dawid82 Napisano 23 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Jeszcze pochwale się krótkim filmikiem pokazującym to co ostatnio zostało podłączone pod auto Oleeek, Thepiekarz, Sopel94 i 5 innych dodali reakcje 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 9 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja Zbliża się GF 2022 więc i przyszedł czas na korektę lakieru i całościowe przygotowanie auta pod kątem estetyki. Efekt chemii jaką zastosował mój miejscowy detailer na żywo w słoneczny dzień zwala z nóg a myślałem, że było ok. Jeszcze założę nowe listwy na szybami bocznymi spasuje zderzak przód bo prawa strona mi nie do końca pasuje i na ten sezon robie pauzę, bo jestem delikatnie zmęczony wydawaniem hajsu na tą studnie bez dna . Czas odpocząć polatać i przemyśleć kolejny etap i zakres prac . feconi, jacoo, gamek2 i 14 innych dodali reakcje 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatandre Napisano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja Szacun za auto które naprawde jest bomba!!! dawid82 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja Ten kolor po korekcie musi być ogień! Pozdro dawid82 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja Ona nawet z żółtymi taśmami wygląda nieziemsko dawid82 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 10 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja Spasowałem zderzak tak jak należy bo było słabo na prawym błotniku --=CZARNY=--, DzikuCMS i Thepiekarz dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_e36.pawel Napisano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja Dobrze że poprawiłeś zderzak , może nie wszyscy zwracają uwagę na takie detale ale obie strony muszą do siebie pasować , choć nie widać obu na raz Przy tym e36 i silniku jaki tu jest i tym jak ten wydech się opatrzył to te cztery kominy pasują do tego egzemplarza idealnie dawid82 i --=CZARNY=-- dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 13 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja Teraz już bawię się w drobne przyjemne sprawy dzisiaj postanowiłem wymienić listwę górna na szybami. Potem pojechałem zmienić kąty z tylu i 5 na 4 lecz finalnie zrobiłem 3.2 aby jak najlepiej kleić opony z asfaltem . przetestuje te ustawienie przy wyższych prędkościach i jeśli nic nie przytrze zostawię a jeśli nie to zrobię zgodnie z planem 4 stopnie. Teraz mi się podoba jest mięsista opona szeroka i nie mam mocnych kątów a co za tym idzie znacznie lepiej auto się prowadzi przy prędkościach 150-200. Na koniec wleciały pod maskę naklejki jedna znamionowa z nr VIN aby każdy mógł sobie na zlocie rozkodować oraz naklejka z nazwą lakieru bo często o to jest pytanie teraz będzie można sobie przeczytać dyziux666x, Bartek.P, Thepiekarz i 13 innych dodali reakcje 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja Takie smaczki jak naklejki i jeszcze oznaczenie silnika 340i mega!!!teraz detale Dawid i tylko zabawa , du** z tyłu wygląda smacznie teraz przy tych 3.2 stopniach Pozdro dawid82 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja No i bajka jest teraz ten rydwan szatana . Ile te uszczelki górne i dolne bo też mnie to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 13 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 50 minut temu, Sopel94 napisał: No i bajka jest teraz ten rydwan szatana . Ile te uszczelki górne i dolne bo też mnie to czeka Górne Ok 450 zł sztuka dolne nie pamietam bo już dawno temu je brałem. Sopel94 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja Godzinę temu, Sopel94 napisał: dolne 164,77zł szt na drzwi oraz 207,38zł szt na szybę tył. Sopel94 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savekor Napisano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja Jak to jest z tą listwą ozdobną nad szybami, ona nie powinna zachodzić na dolną uszczelkę żeby nie pchało wody pod nią? Bo widzę że różnie ludzie to sładają, a z kolei wcięcie dolnej wygląda tak jakby miała iść tak jak jest u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano Wtorek o 17:53 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 17:53 W dniu 14.05.2022 o 00:32, Savekor napisał: Jak to jest z tą listwą ozdobną nad szybami, ona nie powinna zachodzić na dolną uszczelkę żeby nie pchało wody pod nią? Bo widzę że różnie ludzie to sładają, a z kolei wcięcie dolnej wygląda tak jakby miała iść tak jak jest u ciebie. Ja mam tak jak należy założone dolna uszczelka ma specjalne wycięcie pod górną listwę i tak musi to być zamontowane nie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun Napisano Wtorek o 19:58 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 19:58 Dawid, co to za wentyle ogromniaste? jakoś mocno rzucające się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano Wtorek o 20:01 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 20:01 Teraz, Piorun napisał: Dawid, co to za wentyle ogromniaste? jakoś mocno rzucające się w oczy A to tylko na długie trasy czujniki ciśnienia opon, po ostatnich przygodach z m3 wole je mieć na dłuższe przejazdy, mierzą na bierząco ciśnienie w oponach i można w porę zareagować a nie po jak już opona jest rozcięta na boku od straty powietrza w kole. Piorun i Thepiekarz dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi