5" oraz 3". Rotor pomalowany w Shadow Chrome, śrubki chrom i rant poler. Zastanawiam się nad oponami na tył. Myślę nad 215/40. Obawiam się, że 225/35 będzie cienka jak dętka od roweru. Ktoś ma u siebie 215/40 na 10J? Docelowo i tak szukam AC Schnitzer Rennsport 1 ale nie lubię przepłacać Także na spokojnie zerkam, może coś się trafi. Remek, Thepiekarz, Kinga323i i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi