JACHU Napisano 20 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 7 minut temu, ogo2103 napisał: Tak, będą 18" acs typ 2 bo typ1 nie mogę znaleźć w 16 calach, nawet za granicą (czy w ogóle były szesnastki?) 15 napewno ale z 16 się nie spotkałem. RH XD takie jak u Dawida Pruchnika poprzednie koło nie rozmyślałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 33 minuty temu, JACHU napisał: 15 napewno ale z 16 się nie spotkałem. RH XD takie jak u Dawida Pruchnika poprzednie koło nie rozmyślałeś ? Z RH xd też jest problem. Obie felgi są w 15 oraz w 17" ale nie ma tych nieszczęsnych szesnastek - jedynie acs typ 2 znalazłem. Nie pali mi się więc baza na rotory jeszcze może poczekać, tym bardziej że bębny i ranty mam już zarezerwowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 10 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Pamietaj aby dzień święty święcić:) Dzisiaj troszkę pogrzebaliśmy, zgrywamy detale i pierdoły. Dzięki @Rybkaza uszczelki! Choc moje z zewnątrz nie były złe, okazały się totalnym szmelcem. O dziwo sama blacha przy uszczelce zdrowiutka! No i znowu coś tam poprawiliśmy. Dekory wysłane do carbonu , wpadnie również dokładka w carbonie na przedni zderzak. Po tym wszystkim czeka już powłoka grafenowa od G-Finity , także korekta i Gruby detailing. Pozdro!! Lelek, Rybka, Thepiekarz i 3 innych dodali reakcje 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 10 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia No to od razu aktualizacja:) Wygłuszenie maski również dostało nowe życie. Lelek, Bartek.P, Tomajx6m i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Elite dodała właścicielowi jeszcze większego kopa, to szanuję Pozdro mordko JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 12 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia To będziemy zgrywać kolorki:) Odebrałem dzisiaj również podświetlaną gałkę M no i oświetlenie komory silnika. Teraz tylko czasu trzeba by poskładać. Na próbę wrzucę zwykle pasy , jak siądą idę w motorsporta. Pozdro MAREK GERMAN, Vitek_Słupsk i Thepiekarz dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 1 godzinę temu, JACHU napisał: To będziemy zgrywać kolorki:) Odebrałem dzisiaj również podświetlaną gałkę M no i oświetlenie komory silnika. Teraz tylko czasu trzeba by poskładać. Na próbę wrzucę zwykle pasy , jak siądą idę w motorsporta. Pozdro Jak z jakością tych pasów? Myślę nad nimi do swojego Cabrio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 12 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 17 minut temu, Vitek_Słupsk napisał: Jak z jakością tych pasów? Myślę nad nimi do swojego Cabrio. Nie najgorzej , rodzaj możesz sobie wybrać. Z tego co wiem to różne półki są, ale to zdobyczne do przymiarki koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Ktoś podpowie ? Czy to jest włącznik jaki powinien być od lampki komory czy raczej taki jak na doświetleniu bagażnika na przednim pasie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Tak powinien wyglądać włącznik do lamki komory silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Zobacz sobie u Tomka w temacie ma taki stycznik założony na pasie przednim właśnie do lampki komory Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 43 minuty temu, Thepiekarz napisał: Tak powinien wyglądać włącznik do lamki komory silnika. Też tak myślałem, choć czytam że na tym też działa ale dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 6 minut temu, MAREK GERMAN napisał: Zobacz sobie u Tomka w temacie ma taki stycznik założony na pasie przednim właśnie do lampki komory Pozdro Wiem Marku już z nim gadałem ale w necie są różne opinie dlatego wolałem się upewnić:) Pozdro MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Ten pierwszy wystepowal w pierwszych rocznikach e36, drugi szedl bodajze od ok 94 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 44 minuty temu, Vitek_Słupsk napisał: Ten pierwszy wystepowal w pierwszych rocznikach e36, drugi szedl bodajze od ok 94 roku. Czyli oba są ori ale różnią się rocznikowo tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia W dniu 13.04.2023 o 18:21, JACHU napisał: Ktoś podpowie ? Czy to jest włącznik jaki powinien być od lampki komory czy raczej taki jak na doświetleniu bagażnika na przednim pasie ?? Wg. mnie to ten był montowany do lampki - mam taki sam i używa się go również przy alarmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 15 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Lampka na swoim miejscu. Wziąłem się również za przymiarki koloru pasów i hmm , nienajgorzej. Fakt jest taki że rozjeb.... czarny pas wiec póki co muszą zostać te. Jak dla mnie to i tak nie będą się rzucać w oczy jak nie będą wpięte. Żaróweczka do zmiany na białą i bajka:) Pozdro Thepiekarz, MAREK GERMAN, Lelek i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 17 godzin temu, JACHU napisał: Lampka na swoim miejscu. Wziąłem się również za przymiarki koloru pasów i hmm , nienajgorzej. Fakt jest taki że rozjeb.... czarny pas wiec póki co muszą zostać te. Jak dla mnie to i tak nie będą się rzucać w oczy jak nie będą wpięte. Żaróweczka do zmiany na białą i bajka:) Pozdro Odpaliłeś lampkę na tym styczniku nowszym czy starszym ? Jeśli tym nowszym to skąd go dorwałeś ? Też u siebie muszę to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 16 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 3 godziny temu, qbak napisał: Odpaliłeś lampkę na tym styczniku nowszym czy starszym ? Jeśli tym nowszym to skąd go dorwałeś ? Też u siebie muszę to zrobić W sumie narazie na żadnym z nich wrzuciłem pod maskę taki sam jak jest w bagażniku. Wala sie to gdzieś na warsztacie więc muszę poszukać i podmienić. Mniej kabla na nowszym. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 1 godzinę temu, JACHU napisał: W sumie narazie na żadnym z nich wrzuciłem pod maskę taki sam jak jest w bagażniku. Wala sie to gdzieś na warsztacie więc muszę poszukać i podmienić. Mniej kabla na nowszym. Pozdro ok, rozumiem. Masz pomysł gdzie szukać takiego stycznika ? ASO ? Jakiś numer części ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 30 minut temu, qbak napisał: ok, rozumiem. Masz pomysł gdzie szukać takiego stycznika ? ASO ? Jakiś numer części ? To jest od tylnej klapy w kazdym e36, wiec na szrocie pewnie za grosze wyrwiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 31 minut temu, qbak napisał: ok, rozumiem. Masz pomysł gdzie szukać takiego stycznika ? ASO ? Jakiś numer części ? Jeśli chcesz to masz tutaj numery 61 31 1 379 572 lub 61 31 1 362 792. 2 minuty temu, Vitek_Słupsk napisał: To jest od tylnej klapy w kazdym e36, wiec na szrocie pewnie za grosze wyrwiesz. No akurat nie w każdym E36 bo w Compakcie jest akurat inny. Vitek_Słupsk dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 16 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Sam nie wiem zobaczymy jak dojdą carbony jak to się zgra. Póki co siedzi ! Pozdro qbak dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk_sdze36 Napisano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia W dniu 14.04.2023 o 20:57, ogo2103 napisał: Wg. mnie to ten był montowany do lampki - mam taki sam i używa się go również przy alarmie. Mam taki sam u siebie , auto z alarmem z 97 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 16 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 39 minut temu, patryk_sdze36 napisał: Mam taki sam u siebie , auto z alarmem z 97 roku Właśnie u mnie nie ma alarmu , więc stosuje ten drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi