Mikael Napisano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Siemanko! Czas sie pochwalić nowym nabytkiem, miała być E24 ale po ostatniej trasie E30stką po PL zdecydowanie brakowało drzwi z tyłu wiec coupe nie jest dla mnie w tym wieku (tak myslałem do 7.02.2018 ale o tym w kolejnym temacie ) Wybór padł na Rekina w czterech drzwiach i jak to u mnie decyzja, poszukiwania i zakupy wszystko w kilka dni I oto jest M535i z Japonii, zdjęcia okropne tylko dla ludzi o silnych nerwach, od słonca zszedł klar, 5er przestala ostatnie kilka lat pod chmurka takze jest co robic, na liczniku około 150.000km i zero rdzy Na poczatek lakier i podsufitka bo niestety wisi jak ... Lakiernik umówiony na Kwiecień wiec myslę że na Maj będzie gotowa Kolejnym etapem będzie doprowadzić komorę silnika jak i elementy zawieszenia do ideału, w między czasie poszukam drugiego środka do obszycia skórą, może jakies audio zobaczymy Koło oczywiście obowiązkowo i tu pomysl na coś inego niż RSy, co nie znaczy że ich nie będzie jak najbardziej jeden fajny zestaw kultowego koła musi być, jest kilka grubych projektów E28 na RSach między innymi Huberta i nie chcę tu robić kopii To chyba tyle na gorąco a jak wyjdzie zobaczycie sami Thepiekarz i Bartek.P dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Envis Napisano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 dawaj wiecej zdjęć bo aż chęć przyszła na obejrzenie większej ilości fotek! gratuluję zakupu i oby jak najszybciej doprowadzić ją do ideału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 No w Twoich rękach to będzie też bezkompromisowa jazda jak u Huberta... Od razu wrzucam do obserwowanych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Zapowiada się tłusta odbudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Mycie i oszuszanie czas rozebrac E28 do lakieru Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Mam nadzieje że fotkami będziemy zasypani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Broń boże robić kopie mojej ogólnie zakup pierwszy sort , troche pracy Cię czeka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 No i fajnie, wiem tak sie zdania nie zaczyna, jednak narazie to tyle, u Ciebie napewno dostanie drugie zycie pozdro i czekam na fotoleracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krigerous Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Będzie mega metamorfoza mam nadzieję Obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Rób kopię Huberta - i tak wszystkie takie same a na serio Tobie nie trzeba nic bajdurzyć pytanie tylko czy zrobisz klasyka GS na beżyku i RS/Hartge czy może jednak odważniej i toffi wewnątrz Mikael i Rudy Hiszpan' dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Takie tematy lubię najbardziej - zdrowa baza do zrobienia pod siebie! Obserwuję bacznie. Powodzonka! pozdro Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wryl Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 odpowiednia baza w odpowiednich rękach będzie na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Hohoho , fajny zakup ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wypych Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Oj będzie na KOZAKU ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Mała aktualizacja tematu, nie ma na co czekac E28 zrobiła się naga Jedynie lekki nalot rdzy jest pod tylną kanapą i w bagażniku jutro kolejny etap prac i fotorelacja z walki z rudą Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobson Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Dobra baza nie jest zła,ale widzie że lecisz z tematem jak potrzeba... Wiadomo nie od dziś jak auto będzie wyglądało w twoim wydaniu... Czekam na dalszy efekt prac...piona Będę obserwował na bieżąco...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun Napisano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Dobry zakup zarówno 5er i 6er w fajnym stanie startowym do zrobienia idealnej sztuki. Ciekawi mnie jakie koło tu wyląduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 No właśnie z tym jest problem, Hartge ACs czy poczciwe RSy a moze cos z nowosci w klasycznym wydaniu jest teraz tego Rotiform robi fajne klasyczne kola np model M1 ale jeszcze zobaczymy... Na E24 bedzie predzej kolo niz na E28 bo mam juz zestaw RS 16 i zrobie z tego albo 17 albo 18 tylko to spasowac i posadzic suke na glebie Do E28 tłusta siedemnastak byla by lux moze takie cos? mam tez Modeny Autostrady ale to jest ori 4x100 szkoda psuc na foto oczywiście nie nasz styl chodzi mi tylko o wzór koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz Napisano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Przy E28 jest ogromne pole do popisu, auto ma potencjał. Będzie grubo jak w każdym Twoim projekcie. Kibicuję. Ja mimo wszystko chyba szedłbym w klasykę - Hartge, BBS RS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Podczas przeglądu okazało się że na E28 zamontowane są Bilstein B8, także teraz tylko sprężyny obniżające i gotowe musze zajrzeć do Huberta w temat co on tam zakładał żeby zrobić „wszystkie takie same” Thepiekarz i Rudy Hiszpan' dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi