MAREK GERMAN Napisano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2021 Będzie dobrze unie też taki kontrast i jest zajebiście , jednolity kolor też spoko ale jednak dodatek czarnego dodaje smaczka Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 19 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Z racji że urlop to już wszystko poskładane mi osobiście robi robotę Pozdro DzikuCMS, jacobs, DarkO i 12 innych dodali reakcje 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 super wyszło, jedynie co ro mieszek i ręczny czarny a podłokietnik "biały" i było by 100% perfekcja jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Dobra robota ! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 za***iscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek89 Napisano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Piękne to się komponuje dałeś mi teraz do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Rewelacyjne zestawienie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 Zajebiście wyszło ale ja bym zamienił kolor rączki ręcznego z podłokietnikiem i byłoby idealnie lub jeszcze mieszki dał na czarno a łokieć jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 8 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Siema forum:) Trochę późno ale zawsze. Chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za to że mogłem wstąpić w szeregi Syndykat Elite , jest to dla mnie mega zaszczyt a także mega kopniak do dalszego działania. Tak też się dzieje więc odświeżam temat:) Niestety FP jakiego miałem został cofnięty z publikacji a tam byłem na bieżąco.( zapraszam do obserwowania nowego : https://www.facebook.com/profile.php?id=100087669630936 . Nie mniej jednak cabrio doczekało się nowego dachu w bordowym kolorze:) Na chwilę obecną zbieramy cały czas graty i uzupełniamy wszystko aby godnie reprezentować Syndykat. Jeżeli chodzi o dalsze prace nad autem to na chwilę obecną z racji tego że mam do wymiany zbiornik paliwa odświeżamy cały dół auta. Zakładamy nowe zawieszenie a także idziemy szerzej z kołami. Nie chce też za dużo zdradzać aby efekt bardziej zaskoczył. Doposażam auto w spryski reflektorów i ide jak zwykle we wszystkie takie same Poniżej troszkę fotek z ostatniego czasu a teraz działamy dalej:) Pozdro Bartek.P, atos1987, KUJON i 8 innych dodali reakcje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Pięknie , stara dobra szkoła syndykatu na kebaba!kolor dachu petarda, reszta gratów też na plus , Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 9 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 7 godzin temu, MAREK GERMAN napisał: Pięknie , stara dobra szkoła syndykatu na kebaba!kolor dachu petarda, reszta gratów też na plus , Pozdro W takim właśnie stylu będę próbował ją utrzymać , wiadomo doposażanie z czasem pewnie będzie kusiło ale chce ją zachować w stylu starej szkoły , nie przesadnie z dachem już trochę poszalałem w sensie kolorystyki. Czekam na ranty i działam , zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję że do GF wszystko ogarnę Marioos i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 Mega projekt kolor dachu dla mnie sztos, czekam na dalsze update w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 Mega kontrast koloru dachu do kasty.za***iscie.Piekna maszyna JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2022 Kolor dachu usiadł tu idealnie. Dobrze działasz JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 12 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2022 Co się udało to się udało.. dziś podziałaliśmy nad reflektorami. Papierki poszły w ruch a na koniec tlenek ceru. Nie obyło się bez problemów ale finalnie będzie co założyć na auto. Setup lamp i kierunków na przyszły sezon zostaje jak na zdjęciu nic ciemniej. Wróciły także świeżo pomalowane nerki a także ostatnie brakujące elementy spryskiwaczy reflektorów. Na półeczkę i ciśniemy dalej. Pozdro Cholo, Marioos, Lelek i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoliniSpeed Napisano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 Dysze to chyba ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 14 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2022 8 godzin temu, PoliniSpeed napisał: Dysze to chyba ode mnie Dokładnie. Nie wiem jak to się stało że znalazły się w paczce u @Marioos:) Marioos dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marioos Napisano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2022 Widzisz nie ma przypadków, musiałem zobaczyć Twoja sztukę i poznać Ciebie by odpalić że swoją Myślę że przed sezonem to na dyszach sie u Ciebie nie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 14 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2022 3 minuty temu, Marioos napisał: Widzisz nie ma przypadków, musiałem zobaczyć Twoja sztukę i poznać Ciebie by odpalić że swoją Myślę że przed sezonem to na dyszach sie u Ciebie nie skończy Coś napewno jeszcze wleci do sezonu trochę czasu zostało Marioos dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 17 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Siema Pany , z racji tego że coraz więcej osób odradza mi pójście w " szerzej " postanowiłem zaczerpnąć opini w tym temacie tu na forum. Na chwilę obecną na aucie jest 8,5 9,5 cala. To , w co chce iść na nowy sezon a ma się to stać na dniach to 9,5 10,5 i stąd pytanie jak myślicie ? Poniżej zdjęcia po przymiarkach 9,5 na przodzie , czekam tylko na ranty i chce atakować tył. Pozdro Thepiekarz i --=CZARNY=-- dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Tragedia. Nie można zrobić 9/10j które wyglada najlepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 17 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 28 minut temu, ryyyan napisał: Tragedia. Nie można zrobić 9/10j które wyglada najlepiej ? Nie skonfiguruje ich tak na tych bębnach z rantami jakie bym chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 To nie ruszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 17 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 17 minut temu, ryyyan napisał: To nie ruszaj Przymiarkę muszę chociaż zrobić bo mi to nie da spokoju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Nie ruszaj, będzie przekombinowane. Jest idealnie. Sopel94 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi