ryyyan Napisano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 12 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 6 godzin temu, ryyyan napisał: Mordko nie przesadzaj jak widzisz nie ma jakiejś tragedii i chorych kątów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipss Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia Ja bym to obniżył, aktualnie jest komicznie - za szeroko i za wysoko. Vitek_Słupsk i ryyyan dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia Daj więcej fotek jak to leży bo może perspektywa inna pokaże jak leży koło. Bo na 1 zdjęciu jakby był duży kąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 12 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 5 godzin temu, Sopel94 napisał: Daj więcej fotek jak to leży bo może perspektywa inna pokaże jak leży koło. Bo na 1 zdjęciu jakby był duży kąt Zdjęcie było robione blisko , dzisiaj po placu pośmigałem i poprawiłem co nieco, leży to tak. Rybka, DzikuCMS i Thepiekarz dodali reakcje 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 12 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 6 godzin temu, Filipss napisał: Ja bym to obniżył, aktualnie jest komicznie - za szeroko i za wysoko. Napisz to pod 50% tematów z kebsami Niżej zejść się już nie da bo położę błotnik na oponie. Jest jak bozia przykazała , po delikatnych poprawkach wrzuciłem zdjęcia. A szeroko miało być. Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia A jaka masz oponę założoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 13 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 13 minut temu, dyziux666x napisał: A jaka masz oponę założoną? 225/35/17 Yokohama S Drive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia Jest pięknie Ps. E30 na sprzedaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 14 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 5 godzin temu, ryyyan napisał: Jest pięknie Ps. E30 na sprzedaż ? Piątek , piwerko i mordka moja pisze inaczej haha PS. E30 będzie następne u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia Grubo generalnie ale dla mnie trochę za szeroko( ja lubię jak rant wystaje tylko a opona się chowa )choć to jest stary syndykat jak go pamiętam!oczywiście muszę zobaczyć na żywo bo zdjęcia to zupełnie inny temat Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 10 godzin temu, ryyyan napisał: Jest pięknie To była ironia moje zdanie znasz. Za szeroko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 14 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 5 godzin temu, MAREK GERMAN napisał: Grubo generalnie ale dla mnie trochę za szeroko( ja lubię jak rant wystaje tylko a opona się chowa )choć to jest stary syndykat jak go pamiętam!oczywiście muszę zobaczyć na żywo bo zdjęcia to zupełnie inny temat Pozdro Zgadza się Marku , opinie są różne na ten temat. Zawsze będę mógł zachować rant a bęben odjąć po pół cala:) oczywiście do opini na żywo ale zamysł jest taki aby było grubo Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 14 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 35 minut temu, ryyyan napisał: To była ironia moje zdanie znasz. Za szeroko.. Wiem wiem i dobrze dobrze kolegował i tak się ze mną będziesz a i drina pierdykniesz ryyyan dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia Jest tłuściutko Czekam na więcej update. JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 14 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 10 minut temu, Thepiekarz napisał: Jest tłuściutko Czekam na więcej update. Jak już kebs to tylko tłusty Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 4 minuty temu, JACHU napisał: Jak już kebs to tylko tłusty Nie może być inaczej i w tym przypadku aż cieknie tak jest tłusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia Godzinę temu, JACHU napisał: Wiem wiem i dobrze dobrze kolegował i tak się ze mną będziesz a i drina pierdykniesz Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 14 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia No to kolejny dzień w garażu za nami. Dzisiaj wszystko zostało porządnie skręcone a także odświeżyliśmy plastiki i złożyliśmy wszystko do kupy. Na dzień dzisiejszy tył mamy skończony:) MAREK GERMAN, Thepiekarz, Bartek.P i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo Napisano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 11 minut temu, JACHU napisał: No to kolejny dzień w garażu za nami. Dzisiaj wszystko zostało porządnie skręcone a także odświeżyliśmy plastiki i złożyliśmy wszystko do kupy. Na dzień dzisiejszy tył mamy skończony:) Panie A co to za ostre kąty wydechu JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 14 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 9 minut temu, Cholo napisał: Panie A co to za ostre kąty wydechu Dawny temat , do poprawy jak się uporam z resztą. Cholo dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 4 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego Powoli zmierzamy ku końcowi. Pozdro!! bmw_e36.pawel, gamek2, Thepiekarz i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego Mega z tym czerwonym dachem wygląda ten ryj Pozdro JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 10 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego Zmian ciąg dalszy i początek weekendu:) Pozdro !!! gamek2, Marioos i Thepiekarz dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego Ładnie działasz JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi