lapka666 Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Ale temat zszedł na bok hehe. Kto jeździ na takiej glebie jak ta z foto? Nie wiem czy nawet czarny miał taką. Wygląda to pięknie ale właśnie... tylko wygląda. Realna to jest ta młodego. Młody92 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody92 Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Dokładnie. Pomnik nie auto, takie spasy kojarzą mi się z 19 letnimi chłopaczkami w rurkach. Widziałem nie raz takie auta żadne nie miały normalnych nadkoli i opon - wszystko powycierane też nie bez powodu u siebie to poprawiałem po poprzednich właścicielach po co te wszystkie lakierowania, konserwacje jak zaraz będzie to samo. Auto powinno wyglądać i mieć zachowane jakieś właściwości jezdne, a jak auto wygląda, to i tak się będą spuszczać czy jest 1cm wyżej czy niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 A jednak dochodzimy do kwestii praktyczności które to auta GS nawet na 18" są w stanie wykorzystać potencjał motoru przy dobrym spasie?! Nawet m54b30 w e36 To 17" jest idealna, czy nie jest? Dlatego, że progi idą za nisko? Czy że błotnik za blisko opony? A może dlatego, że 5 lat temu były tanie? Bo teraz nawet 17" są trudniej dostępne i droższe od 18" wtedy. Coś ktoś ostatnio pisał o hipokryzji Dobry spas będzie tarł zarówno w 17, jak i 18 i nie wynika to z tej skromnej różnicy na średnicy a z geometrii zawieszenia, z tego jak koło kątem wpada na łączenie końca nadkola ze zderzakiem i z tego jak pracuje zawias, albo nie pracuje, bo i takie niektórzy mają. Wg mnie czarne e36 na acs jest ciut za nisko z tyłu, już łamie okrąg opony, ale kurde, nadal twierdzę, że 17" jest idealna na e36, nawet w ACS, który optycznie przez kształt rotora jest najmniejsza 3tlg. Więc sorry, ale nie zgodzę się, że mitem jest to, iż 17" jest idealna w e36 ps. Lat temu dawno można było poczytać jednego menela jak to w e30 najlepiej by mu siedziała 18", a koła skręcane są do dupy bo zawsze puszczają powietrze... ot. spasowanie jak w tym m3 nie jest idealne?! Kurde, takie też jest u Hubcia w e30 i jest to podpisane jako ESENCJA POLISH DEFINITION BMW-SYNDYKAT. To może jednak w e30 też idealnie siadłoby 18" pozdro malyzmc dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany328 Napisano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 1 godzinę temu, KUJON napisał: Kujon tu mysle tak jak Ty. Jezdzilem na takiej glebie jak ta czarna ze schnitzerami moze tydzien pozniej skonczylo sie tak jak siedzi to estoril. Dla mnie jazda niewykonalna w Polskiej dzungli KUJON dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody92 Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Ja się o średnicy felg nie wypowiadałem tylko o tych spasach na mm Pewnie, że tak czy to 17stka, czy 18stka to przy dobrym spasie i tak będzie trzeć i tak i się auta nie wykorzysta. Dlatego ja wole delikatnie podkręcić gwint, a co do średnicy to moim zdaniem 17stka króluje jeśli chodzi o E36, lecz 18stka też potrafi wyglądać i pokazał to Dawid w swoim temacie. high-tech dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Hubcio swoim E30 to się najeździł przez ostatnie lata tyle, że chyba moja córka swoim BMW więcej km zrobiła po mieszkaniu, dlatego on to może nawet położyć ją jak to czarne coupe na ziemi i przepalać M54B30 Rudy Hiszpan' dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Zgadzam się z Tobą, porozmawiajmy teraz o przebiegach i rodzinie wrzucając jak największe foto Taka lekka zmiana tematu to rozumiem w ramach aktywnej moderacji? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany328 Napisano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Ale fajne mam to auto czy nie? Hahaha ok koniec co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Fajne i vin fajny. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody92 Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Auto spoczko do paru rzeczy można się przyczepić np. przednie lampy, wykonanie obszycia, czy radio itd ale wiadomo jest to początek tematu i wszystko do ogarnięcia Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz ///3 Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 dodam jeszcze od siebier pełne obc + el szyby tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany328 Napisano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Pelne obc lezy i czeka na podlaczenie. Brakuje mi 1 kostki tej bialej. El. Szyby mam w mojej drugiej coupe chcialem przekladac ale jak zobaczylem ile to roboty to mi rece opadły [/url Daily ktorym nie mam czasu nawet smigac.. niedawno byla na sell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz ///3 Napisano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 nie potrzeba Ci kostki mozesz dobrac od byle czego z e36 pasuje tez czarna tylko wiadome juz kolory nie ja robie to po pinach + kolory, co do el szyb montowałem to u siebie i u Marcela jakies 3h max nie jest zle, daj na PW cene srebrnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Hiszpan' Napisano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Dnia 1.02.2018 o 16:52, Dany328 napisał: Ale fajne mam to auto czy nie? Hahaha ok koniec co Na GFa sie dostałeś i mało Ci jeszcze pochwał? Ty to skromny jesteś Patryk7250 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany328 Napisano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Haha to bylo tylko po to zeby przypomniec ze to temat auta GF to juz dla mnie duzo , wystarczy Rudy Hiszpan' dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiloff Napisano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Dnia 1.02.2018 o 11:24, KUJON napisał: miałem wiele kompletów 17" 3TLG na kebabie znaczy się z tego co pamiętam to jeden, no chyba ze M-systemy liczymy jako 3tlg - bo dekielek tez byl osobno .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Hiszpan' Napisano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany328 Napisano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Male zmiany ; Doczekalem sie w koncu Schnitzerow , customy 18 cali 9 i 10j z rantami 2.25 i 3.25. Opony jakie wybralem to 4x 215/40. Wpadl tez wydech ori od 2.8 z katami a na koniec pucha supersprint race, bedzie dobrze darlo ryja : pare zdjec [/url][/url][/url][/url] Piona. Rudy Hiszpan', goryl i atos1987 dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekbmwis Napisano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Niechcesz się zamienić za tego supersprinta za bastucka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz ///3 Napisano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 mi to wyglada raczej na RH XD a nie na ACS, ale tak wiem rotor jest wycięty z ACS. Nie lepiej było kupic oryg RH XD 18'' ? Americano dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Utaś_e36 Napisano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Dany napisz mi na pw prosze jaki koszt takich customow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany328 Napisano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Supersprinta najpierw musze posluchac , bastuck fajnie basowo gada, slyszalem. Dlugo szukalem rh xd , od roku sledzilem neta i nic. Odzalowalem kasy i jednak kupilem schnitzera, nie zaluje :). Utas, cena zaden sekret 8k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Mnie cieszy, że coraz więcej kumatych ludzi jest którzy wsadzają skręcane 18" do KEBABA - jestem na TAK Dany328 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koko2403 Napisano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Dawid zapoczątkował modę na rh dr w e36. I znów wszystkie takie same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany328 Napisano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Ja na nikogo nie patrzę , schnitzer od zawsze mi się podobał , jakie koło bym nie założył i tak będzie takie jak wszystkie KUJON dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi