lapka666 Napisano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Niesamowita metamorfoza!!! Szacunek. Grunt to mieć otwarty umysł. Wielu powinno się od Ciebie uczyć bo tyle co tu się ludzi przewinęło z podejściem "a mi tam się podoba" to szkoda gadać. Ty wziąłeś wszystko na klatę i powstało auto godnie reprezentujące syndykat. BRAVO! JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_e36.pawel Napisano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 styl starej dobrej szkoły Syndykatu i efekt taki że oczu nie można od niej oderwać można śmiało powiedzieć ''kwintesencja Syndykatu'' ryyyan dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmasher Napisano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Dnia 3.07.2019 o 10:40, lapka666 napisał: Niesamowita metamorfoza!!! Szacunek. Grunt to mieć otwarty umysł. Wielu powinno się od Ciebie uczyć bo tyle co tu się ludzi przewinęło z podejściem "a mi tam się podoba" to szkoda gadać. Ty wziąłeś wszystko na klatę i powstało auto godnie reprezentujące syndykat. BRAVO! Nieskromnie napiszę, że wiem kto "zapylił" to młode ziarno Utaś_e36, JACHU, goryl i 1 inny dodali reakcje 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Znacie kogoś i możecie polecić jakiegoś ogarniętego tapicera w WLKP który wszyje we fotele paski ?? Póki co w ostatnim czasie udało mi się zamienić wysłużony już hokej zderzaka na nowy , jednak cały czas czuję niedosyt trwają poszukiwania dachu w idealnym stanie ponieważ ten także jest już trochę wysłużony ale cabrio ma się dobrze , wciąż cieszy oko . Zostawiam fotkę z małego spotu Thepiekarz, Wypych, gamek2 i 5 innych dodali reakcje 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2019 Świzdu gwizdu no i elitarny weekend poszedł w piz...u Mordy dziękuję za kolejny mega event , teraz czekać do przyszłego roku mam nadzieje że z kolejnymi pozytywnymi zmianami ... Dziękuje za każde pozytywy jakie podczas tego weekendu usłyszałem ! Gratulacje dla wszystkich zasłużonych ! Coś tam już w internetach się pojawiło , więc zostawię to tutaj dawid82, Michaś 523i, Bartek.P i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2019 Jachu , fajnie było moc prowadzić prezentację twojego pięknego kebaba. Do zobaczenia ! JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wypych Napisano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2019 Sceneria tego Molo jak w jakimś filmie gangsterskim pl produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Utaś_e36 Napisano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Jachu dzieki Tobie mam kilka inspiracji na przyszły sezon! Fajnie sie było spotkać i napierdolić razem Do następnego. ryyyan dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 2 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 Siema wszystkim. Jako że dawno nic nie dodawałem w temacie postanowiłem trochę zaktualizować co wydarzyło się od kwietnia tego roku ponieważ ostatnie 1,5 roku nie zadziało się kompletnie nic ze względu na pandemiczny styl pracy. Z niektórymi już się w tym roku widziałem i jeszcze się zobaczę na pewno ale trochę o aucie. Pierwsze z czym ruszyłem w kwietniu to zmiana hamulcy na 330 , cały zestaw leżał już dość długo gotowy do montażu jednak dopiero wpadł w tym roku. Drugą rzeczą jaka mnie strasznie denerwowała w tym aucie to tył. Dokładka zderzaka docięta z jednej na dwururkę oraz grube rysy na zderzaku wizualnie wyglądały tragicznie. Zderzak a przy okazji także maskę dałem do lakierowania a i dokładka wpadła nowa Auto jak wielu zwracało mi uwagę miało trochę wgniotek , więc zostały one również usunięte w tym roku . Na dniach będzie montowany także nowy customowy wydech od proexu gdzie już jestem ciekawy jak będzie gadał Wisnia135i, atos1987, KUJON i 10 innych dodali reakcje 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 Jachu wrzuć foty tak żeby się wyświetlały od razu a nie żeby trzebabylo w link klikać JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 2 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 16 minut temu, ryyyan napisał: Jachu wrzuć foty tak żeby się wyświetlały od razu a nie żeby trzebabylo w link klikać Mówisz i masz ryyyan dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 Ta tarcza za tym schnitzerem wygląda obłędnie! JACHU i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 W miniony weekend udało się poskładać pomalowane elementy a także wleciał wydech , gdzie fajnie udało się spasować końcówki z dyfuzorem. Wkońcu od du.y strony też to jakoś wygląda:) W niedziele zaś poprawialiśmy niektóre elementy na których było widać już dosyć spore swirle. W tym tygodniu mają do mnie dotrzeć czarne plecki oraz miski foteli , zobaczymy czy siądzie Pozdrawiam lapka666, Lelek, dejw i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Jakim środkiem robiłeś polerkę i jaką masz maszynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 13 minut temu, lapka666 napisał: Jakim środkiem robiłeś polerkę i jaką masz maszynkę? Maszynka to rotacja Masnera , natomiast pasta to finish od Rupesa Da-Fine. lapka666 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Dobra robota!plecki czarne na tak, ja sam mam tak zrobione i jest kontrast za dużo jednego koloru to też może być ujowo Reszta wiadomo na duży plus Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 19 godzin temu, JACHU e36 Cabrio 328i napisał: Maszynka to rotacja Masnera , natomiast pasta to finish od Rupesa Da-Fine. Jachu a używasz tylko Rupesa Da-Fine czy wcześniej jeszcze coś leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 10 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, lapka666 napisał: Jachu a używasz tylko Rupesa Da-Fine czy wcześniej jeszcze coś leci? Teraz przy swirlach tylko tego finisha , wcześniej dla mocniejszego docięcia Koch H802 heavy cut. lapka666 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 Matko jak ona wygląda!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek89 Napisano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 Pięknie Jachu działasz na molo chętnie zobaczę i posłucham do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Utaś_e36 Napisano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 W dniu 10.08.2021 o 10:27, JACHU e36 Cabrio 328i napisał: Teraz przy swirlach tylko tego finisha , wcześniej dla mocniejszego docięcia Koch H802 heavy cut. E nie lepiej one stepa użyć? masz 3 w jednym. pasta one step od 3D daje radę! lapka666 i DzikuCMS dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 13 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 16 godzin temu, Utaś_e36 napisał: E nie lepiej one stepa użyć? masz 3 w jednym. pasta one step od 3D daje radę! I tak pady trzeba zmieniać dwuetapową korektę robiłem już jakiś czas temu i nie wpadłem na taki pomysł aby szukać takiej pasty bądź co bądź teraz tylko finishem lecę co jakiś czas Utaś_e36 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 17 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Dzisiaj wzięliśmy się za fotele co mówicie ??? Według mnie będzie kontrastować ale zobaczymy jak wleci na swoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Paaaane, a gdzie elektryka ? Malowałeś ?Jeśli tak to opowiesz jak to zrobiłeś ? Bo ja chyba szarych elektryków poliftów nie znajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 18 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2021 8 godzin temu, qbak napisał: Paaaane, a gdzie elektryka ? Malowałeś ?Jeśli tak to opowiesz jak to zrobiłeś ? Bo ja chyba szarych elektryków poliftów nie znajdę... Elektryka z czasem pewnie nie malowane wszystko przełożone. Michaś 523i i Radek89 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi