JACHU Napisano 25 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 6 minut temu, MAREK GERMAN napisał: Pięknie wygląda ale nisko mega! Tak myślę że może ten carbon co masz w środku też okleic ta samą folia co masz flipa Pozdro Taki jest dokładnie plan MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 5 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2023 Kolejny Germanfest za nami. To był mega udany weekend. Fajnie było się znowu spotkać z wami wszystkimi! Udało się nawet zrobić jakąś sesyjkę małą:) Widzimy się na MOLO! Dla organizatorów mega szacun za kolejny taki event na takim poziomie! Pozdro jacoo, atos1987, Bartek.P i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 Dzięki byku. JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Żółte blachy super pasują do tego auta!!! Tomajx6m i JACHU dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 7 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 5 minut temu, marcin607 napisał: Żółte blachy super pasują do tego auta!!! Też mi to fajanie siadło. Czekam na fotki z sesji i zobaczymy jak to będzie wyglądało w wersji pro. Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2023 Nie jestem zwolennikiem żółtych blach z kilku powodów ale fura mega inspiruje i czekam na więcej fotek JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2023 Jest sztos na żywca, dobra robota. JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 9 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 13 godzin temu, ogo2103 napisał: Nie jestem zwolennikiem żółtych blach z kilku powodów ale fura mega inspiruje i czekam na więcej fotek Żółte blachy oczywiście są fejkowe. Zostaje na normalnych:) Też już się nie mogę doczekać fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 9 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 12 godzin temu, Thepiekarz napisał: Jest sztos na żywca, dobra robota. Byłeś w stanie oblukać wogóle ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 7 godzin temu, JACHU napisał: Byłeś w stanie oblukać wogóle ?:) W porównaniu do innych to jak najbardziej JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 10 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 Mała zapowiedź sesji jaką wykonał @sharpnest_podczas Germanfest International Chotowa 2023. Czekamy na pełną odsłonę. Pozdro Tomajx6m, KUJON, Rybka i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 12 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2023 No to jest:) wyczekiwana sesja podczas Germanfestu wykonana przez @sharpnest_. Pozdro Tomajx6m, ogo2103, Bartek.P i 7 innych dodali reakcje 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 31 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Troszkę wolnego na urlopie i przypominajka z obsługi aparatu.. Trochę pofocone. Pozdro --=CZARNY=--, Bartek.P, Tomajx6m i 6 innych dodali reakcje 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 B.dobre foty. JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Fotki kozak, nie przesadzone jak nie raz u fotografów Pozdro Mordko JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 8 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2023 Germanfest MELO na MOLO przeszedł do historii... Co to był za event!! Kilka strzałów od Marcina Klingera. Mało kto zauważył ale po E36 meetingu padła decyzja na powrót do normalnych listw i zrezygnowałem z obrysówek , jakoś nie za bardzo mi pasowały , jak ma być ciemno to niech będzie Apropo cały czas zastanawiam się nad frontem czy nie przyciemnić całości włącznie z halogenami , choć w ty momencie fajnie to kontrastuje. W planach posezonowych są napewno przednie lampy regeneracja i praca nad porządnym detailingiem wnętrza. Pozdro Thepiekarz, --=CZARNY=--, pioteresz i 6 innych dodali reakcje 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2023 Powiem Ci że nie zauważyłem że obrysowek nie ma hehehe , ale tak czasem jest że są i zaraz nie ma , jak masz drugi zestaw do przyciemnienia na sztukę żeby zobaczyć czy będzie lepiej do dzialaj , z ciemnym frontem może być grubo Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekE36 Napisano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2023 Ja bym dał zaślepki zamiast halogenów Filipss dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2023 za***iste miejsce z Tokiem wybraliście. Jak one tam się obie komponowały to nie mam pytań, ilekroć nie przechodziłem obok nich to cały czas wykręcało mi kark. JACHU i Tomajx6m dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 10 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2023 W dniu 8.09.2023 o 21:32, atos1987 napisał: za***iste miejsce z Tokiem wybraliście. Jak one tam się obie komponowały to nie mam pytań, ilekroć nie przechodziłem obok nich to cały czas wykręcało mi kark. Celowaliśmy w to aby stanąć gdzieś na boku Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 10 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2023 W dniu 8.09.2023 o 14:54, MAREK GERMAN napisał: Powiem Ci że nie zauważyłem że obrysowek nie ma hehehe , ale tak czasem jest że są i zaraz nie ma , jak masz drugi zestaw do przyciemnienia na sztukę żeby zobaczyć czy będzie lepiej do dzialaj , z ciemnym frontem może być grubo Pozdro Nie mam drugiego zestawu , ale to nie problem Marku po sezonie . Mamy trochę czasu do kolejnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 No nie obrysy niech wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 25 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 W dniu 21.11.2023 o 09:27, Michaś 523i napisał: No nie obrysy niech wrócą Trochę mi tutaj jednak nie pasowały.. Tomajx6m i Rybka dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 14 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 Siema , nic szczególnego ale zawsze coś. Zbroimy się na przyszły sezon i wkońcu spróbujemy z Hankookami. W realizacji jest również temat kloszy , które pojechały do regeneracji bo obecne były już trochę zmęczone. Cabrio ma się dobrze , zimuje sobie w ciepłym garażu regularnie odpalane. Pozdrawiam mordki! ogo2103, Tomajx6m, ARO i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 W dniu 21.11.2023 o 09:27, Michaś 523i napisał: No nie obrysy niech wrócą Nieeeeee JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi