KUJON Napisano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Niby od tylu lat wszystkie takie same, a co sezon chłopaki pokazują że poprzeczkę można dalej podnosić przy zachowaniu trendów Syndykatu. Tylko brać przykład lapka666 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 No właśnie o to chodzi że dla zwykłego lajka będzie to takie samo E36 a dla konesera już nie i On zobaczy różnice, dobra robota lubię takie podejście do tematu, tylko tak patrzę na tył i nie za szeroko jest?nie obciera? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOTNIK Napisano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Tylko pozazdrościć, jak tak ogladam to z moim projektem jestem jeszcze w lesie więc za szybko sie nie ujawnie na forum. Ale kibicuje Ci ten projekt jest mega! Jak dla mnie to naciagi opon za duże i ja bym osobiście został przy radiu cd43, ale jak kto woli;) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buciek Napisano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 39 minut temu, MAREK GERMAN napisał: No właśnie o to chodzi że dla zwykłego lajka będzie to takie samo E36 a dla konesera już nie i On zobaczy różnice, dobra robota lubię takie podejście do tematu, tylko tak patrzę na tył i nie za szeroko jest?nie obciera? Pozdro Marek nic nie obciera. Nawet rant jest zachowany bez rolowania. Ale zobaczymy jak to bedzie dalej bo może trochę na dół pójdzie. Będę pod koniec lutego w pl to będę myslal co dalej .Ale wiem jedno czasu mało zostało 50 minut temu, KUJON napisał: Niby od tylu lat wszystkie takie same, a co sezon chłopaki pokazują że poprzeczkę można dalej podnosić przy zachowaniu trendów Syndykatu. Tylko brać przykład Kujon coś tam się dzieje mam jeszcze trochę zdj . Na tym nie koniec .Ale będę dawkowal. Nie wszystko na raz . Jedno jest pewne mało czasu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody92 Napisano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 No gruuubo poleciałeś co tu więcej pisać. Jaram się pasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzajBaa Napisano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Grube zbiory, już teraz jest tłusto, a co to będzie jak wszystko wpadnie na swoje miejsce. gdzie Ty takie szelki znalazłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody92 Napisano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 12 minut temu, SzajBaa napisał: Grube zbiory, już teraz jest tłusto, a co to będzie jak wszystko wpadnie na swoje miejsce. gdzie Ty takie szelki znalazłeś ? Pewnie w aso, teraz to chyba najlepsza opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubi Napisano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Buciek na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Mega podejście do odbudowy auta. Widać że dbasz o każdy szczegół. Kibicuje i będę odwiedzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Mega auto i fanty, ale IMO niesmaczne to koło z tyłu wyszło. Skoro nie obciera, to tylko utwierdza mnie w tym, że powinieneś zarolowac wewnętrzny rant i dac 245, żeby naciąg był GS a nie JDM. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz Napisano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 No faktycznie tylny naciąg wygląda mega hardcorowo. Może tylko tak na zdjęciach. Grubo lecisz z tematem ale tak trzeba bo czasu coraz mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buciek Napisano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 20 godzin temu, SzajBaa napisał: Grube zbiory, już teraz jest tłusto, a co to będzie jak wszystko wpadnie na swoje miejsce. gdzie Ty takie szelki znalazłeś ? Kupiłem na ebay Szukałem długo Ale się trafiły one czekały już z 1.5 na montaż 12 godzin temu, hubi napisał: Buciek na bogato Czy ja wiem czy na bogato 10 godzin temu, high-tech napisał: Mega auto i fanty, ale IMO niesmaczne to koło z tyłu wyszło. Skoro nie obciera, to tylko utwierdza mnie w tym, że powinieneś zarolowac wewnętrzny rant i dac 245, żeby naciąg był GS a nie JDM. pozdro Jak ustawie kąty i ja opuszczę tak jak ma być wtedy zobaczymy co dalej .... Nawet podeślę Ci foto Ps.25 będę:p 10 godzin temu, Blitz napisał: No faktycznie tylny naciąg wygląda mega hardcorowo. Może tylko tak na zdjęciach. Grubo lecisz z tematem ale tak trzeba bo czasu coraz mniej... Czasu nawet bardzo mało .... Ale może się uda ...Jak nie to będę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 za***iste cabio- świetnie działasz!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzeciRZ Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Dużo rarytasów, wszystko ze smakiem oby tak dalej:) super! Będę śledził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Hiszpan' Napisano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 za***ista jest, a naciąg jak najbardziej słuszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buciek Napisano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Oświetlenie na miejscu lampy halogeny kierunkowskazy cały przód nowy i o razu świat jest ŁADNIEJSZY Nie ma ze zimno i -23 działamy male wybudzenie z snu zimowego pod koc i czekamy na dalszy rozwój akcji lapka666 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Piękny czysty ryjek, na przymiarkę spróbować możesz z chrom nerami może być jeszcze bardziej świeżo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafael Napisano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Cholera chyba sie starzeje i mnie zlinczujecie zaraz bo tak jak kolo jest super to dla mnie jakby nie pasowalo do budy. Dla mnie o pol cala za duzo i z tylu i z przodu jak widze jak to wystaje...ale to tylko moje zdanie Ile ten tyl wystaje poza bude 2-3 cm? ciezko ocenic po tych zdjeciach Ogolnie calosc robi wow , gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Szerokości i osadzenie pewnie coś jak u gamka w cabrio tu teraz kwestia spasowania tego na camberach plus lekkie rolowanie nadkoli bo na chwilę obecną wygląda to słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Głodek Napisano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Dokładnie jak wyżej ,za szeroko nie wygląda to fajnie ,chyba na siłę to zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 3 godziny temu, Głodek napisał: Dokładnie jak wyżej ,za szeroko nie wygląda to fajnie ,chyba na siłę to zrobione to ma być German nie Srence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Wystarczy zobaczyć cabrio gamka i widać jak można idealnie spasować takie koła, wierzę ze tu będzie tak samo ! Jedynie przód bym dobił bębnem na 9,5" by ładniej opona sie schowała w nadkole mimo to czekają cie srogie kąty po 5-7 stopni plus rolowanie tyłu bez tego wygląda to dziwnie jak o 0,5" za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 A jednak nie tylko mi ten ogołocony rant nie siadł w gust. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buciek Napisano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 11 godzin temu, Rafael napisał: Cholera chyba sie starzeje i mnie zlinczujecie zaraz bo tak jak kolo jest super to dla mnie jakby nie pasowalo do budy. Dla mnie o pol cala za duzo i z tylu i z przodu jak widze jak to wystaje...ale to tylko moje zdanie Ile ten tyl wystaje poza bude 2-3 cm? ciezko ocenic po tych zdjeciach Ogolnie calosc robi wow , gratki No to rzeczywiście się starzejesz . Jak hartge nie pasuje do budy e36 to coś się złego z Tobą dzieję niedobrego Przyjdzie mocowanie amora to będą i spasy 8 godzin temu, Głodek napisał: Dokładnie jak wyżej ,za szeroko nie wygląda to fajnie ,chyba na siłę to z 9 godzin temu, --=CZARNY=-- napisał: Szerokości i osadzenie pewnie coś jak u gamka w cabrio tu teraz kwestia spasowania tego na camberach plus lekkie rolowanie nadkoli bo na chwilę obecną wygląda to słabo. Identyczne parametry jak u gamka Nic tu nie jest robione na siłę Robię pod siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buciek Napisano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 4 minuty temu, high-tech napisał: A jednak nie tylko mi ten ogołocony rant nie siadł w gust. pozdro Ważne że mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi