Wypych Napisano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Kurde z tym wnętrzem zaraz inaczej, jest pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 23 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Szczerze to nie spodziewałem się tylu pozytywów od was wszystkich Najważniejsze że dzięki społeczności Syndykatu wszystko zaczęło iść we właściwą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Na żywo robi robote. Świetnie to wygląda. Kontrast wnętrza z lakierem jest mega. Bylo na czym zawiesić oko na 3erfest. Pozdro. JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goryl Napisano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 temat ma raptem dwie strony , a dla mnie to jest PD !!.... jak bym miał robić e36 cabrio to mogłoby wyglądać właśnie tak lapka666 i JACHU dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Dokładnie. Jak ktoś umie otworzyć oczy to zrobi cuda. Ludzie zamknięciu próbują dalej... PD jak nic... po zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Skoro temat ma tylko dwie strony , to może podzielę się z wami jaką drogę przeszedłem z tym samochodem . Po sprzedaży coupe padła decyzja na kebaba w cabrio . Samochód w sumie zakupiłem przypadkowo . Odbyło się to tak że znalazłem dosyć fajny egzemplarz ( po zdjęciach ) więc pojechałem obejrzeć co okazało się totalnym dnem ... zdjęcia jak okazało się były stare auto poszerzone pod 11,5 cala na tyle przód również rozgrzebany , po odpaleniu silnika jeden stuk łańcucha . W drodze powrotnej gdzieś na stacji wszedłem przeszukać jeszcze trochę ogłoszeń przy drodze powrotnej . 2.8 z Vinu , cóż jedziemy zobaczyć .. Auto nie było w zbyt dobrym stanie wizualnym ale fakt motoru z Vinu wziął górę i tak oto auto wyglądało po zakupie pod koniec 2016 roku: Tak wyglądała baza tego co jest teraz , oczywiście pierwsze mody które porobiłem poszły w nieco złym kierunku , ale to sukcesywnie będę umieszczał aby pokazać trochę historii samochodu . Marioos dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Wstyd mi będzie za to co robiłem , ale rozwińmy to . Pierwsze koło w tym samochodzie , oczywiście po definicji wiejskich zlotów , spotów pod tesco było OZ ceres , listwy szerokie na drzwiach made in china , nie trzymające się wogóle kupy i wyrzycenie dokładek dokładki zderzaka Nie wierzę sam jak patrze na te zdjęcia . Pierwszy zlot gdzieś tam w Dobrzycy. Teraz już wiem tragedia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Pod koniec roku 2017 , zmieniła się całkowicie koncepcja , i szczerze powiedziawszy do tej pory nie wiem dlaczego. Koło Styling 37 nie było złym wyborem , ale resztą całkowicie zepsułem to auto , jak na laika przystało . Ciemny front , fatlip , ciemne szyby , lampy , kwadratowe tablice ... w tamtej chwili myślałem że to jest naprawdę fajne . Jedyne co mi się w tamtym czasie udało to skręcane listwy progowe , tylny zderzak ze zwykłego dyfuzora na ori m pak i customowy wydech . Z początkiem roku 2018 auto wyglądało jak niżej , a ja zrobiłem już wtedy z siebie głupka i wysłałem zgłoszenie na GF Teraz na to patrze z czym do ludu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Ja pierdole co Syndykat zrobił z tym samochodem ! Jestem dumny dyziux666x, Kempin95, feconi i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Błądziłes troche ;) teraz jest pięknie JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Zaczęło się myślenie nad wnętrzem i tak naprawdę od tego się wszystko zaczęło ... Trafiłem na pewne ogłoszenie dość ciekawych sportów z indyviduala .... i tak trafiłem do Vmashera . Wtedy też pierwszy raz dostałem się na 3er fest Kozienice 2018 i w okresie od kwietnia do 3era auto zmieniło się diametralnie , wnętrze , koła BBS RS 2 , doposażyliśmy auto w PDC , pełne OBC . Skąd ten pomysł ?? Udało się dostać na GF więc zaczęło się ogłądać samochody a jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia . To nie było jeszcze to , ale na GF 2018 udało się wjechać . Do samego eventu zmieniłem lampy , wyrzuciłem fatlipa , i doprowadziłem front do normalności : Finalnie auto przed GF wyglądało tak : vmasher i Marioos dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Choć wiedza jeszcze była nie taka , po GF się zmieniło kompletnie wszystko . Wy wszyscy jesteście odpowiedzialni za zmiany finalne w tym aucie ! bez was była by to dalej ciemnota . Zaraz po GF zaczęło się szukanie części aby samochód mógł godnie w tym roku wjechać na GF. Nie obyło się bez kłopotów ale po GF 2018 nie było już mowy o żadnych kompromisach . Vadery , cupholder polift , ori radio , multi , koła , elementy które wymagały poprawy , chińszczyzna zmieniona na ori . Wszystko na co zostałem nakierowany . To właśnie tak działa Syndykat. Dzięki wam wszystkim wyszło coś takiego : szubik1997, KUJON, Thepiekarz i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Co ten syndykat robi z ludzi zmiana 180 stopni. Gratuluje zmian i podejścia. Piękne auto. Ps. W tym roku będę pierwszy raz na GF i zastanawiam się czy jak wrócę to żona mnie rozpozna ryyyan dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 19 minut temu, Bartek.P napisał: Co ten syndykat robi z ludzi zmiana 180 stopni. Gratuluje zmian i podejścia. Piękne auto. Ps. W tym roku będę pierwszy raz na GF i zastanawiam się czy jak wrócę to żona mnie rozpozna jak zaczniesz hurtem części kupować to bardziej bym się bał o eksmisję niż rozpoznanie powtórzę to co wszyscy, zestawić fotki z początku modyfikacji a z finalnego setupu - aż uwierzyć nie można. Bartek.P dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Piękna przemiana! I będą dziecioły pierdolić na fejsbuku że takie same , że to tylko koła i gwint ... itp itd a to jest właśnie kwintesencja jak powinno wyglądać auto! Ten styl jest jak garnitur- zawsze elegancki i nigdy nie wyjdzie z mody KUJON dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisnia135i Napisano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 @dyziux666x no tak to jest ale większość ludzi się nie zna więc dla nich to zawsze będzie tylko koło i nisko i nic więcej a prawda taka że koszty tych modów nie raz kosztują 3x tyle ile auto jak nie więcwj a ilość zmian jest taka że tak naprawde to auta zrobione na nowo i nie jedno w lepszym stanie jak paro letni samochód... Ale z kim my mamy rozmawiać jak większość ludzi idzie po taniości aby było i tyle... Po co kupić "oklepane" 1tlg jak w tej cenie można kupić chinola i się podniecać jakei to koło... I tak samo reszta części aby jak najtaniej aby było... ch** że to potem ani nie leży, ani nie pasuje ale ważne że jest... Właśnie takie mody i powolne dążenie do celu ale na markowych częściach lub oem odróżnia dobrw peojekty od byle gówna... Co do auta masakra jaka różnica...auto piękne co tu dużo mówić.... Co te syndykaty xd KUJON, dyziux666x i JACHU dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Richie_G Napisano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Niezła metamorfoza! Jak na żywo wygląda tak dobrze jak na tych zdjęciach to pewnie w tym roku zabierasz OREO do domu Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Jako że też byłem , pochwalę się fotkami co prawda te same co u Daniela Michasia ale tylko jego zasługa że je mam Jeszcze raz wielkie dzięki że mogłem tam z wami być ... AdRRian, KUJON, vmasher i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Jachu piekne Cabrio! Do zobaczenia na Molo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmasher Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Dnia 28.05.2019 o 10:58, JACHU e36 Cabrio 328i napisał: trafiłem do Vmashera i wyszło na to że jednak moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Maszer długie kolejki do Ciebie? Też chce tam trafić xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 W miniony weekend wybraliśmy się na Dub It do Kielc było zacnie . Wrzucam kilka fotek ... Zdecydowałem się na założenie Hardtopa na ten event i to był strzał w 10 , jedyne e36 cabrio z hardem ryyyan, KUJON, Cholo i 9 innych dodali reakcje 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Cud miód malina ! JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Kawał dobrej roboty!!! JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Ty kur.... Z tym twardym dachem była najladniejszym autem dubit plus reszta syndykatu. Jak na dubit jestem regularnie tak jeszcze takiej reprezentacji nie było. JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi