Rybka Napisano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 Kąty przygotuj się na 5 i 3,5 żeby siadło I rolka lub wycięcie wewnętrznego rantu tylnego błotnika ( chyba że masz już to zrobione ) Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 24 minuty temu, Rybka napisał: Kąty przygotuj się na 5 i 3,5 żeby siadło I rolka lub wycięcie wewnętrznego rantu tylnego błotnika ( chyba że masz już to zrobione ) Będzie dobrze Jak dla mnie te katy to pokraka w uj. Mega niesmacznie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 51 minut temu, Vitek_Słupsk napisał: Jak dla mnie te katy to pokraka w uj. Mega niesmacznie to wyglada. Jeden lubi, drugi krytykuje, tak było od zawsze i tak będzie. Mi jeszcze nigdy nikt w twarz, oglądając auto na żywo nie powiedział że jest przesadzone, a ja mam w obu e36 5+ z tyłu. Ale za to pisać umią że "pokraka takie kąty" ..Grunt to dobrze dobrane et, opony, spasowanie.... Nie trzeba się oczywiście ze mną zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 9 minut temu, Rybka napisał: Jeden lubi, drugi krytykuje, tak było od zawsze i tak będzie. Mi jeszcze nigdy nikt w twarz, oglądając auto na żywo nie powiedział że jest przesadzone, a ja mam w obu e36 5+ z tyłu. Ale za to pisać umią że "pokraka takie kąty" ..Grunt to dobrze dobrane et, opony, spasowanie.... Nie trzeba się oczywiście ze mną zgadzać Mialem 10,5J17 et 13 z katami 5,5 i szybko z tego sie wyleczylem patrzac na e36 od tylu. Teraz bede mial 10,5 et 26 na negatywie 2,5 stp. I jak dla mnie to niebo a ziemia. Nie krytykuje tego tylko aby skrytykowac. A po drugie ogladajac autko kazdy pionke przybija, odwraca sie na piecie i du** obrabia. Zawsze mowie co mysle, dlatego wielu mnie nie trawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 15 minut temu, Vitek_Słupsk napisał: Mialem 10,5J17 et 13 z katami 5,5 i szybko z tego sie wyleczylem patrzac na e36 od tylu. Teraz bede mial 10,5 et 26 na negatywie 2,5 stp. I jak dla mnie to niebo a ziemia. Nie krytykuje tego tylko aby skrytykowac. A po drugie ogladajac autko kazdy pionke przybija, odwraca sie na piecie i du** obrabia. Zawsze mowie co mysle, dlatego wielu mnie nie trawi Dlatego napisałem że nie musisz się ze mną zgadzać JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 31 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 11 godzin temu, Rybka napisał: Jeden lubi, drugi krytykuje, tak było od zawsze i tak będzie. Mi jeszcze nigdy nikt w twarz, oglądając auto na żywo nie powiedział że jest przesadzone, a ja mam w obu e36 5+ z tyłu. Ale za to pisać umią że "pokraka takie kąty" ..Grunt to dobrze dobrane et, opony, spasowanie.... Nie trzeba się oczywiście ze mną zgadzać U Bućka też było że za szeroko , że kąty a koniec końców dla każdego kot. Nie będzie przesadnych kątów to na pewno , już po pierwszej przymiarce widać. Nie patrząc to już na samym mimośrodzie było około 3 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 31 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 Godzinę temu, JACHU napisał: U Bućka też było że za szeroko , że kąty a koniec końców dla każdego kot. Nie będzie przesadnych kątów to na pewno , już po pierwszej przymiarce widać. Nie patrząc to już na samym mimośrodzie było około 3 stopni Na ori mimośrodowej śrubie można przy obniżonym aucie uzyskać 3-3,5. Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 31 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 19 minut temu, Rybka napisał: Na ori mimośrodowej śrubie można przy obniżonym aucie uzyskać 3-3,5. Będzie dobrze Ale jednak za mało na niej wychodzi aby to jakoś spasować dzisiaj wrzucam wachacze i zobaczymy co wyjdzie. Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 1 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2023 Nowy rok , nowa mordka Najlepszego dla wszystkich !!! gamek2, FireBlade, Vitek_Słupsk i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2023 Teraz jeszcze kierunek musisz ściemnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 1 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2023 5 minut temu, dyziux666x napisał: Teraz jeszcze kierunek musisz ściemnić Tylko żarówki w chromie , nic ciemniej nie będzie , zostają ori mtechnik, Rybka i --=CZARNY=-- dodali reakcje 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Pokaż jak wygląda ta osłona silnika M power. Jak oceniasz jej jakość? Bo też się zastanawiałem nad jej zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 9 minut temu, ogo2103 napisał: Pokaż jak wygląda ta osłona silnika M power. Jak oceniasz jej jakość? Bo też się zastanawiałem nad jej zakupem. Nienajgorzej. Jakość wykonania jest bardzo fajna. Trzeba tylko wymienić śruby przy cewkach na dłuższe przy montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Jachu silnik zmieniales że osłona taka wleciała?czy tak poprostu?! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 20 minut temu, MAREK GERMAN napisał: Jachu silnik zmieniales że osłona taka wleciała?czy tak poprostu?! Pozdro Gadżet Marku póki co Wszystko w komorę wczoraj zamówiłem od M3 , ma być estetycznie mimo że to nie Mka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Jachu, jeżeli to wkrętka to ok - pośmiejemy się ale jak to się dzieje na serio to pewna era tuningu właśnie się zakończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 23 minuty temu, DERO napisał: Jachoo, jeżeli to wkrętka to ok - pośmiejemy się ale jak to się dzieje na serio to pewna era tuningu właśnie się zakończyła Przecież nie wpieprzyłbym pokrywy M powera żeby udawać że to Mka no co ty Ori pokrywa poszła do renowacji Jeszcze mnie zastanawia czy znaczka M3 na klapę nie dorzucić co by z 5 konia przybyło PS. Poczekaj na efekt końcowy DERO dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Jachu , zjedz snikersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Teraz, ryyyan napisał: Jachu , zjedz snikersa Tylko mi Ciebie tu brakowało Teraz wkońcu mogę ze spokojną głową otworzyć tego batona ryyyan dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Dobra pośmialiśmy się ale może ktoś mi podpowie... Montując osłonę z M na przednim pasie jak sobie poradziliście z dolotem do chłodzenia alternatora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Dla mnie poprostu zbedna rzecz , jeśli nie ma silnika M to nie ma sensu zakładać takiej pokrywy!tak samo znaczek M3 czy listwy wew na próg M3 Pozdro, lecisz ale żebys nie przesadził kamster dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 1 godzinę temu, MAREK GERMAN napisał: Dla mnie poprostu zbedna rzecz , jeśli nie ma silnika M to nie ma sensu zakładać takiej pokrywy!tak samo znaczek M3 czy listwy wew na próg M3 Pozdro, lecisz ale żebys nie przesadził Marku , jasna sprawa. Wiem co z czym się je. Apropo listw na próg będą zamienione na M bo na tą chwilę mam M3 , ale to też na ten sezon w planie. Pozdro MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Pięknie mordko !wiem że masz odjebanego kebaba , poprostu czasem zrobić czysto i klasycznie bez zbędnych rzeczy i tyle , ale to moje zdanie , ja jeżdżę comapctem ha ha ha Pozdro i dajesz ostro JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 7 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 16 godzin temu, MAREK GERMAN napisał: Pięknie mordko !wiem że masz odjebanego kebaba , poprostu czasem zrobić czysto i klasycznie bez zbędnych rzeczy i tyle , ale to moje zdanie , ja jeżdżę comapctem ha ha ha Pozdro i dajesz ostro Jasne. Nie byle jakim compactem:) będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 11 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 No to wstępnie spasowane:) Lelek, --=CZARNY=--, Oleeek i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi