AdRRian 45 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2018 Wszyscy chwalą się fantami na sezon zimowy to i ja się pochwalę Latareczka biała: Jedyny w swoim rodzaju, oryginalny subwoofer do e36 touring (do odświeżenia): Oryginalny spojler/daszek do touringa: Zestaw słuchawka + centrala niezbędny do dokończenia instalacji telefonu i sparowania z multifunkcją i CD43: Hebelki z e46 330i: Pewnie na tym się nie skończy. Niedługo relacje z nowych instalacji + naprawy bieżące. 1 Dav zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2018 Telefon w tunelu środkowym świetnie dopełni wnętrze Jakoś za tymi kopytami przy desce rozdzielczej nie przepadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdRRian 45 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2018 20 godzin temu, Dav napisał: Telefon w tunelu środkowym świetnie dopełni wnętrze Jakoś za tymi kopytami przy desce rozdzielczej nie przepadam. Tele zostaje na desce, ale teraz będzie 100% sprawny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdRRian 45 Zgłoś post Napisano 4 Styczeń Wyścig zbrojeń trwa, zbroję się i ja Styling 37 od e38. 1 lapka666 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Zgłoś post Napisano 4 Styczeń Mi się w turasie widzą najbardziej stokrotki z fabrycznych modeli felg bmw ale tutaj też może być ciekawie Kolor zostaje srebrny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lapka666 334 Zgłoś post Napisano 4 Styczeń 18"? Ta felga idealnie siada!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdRRian 45 Zgłoś post Napisano 4 Styczeń 11 minut temu, lapka666 napisał: 18"? Ta felga idealnie siada!!! Pewex, że 18 przód 8 cali ET 13, tył 9.5 cala ET 25. 1 lapka666 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdRRian 45 Zgłoś post Napisano 4 Styczeń 2 godziny temu, Dav napisał: Mi się w turasie widzą najbardziej stokrotki z fabrycznych modeli felg bmw ale tutaj też może być ciekawie Kolor zostaje srebrny? Rant będzie w poler, środek chciałbym dziebko ciemniejszy niż są ori Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wypych 32 Zgłoś post Napisano 5 Styczeń Felga siądzie idealnie, dobre zakupy 1 AdRRian zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAREK GERMAN 328 Zgłoś post Napisano 5 Styczeń Dawid ma takie na 2-gi zestaw u siebie i leżą mega dobrze! Pozdro 1 AdRRian zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panama 14 Zgłoś post Napisano 5 Styczeń Fajnie to wszystko wygląda te detale i dołożone fanty rzeczy dużo czasu i pracy włożone brawo podoba mi się LUBIE TO !!! Mnie też czeka PDC, USB/AUX dokończyć i powoli szukać tel. A podświetlenie na lewarek z e39 chwyciło mi się głowy i też spróbuje sam zrobić podświetlaną gałkę. Powodzenia dalej 1 AdRRian zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdRRian 45 Zgłoś post Napisano 25 Styczeń Update na temat audio. Harman Kardon został zainstalowany po długich dumaniach jak to zrobić. Powstała wersja "E1" Głośniki wysokotonowe HK powędrowały w sufit a owalne, które nijak nie chciały zmieścić się tam zmieścić, musiały znaleźć się w bagażniku, podobnie jak w e46. W tym celu wykonane zostały liczne zabiegi adaptacyjne, a kiedy okazało się, że było warto (dźwięk jest wogóle nieporównywalny z HIFI, HK jest niesamowity nawet jak na 20 letni sprzęt), należało zadbać o estetykę. Tylne głośniki schowały się za maskownicami, do których zaprojektowałem (na podstawie przednich znaczków) logo HK. Od pomysłu do finalnego produktu Razem z założoną półeczką na dodatkowe przyciski całość wygląda tak: 3 Bartek.P, Thepiekarz i Dav zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Zgłoś post Napisano 26 Styczeń Fajnie działasz Myślałem, swego czasu o HK ale w 2019r taniej wychodzi wstawić customowe audio. Uważaj, żeby nie obić tych maskownic w bagażniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdRRian 45 Zgłoś post Napisano 26 Styczeń W moim przypadku HK kosztował niewiele więcej niż w 2019 kosztuje przycisk HIFI Na maskownice uważam, najpierw nowy dach, teraz maskownice, niedługo nic nie będę mógł włożyć do bagażnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Zgłoś post Napisano 26 Styczeń 12 minut temu, AdRRian napisał: niedługo nic nie będę mógł włożyć do bagażnika turas w uzytku jako daily? 12 minut temu, AdRRian napisał: W moim przypadku HK kosztował niewiele więcej niż w 2019 kosztuje przycisk HIFI Może kiedyś też trafię na jakąś okazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdRRian 45 Zgłoś post Napisano 26 Styczeń Przed chwilą, Dav napisał: turas w uzytku jako daily? Może kiedyś też trafię na jakąś okazje Cały czas w użytku, każdego prawie dnia Chętnie pomogę w wyłowieniu okazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOMI 33 Zgłoś post Napisano 26 Styczeń Bardzo ładnie to ogarnąłeś pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdRRian 45 Zgłoś post Napisano 26 Styczeń 2 godziny temu, MOMI napisał: Bardzo ładnie to ogarnąłeś pozdro Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Braciak 3 Zgłoś post Napisano 27 Styczeń Kurde też mi się marzy HK, ale ceny mnie po prostu zabijają .... Fajna modyfikacja . 1 AdRRian zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Zgłoś post Napisano 27 Styczeń 5 minut temu, Braciak napisał: Kurde też mi się marzy HK, ale ceny mnie po prostu zabijają No właśnie temu u mnie skończy się chyba na customowym audio. Porządne radio alpine + wzmacniacz i dobra para głośników 130mm Powinno to dobrze grać za ułamek ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryyyan 47 Zgłoś post Napisano 30 Styczeń Gdzie ten spoiler kupiłeś?! Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdRRian 45 Zgłoś post Napisano 31 Styczeń 17 godzin temu, ryyyan napisał: Gdzie ten spoiler kupiłeś?! Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Mogę Ci napisać to, co wcześniej w swoim wątku napisał @BartekW1, czyli, że trzeba śledzić, czekać, czekać... 1 BartekW1 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelek 14 Zgłoś post Napisano 31 Styczeń Widzę, że sezon zimowy służy Ci w zbieranie kolejnych elementów układanki 1 AdRRian zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubi 26 Zgłoś post Napisano 1 Luty Dnia 27.01.2019 o 21:28, Braciak napisał: Kurde też mi się marzy HK, ale ceny mnie po prostu zabijają .... Fajna modyfikacja . Będzie jeszcze droższe bo już przycisk i głośnik jeden jest niedostępny. Zostaje tylko rynek wtórny. Oczywiście można czekać i szukać okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdRRian 45 Zgłoś post Napisano 2 Luty Dnia 1.02.2019 o 14:38, hubi napisał: Będzie jeszcze droższe bo już przycisk i głośnik jeden jest niedostępny. Zostaje tylko rynek wtórny. Oczywiście można czekać i szukać okazji. Moim zdaniem warto poczekać i poszukać, chyba, że ktoś buduje samochód "na czas" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach