JACHU Napisano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Witam , chciałem przedstawić swoje auto jakim jest E36 Cabrio 328i. W trakcie modyfikacji było kilka odskoków nie w tym kierunku jaki powinien być , ale odpowiednie osoby ukierunkowały mnie w tym temacie i myślę że idzie wszystko w dobrym kierunku. Auto w wersji indyvidual z 98 roku z silnikiem m52b28 fabrycznym. Mody jakie zostały wprowadzone : -Wnętrze comforty zostały zmienione na sportsitze ( w późniejszym czasie w planach vadery ) -Zwykłą kierownice zastąpiono kierownicą M -Dołożone zostało pełne OBC -W planach także ma wjechać ori radio -Zegary napewno nie wszystkim się spodobają przerobione w stylu M , wyglądają jak wyglądają ale jest estetycznie -Dołożony kompletny M pak poza lusterkami -Dołożone PDC -Silnik seria nic nie przerabiane ( w planach kolektor M50 ) -Zawias gwint -Wydech seria od kolektora do katów katy na miejscu , końcowy wybebeszony , dość przyjemnie się słucha ( domowa robota ) -Szpera 40% -Koła BBS RS II 8,5 j et22 przód , 10j et 26 tył Na tą chwilę w planach zająć się ogólną kosmetyką ... LOTNIK, vmasher, Marioos i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Zatwierdzam, a zdjęcia to wklejasz tylko link bezpośredni do fotki w oknie wpisywania posta i tyle samo powinno się wyświetlić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz Napisano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Piękna. Czysto i ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmasher Napisano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 To koło siedzi naprawdę wspaniale w e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafael Napisano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 bardzo przyjemne cabrio,wysunalbym troszke przednie kola wzgledem tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdRRian Napisano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Sympatyczna wersja tapicerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Americano Napisano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Przyjemne auto podoba mi sie. Daj jakies fotki srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmasher Napisano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 7 godzin temu, Americano napisał: Przyjemne auto podoba mi sie. Daj jakies fotki srodka Przecież są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Americano Napisano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 16 godzin temu, vmasher napisał: Przecież są Gdzies je przegapilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Ładna sztuka. Tapicerka i koło to bardzo duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Naprawdę mega dobrze wygląda na tym kole. Kurde a nigdy mi się to koło nie podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Americano Napisano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 10 godzin temu, lapka666 napisał: Naprawdę mega dobrze wygląda na tym kole. Kurde a nigdy mi się to koło nie podobało. Moze sie starzejesz sie panie Lapka hehe lapka666 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Siema wszystkim , chciałem trochę zaktualizować galerię , ponieważ auto przeszło od ostatniego czasu trochę modów i myślę że ku lepszemu . Wpadły Vadery , radio BMW Bussines CD43 , koło z BBS zamieniłem na ACS , wpadła multifunkcja z nowo obszytą kierownicą , poliftowy cupholder , lusterka M , auto było także u lakiernika w okresie zimowym , choć nie do końca jestem zadowolony z prac , zostało poprawione to co niszczyło to auto. oczywiście nie obyło się bez problemów po drodze , zmieniłem wiązkę elektryczną dachu , wrzuciłem nową stacyjkę oraz wymieniłem cały układ chłodzenia . Ogólnie myślę że idzie to ku dobremu W zeszłym tygodniu zostało wszystko zabezpieczone ceramiką po drobnej korekcie lakieru i ogólnie doprowadzone do jakiegoś stanu detailingowo Marioos, ryyyan, Tomajx6m i 11 innych dodali reakcje 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik3er Napisano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Teraz jest Taka Sama jak Wszystkie! JACHU i lapka666 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Mega się teraz prezentuje JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elmo Napisano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Z zamkniętym dachem ładnie temu Gamkowemu cabrio JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Jest sztos!!! Syndykat zrobił swoje. Jest petarda!!! JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Utaś_e36 Napisano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 E skurczybyk! Piękna jest. JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 Na tej ostatniej fotce widac taki stary SYNDYKAT, lubie to pozdro JACHU i KUJON dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Utaś_e36 Napisano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Masz rację Marku, stary dobry Syndykat ! JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbig Napisano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Dobra robota ! w takiej opcji najbardziej mi się podoba JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Richie_G Napisano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 SZTOS! Co tu dużo pisać JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 jest kosa!!!! JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzajBaa Napisano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Dobra robota, laleczka po całości JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATT Napisano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Jachu super auto , kawał dobrej roboty odwalony JACHU dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi